• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende mutfağa iki aydan beri park yatak bıraktım en çok zamanı mutfakta geçiriyorum bari yanimda dursun diye ama durmuyor hep kucak istiyor. Mama sandalyesine koymaya cesaret etmiyorum henüz iki hafta daha beklemek istiyorum. Belki mama sandalyesinde bir nebze durur. Herkes bırak ağlasın diyor ama susacak gibi degil morariyor artık yüzü falan hep terliyor ağlamaktan dayanamıyorum onu öyle gormeye. Oğlum ayrı zorluyor zaten. Özellikle ikinci çocuktan sonra daha iyi anlardım neden cennet annelerin ayaklarınin altinda dendiği. Annelik konusunda çuvallamak istemiyorum çocuklarım benim herşeyim. Insallah geçecek bu günler. @Kmsl Hnd @Adaras2 teşekkür ederim kizlar
Bak canım benim eve bir yardımcı bul kafayı birşeye takma kirlensin. Çocuklardan ve senden kıymetli değil . Mama sandalyesinde de birşey yok abi bebek oturuyor gayet güzel

Aslinda iki ayda bir falan buyuk temizlige gelen bir abla vardı. Ortalık biraz salinlestikten sonra daha sık almayı düşünüyorum böyle olmayacak çünkü. Bırak ağlasın diyenler hangi akla hizmet ediyor bende anlamış değilim. Birde hep sen alıştırdın kucağa diye car car konuşuyorlar tepemde iyice sinir oluyorum çok boş vaktim var ya çocuk kendi halinde oynarken sıkıntıdan sunu bir kucagima alayimda kucaga alissin diyorum sanki. Kimi çocuk duruyor kendi halinde kimide durmuyor bunda annenin sucu ne.
Bizim sitede ben görüyorum bazen.
Kadınlar ellerinde eldiven yüzlerinde maske cam siliyorlardı.
Her şeyin bir çaresi bulunmuş.
Gelecek hafta çarşamba veya cuma günü çocukların dışarı izin günlerinde çağıracağım.

Ayyyy şimdiki bebelerin maşallah ı var yaaaaa.
Benim kızımda park yatağından kendi inmişti bugün😱😱

Allah ım 2 yaş sendromunu bugün dibine kadar yaşadık resmen çıldırdı gündüzde uyumadı akşam 8 de uyudu inşallahhh gece uyanmaz🤲🤲🤲
Canım gece emsirmeeini kesme ile ilgili önerin var mi

Bak canım benim eve bir yardımcı bul kafayı birşeye takma kirlensin. Çocuklardan ve senden kıymetli değil . Mama sandalyesinde de birşey yok abi bebek oturuyor gayet güzel
Senin oglan kafasini sabit tutabiliyormu tuğçe? Benim kiz daha tam tutamıyor ya bazen kucaktayken bir bakiyorum güm kafa atıyor.

Selams şekerler annemle konuştuk diyor ki astrolojide ikizler burcunda dalgalanmalar varmış trump ta ikizler burcuymuş boş boş konuşacakmış ve piyasayı kötü etkileyecekmiş 🤓 2 odanın perdelerini yıkadım koltuk sildim 1 makina da bebeğin nevresimi ve çamaşırları yıkandı.

Selams şekerler annemle konuştuk diyor ki astrolojide ikizler burcunda dalgalanmalar varmış trump ta ikizler burcuymuş boş boş konuşacakmış ve piyasayı kötü etkileyecekmiş 🤓 2 odanın perdelerini yıkadım koltuk sildim 1 makina da bebeğin nevresimi ve çamaşırları yıkandı.
Benim kocam da ikizler burcu 🤣🤣🤣
Bu arada ben Donald trump'a bayılıyorum ya.
Yüzünun şekli duruşu tarzı yürüyüşü tavırları 🤣🤣♥️♥️

Senin oglan kafasini sabit tutabiliyormu tuğçe? Benim kiz daha tam tutamıyor ya bazen kucaktayken bir bakiyorum güm kafa atıyor.
Tutuyor evet mama sandalyesinde ilk hafta tam alışamadı öne doğru eğiliyordu oyuncakları tutmak için . Şimdi güzel duruyor ama içine minder koydum kaymaması için . Senin kız kg olarak daha iyi rahat oturur bence .

Benim kocam da ikizler burcu 🤣🤣🤣
Bu arada ben Donald trump'a bayılıyorum ya.
Yüzünun şekli duruşu tarzı yürüyüşü tavırları 🤣🤣♥♥
Karısı adamdan nefret ediyor 😄 eliyle adamı nasıl itiyor püre yA 😂 bi korona olmadı olsa da kadın da kurtulsa bizde . Bu arada ben aslanım yükselenim ikizler eşim direk ikizler . Anneme diyorum ki anne yA evde alınıyorum bazen birşeyler bu ara diyorum annem de ikizler burcu hareket halinde ondan diyor 😁

Karısı adamdan nefret ediyor 😄 eliyle adamı nasıl itiyor püre yA 😂 bi korona olmadı olsa da kadın da kurtulsa bizde . Bu arada ben aslanım yükselenim ikizler eşim direk ikizler . Anneme diyorum ki anne yA evde alınıyorum bazen birşeyler bu ara diyorum annem de ikizler burcu hareket halinde ondan diyor 😁
Burclarımız tıpatıp aynı ben aslan eşim ikizler 🤣

Buradada herkes soruyor belli oldumu diye dün açıklanmadı biri gece 12 de yazmış haber varmı diye:KK57:Ben tayin isteyecegım 2-3 ayı bulur corona hortlarsa tedbirler artacak yine ee ev taşınacak biz gidecegız yollar kapanır izinler kapanır diye panik oluyorum:işsiz:Allahım sen büyüksün tez vakitte feraha çıkar bizi🤲
canım merak etme yollar kapanmaz artık. Geçen sene temmuzda açıklandı seçimlerden dolayı bu hafta açıklanır bence bizim tayin aksam 9 gibi felan açıklanmıştı belli saatide yok bugün insallah açıklanır

Bu arada bebeği mama sandalyesine oturtup duşa girdim oda kapıda beni izledi şarkı söyledim minik kurbağa diye😃😃😃😰😰 kendime bakım yaptım anneannem ve babaannemle konuştum 🥳 bebeğin elime meyve filesi ile muz ve kayısı verdim o takılırken bende masa hazırladım

Akşama da eşimin halasına randevu verdim kadına aşığım resmen çok tatlış İngiltere’de yaşıyorlar görüntülü konuşacağız🤩 doğalgaz faturası 50 TLgeldi tam düşündüğüm gibi .

Back
X