• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anladım canım ya ben de bilmiyorum bıraktırmak istedim geceleri sadece oyuncak niyetine ağzına alıyor artık ben de rahatsız oluyorum yani yatış şeklin bile konforlu değil
Yemek yemiyor kahvaltıyı hazırlıyorum yemiyor yemiyor sofraya tam kaldıracağım geliyor memeye yapışıyor ben de bugün meme vermek istemedim iki buçuğa kadar direndim bant yapıştırdım birinin bandını söktü söktu de o kadar engellememe rağmen ağlama vs de oldu çokç
Dışarı çıkardım eve gleince yine birinin kini açtı yattı diğerine baktı bende onu açtım emzirdim dolmuştu çünkü.

Gece sıkıntı oluyo benim
Çok haklısın ben emzirmeyi o kadar seviyordum ki ama ne yazık kı kızlarım emmedi emseler okula gidene kadar bıraktırmazdım🤪🤪🤪

Yavaş yavaş bıraktır canım gündüzleri dikkatini dağıtmaya çalış👍👍👍

Tuğçe bugün denedim koydum mama sandalyesine önce bir şaşırdı durakladı sonra ağladı çıkmak istedi 😀 öyle öyle alıştıracağım mecburen. Oğlumda çok faydası dokunmuştu bana inşallah kızdada öyle olur. Meyve filesi almadım henüz oğlum hic sevmemişti kullanmadı kizim inşallah sever.
Ben bugün muz ve kayısı karıştırdım verdim eline yedi 😛

Düşüşte olmasına sevindim

Ben acı biber sürerek kestim memeden. Bir kerede ise yaradı. Biraz acımasız bir yöntemdi ama hamileydim yinede iki ay emzirdim sonra baktım takattan düşüyorum ne ogluma ne kendime zorlaştırmak istemedim sureci öyle bir önlem aldım. Memeden kesince rahatlarsın gece uyanmalari kesilir en azindan. Bazı çocuklar zor oluyor ya ben küçükken çok sakınmışım eşimde öyleymiş bizim bücür kime çekti bilmiyoruz 🤷‍♀️
Bilmiyorum canım bizmki yer aci falan dinlemez sanıyorum
Ama bakalım olmazsa baaka yöntemler denicem
Ama şuan acı ve krkcagi bişey yapamam
Memeyle acayip bağ kuruyuolar

Bi benimki kuramadı o bağı ya çok ilginç 😁

Selam.
Bugün sabahtan beri hiç oturmadım yine 😒 akşam yemeği olarak kıymalı pide yaptım efso oldu 😀 tüm makineler hala çalışıyor. Geçen ay ekmeği hep evde yaptım elektrik 200 geldi. Bu ay yapmadım artık 120 ye düşmüş.
Kp kızım a bisiklet için para göndermiş sağolsun. Yarın küçük için hastaneye gideceğiz en az 300 TL muayene ücreti var bakalım daha ne kadar eklenir üstüne.

Bu arada tüm küçük çocuklu annelere Allah sabır kolaylık versin 😀 ben de arada cinleniyorum ayağıma sürekli oyuncak batınca mesela 😝 ilk kızımda herksi çok taktım kafaya kucağa alıştırmıyorum yok öyle yapmıyorum filan diye millete kendimi anlatmaya çalıştım hep. Bunda evet ne olmuş diyorum sanki millet mi kucaklıyor onlara ne. Eskiler elde çamaşır yıkıyormuş filan işleri çokmuş çocuk kucaklamıyorlarmış belki ama bizim daha çok vaktimiz var ayrıca çocuklarımızın da sıcaklığımıza ihtiyacı var 🤗

Kizlar selam. Bugün ise gittim. 14.30da çıktım gittim ev baktim. Kredi kullanabilirsem ev alacagim cunku uygun evler var paketler de uygunken kacmasin... mart nisan mayis maaslarim hesapta duruyor 7bin euro.

Kupe aldim 692 tl swarovski.
Pasta 120
Cerez içecek falan 1000 tlyi bulmustur. 30a girdim 😂😊

Selam.
Bugün sabahtan beri hiç oturmadım yine 😒 akşam yemeği olarak kıymalı pide yaptım efso oldu 😀 tüm makineler hala çalışıyor. Geçen ay ekmeği hep evde yaptım elektrik 200 geldi. Bu ay yapmadım artık 120 ye düşmüş.
Kp kızım a bisiklet için para göndermiş sağolsun. Yarın küçük için hastaneye gideceğiz en az 300 TL muayene ücreti var bakalım daha ne kadar eklenir üstüne.
rutin kontrolü mü canım bişeyi yok inşallah bizde dikişleri aldırdık bugün. Bi kadınla adam çocuğunun ayağına pansuman yapıp gitti kendileri yaptılar kimse gelip bakmiyo dediler 😮 bizimle ilgilendiler hemen ama

Kizlar selam. Bugün ise gittim. 14.30da çıktım gittim ev baktim. Kredi kullanabilirsem ev alacagim cunku uygun evler var paketler de uygunken kacmasin... mart nisan mayis maaslarim hesapta duruyor 7bin euro.

Kupe aldim 692 tl swarovski.
Pasta 120
Cerez içecek falan 1000 tlyi bulmustur. 30a girdim 😂😊
canım sende 3 aydır kendini tuttuğun kadar varmis harcamalar yağıyordu 😂😂😂 acısını çıkartırıyosun oohh küpelerini de güle güle kullan 😎 yeni yaşın kutlu olsun hersey güzel olsun hayatında insallah 😊

Back
X