• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım moral bozmak gibi olmasın ama tayini bekle istersen tayin daireye belli olmaz bide eş götürülmeyen yere atar bizi hep öyle yaptı
Olmaz inşallah bu sefer tercihlerimize versinler yoksa karışır bizim işler annem abimin kızlarına bakıyor benimde ufaklığa büyük kızımın okulu burda benim çıkış saatlerim uymuyor etüt daha erken bırakıyor herşey altüst olur

Bizim de çocuk uyudu 🙏
Çay içeceğiz şimdi
Eşim dün un kurabiyesi almış halbuki yaparım demiştim gitmeden önce. Uğraşmiyim diye hazır almış.
Ondan yiyeceğim çayla. Eşim işe başlayınca kendi beslenme programıma dönerim :)

Bugün sıfır harcama ile kapadık
Birkaç gündür çayın yanına hurma ve incir kurusun taktım sürekli yiyorum. Derindondurucu da vardı yensin bitsin dedim :)

Evet ben uzun sure hayatimizdan tamamen cikacagina inanmiyorum inanamiyorum

Morportakal senin adina sevindim evde bunalmistin

Evet çok bunaldim ve gercekten istiyordum ise donmeyi. Ama bu kadar kisinin calismak istememesi bana bazi seyleri sorgulatti. Acaba ben mi cok hafife aliyorum diye dusunuyorum.

Bizim de çocuk uyudu 🙏
Çay içeceğiz şimdi
Eşim dün un kurabiyesi almış halbuki yaparım demiştim gitmeden önce. Uğraşmiyim diye hazır almış.
Ondan yiyeceğim çayla. Eşim işe başlayınca kendi beslenme programıma dönerim :)

Bugün sıfır harcama ile kapadık
Babam kışın her akşam kestane ve un kurabiyesi alırdı . Çok özledim o günleri.
Baba evi başkadır
😔

@tuce_
Olmaz inşallah bu sefer tercihlerimize versinler yoksa karışır bizim işler annem abimin kızlarına bakıyor benimde ufaklığa büyük kızımın okulu burda benim çıkış saatlerim uymuyor etüt daha erken bırakıyor herşey altüst olur
İnş kimse mağdur olmaz ailece gideriz hepimiz

Evet çok bunaldim ve gercekten istiyordum ise donmeyi. Ama bu kadar kisinin calismak istememesi bana bazi seyleri sorgulatti. Acaba ben mi cok hafife aliyorum diye dusunuyorum.

Bunu zaman gostericek ama artik belirsizlik yoruyor ben evi evde olmayi seviyorum keske pazartesi rahat rahat ise gidebilseydim diyorum
Simdi sorun degil ama 15 eylulden sonra uv isinlarinin acisi degistiginde neler olur ben onu merak ediyorum
Birde Istanbul icin hersey farkli olmaliydi ama topluca actik

Tugce yassah ama adresi biliyosun sekerim:D

Back
X