- Konu Sahibi pure hazel
- #64.601
Son günlerde bende de devamlı Abur cubur tatlı yeme isteği var
artık psikolojik olarak iyice sıkıldık Beynimiz kendini yemek yemeye vuruyor bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz inşallah bu sefer tercihlerimize versinler yoksa karışır bizim işler annem abimin kızlarına bakıyor benimde ufaklığa büyük kızımın okulu burda benim çıkış saatlerim uymuyor etüt daha erken bırakıyor herşey altüst olurCanım moral bozmak gibi olmasın ama tayini bekle istersen tayin daireye belli olmaz bide eş götürülmeyen yere atar bizi hep öyle yaptı
Birkaç gündür çayın yanına hurma ve incir kurusun taktım sürekli yiyorum. Derindondurucu da vardı yensin bitsin dedim :)Bizim de çocuk uyudu
Çay içeceğiz şimdi
Eşim dün un kurabiyesi almış halbuki yaparım demiştim gitmeden önce. Uğraşmiyim diye hazır almış.
Ondan yiyeceğim çayla. Eşim işe başlayınca kendi beslenme programıma dönerim :)
Bugün sıfır harcama ile kapadık
Evet ben uzun sure hayatimizdan tamamen cikacagina inanmiyorum inanamiyorum
Morportakal senin adina sevindim evde bunalmistin
Ya püre az yiyorum ama bilmiyorum. Ya karnımı daha düzleştirmek istiyorum ama halim yokİhtiyaç dahilinde alışveriş yaparsın abartmazsin sanmıyorum.
Ama yemek olayını bilemembende sürekli acikiyorum
Babam kışın her akşam kestane ve un kurabiyesi alırdı . Çok özledim o günleri.Bizim de çocuk uyudu
Çay içeceğiz şimdi
Eşim dün un kurabiyesi almış halbuki yaparım demiştim gitmeden önce. Uğraşmiyim diye hazır almış.
Ondan yiyeceğim çayla. Eşim işe başlayınca kendi beslenme programıma dönerim :)
Bugün sıfır harcama ile kapadık
İçimde sürekli yemek yeme ve para harcama isteği
Hahaha ne iyi gelmesi gör bak buraya değil bdv ye gideceğimSizin izin isini cok merak ediyorum. Sana iyi gelecek![]()
Hahaha ne iyi gelmesi gör bak buraya değil bdv ye gideceğim![]()
zaten aynı şehirdeler şuan. İzni 2 ye böleceğiz 7 gün onlarda 7 gün bizde . Önce onları bitireceğim aynenOnce kv'ye mi yolculuk![]()
İnş kimse mağdur olmaz ailece gideriz hepimizOlmaz inşallah bu sefer tercihlerimize versinler yoksa karışır bizim işler annem abimin kızlarına bakıyor benimde ufaklığa büyük kızımın okulu burda benim çıkış saatlerim uymuyor etüt daha erken bırakıyor herşey altüst olur
Evet çok bunaldim ve gercekten istiyordum ise donmeyi. Ama bu kadar kisinin calismak istememesi bana bazi seyleri sorgulatti. Acaba ben mi cok hafife aliyorum diye dusunuyorum.
Sürekli whatsappta takılırız seninleTugce yassah ama adresi biliyosun sekerim![]()
Sürekli whatsappta takılırız seninle![]()
Bizde ilk defa oturcaz kısmet olursa en azından güvenli olurLojmanda alem yapiyor millet sosyal medyada görüyorum
Bize lojman çıkardı fakat okula uzak olacakti.
Bu Mega kentte trafik sıkıntısı yaşamak istemedim.
Doğuda lojmandan başka bir yerde kalmaz eşim
Çocuklar rahat eder bol bol oynarlar.Arkadas sıkıntısı olmaz hiç.Tayinler Pazartesi acıklanırmı acaba duyum aldınızmı Ankaradasınız kaynağa daha yakınsınızBizde ilk defa oturcaz kısmet olursa en azından güvenli olur
İkimiz bizim evde aşırı ifşa oldukEvet ben artik tilki gibi uyuyorum gece gunduz hizmetindeyim![]()