- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.721
Jandarma izinleri açılmış darısı size.Yarın bizimde tayın belli olursa tadından yenmezBak kim bilir neler olacak bu sefer hahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jandarma izinleri açılmış darısı size.Yarın bizimde tayın belli olursa tadından yenmezBak kim bilir neler olacak bu sefer hahaha![]()
AA çok şıkGüle güle güzel günlerde giy
Sagolün kızlar daha iyileri güzelleri sizin olsunÇok güzel canım güle güle kullan![]()
Bu sefer surat yapan laf eden canımı sıkan olursa hemen annemgil tarafına gidicem eşimle öyle anlaştıkBak kim bilir neler olacak bu sefer hahaha![]()
eşime dedim ki bak eğer birisi kg göbeğime vs laf söyler ve sende susarsan ben annemlerden siirtte dönmeyeceğim haberin olsun dedimBu sefer surat yapan laf eden canımı sıkan olursa hemen annemgil tarafına gidicem eşimle öyle anlaştık
Şakaaa ooooooo şuan kocam uyuyor onu uyandırsam mı heyecan yaptımJandarma izinleri açılmış darısı size.Yarın bizimde tayın belli olursa tadından yenmez![]()
ne fotosu atiyim kiz kaçırdım olayı
Senden teyit edelim demiştik haha
Bu aralar iznimiz olmayınca izin mizin görünmüyor gözümüzeSenden teyit edelim demiştik haha![]()
Yeni aldıklarınıne fotosu atiyim kiz kaçırdım olayı
Yeni aldıklarını![]()
Ooo ne güzelBenim esim de asci. Aslinda degildi ama bana ozendi o da asci oldu![]()
Ay güle güle giyinEki Görüntüle 2642414
Gelsin hemen ❣
İkisi arasinds gidip geldim ben seviyorum yazın canlı renkleri ama senin beğendiğin daha kullanışlı olabilirOoo ne güzelmasterchef programı gibi ev
Ay güle güle giyinbenimde gözüm bu modelin earth red renginde
![]()
Perde işi nasıl gidiyorİkisi arasinds gidip geldim ben seviyorum yazın canlı renkleri ama senin beğendiğin daha kullanışlı olabilir