• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Annem çağırdı yine yemeğe gelin çaya size geliriz dedi kurufasulye pilav çorba salata hazırlamış sağolsun bende sofrayı hazırladım topladım makinayı yerleştirdim tencereleri elimde yıkadım eve geldik çay demledim gelinimiz tatlı yapmış onuda getirdim çayın yanına

kızlar galiba Bir daha altın alırken hepsini bir yerden almayacağım bütün bozukların sayma makinesinden sayıldığı için hepsini oradan aldım
Ama adam herhalde bir yerden indirim yaptı diğerlerini fazla fazla verdi.o yüzden bugün hata yaptığımı fark ettim ata'yı ucuzdan veriyorsa alırım kalana da başka yerlere sorarım

Benim kiz yeni uyudu 💆‍♀️ delirmeme ramak kalmisti yattı neyseki. Mutfak batıyor. Her akşam yemekten sonra bunlar başlıyor uykusuzluktan huysuzlunmaya yemekten sonra başlıyorum yatırma seansına bir bakmışım 2/3 saat geçmiş o zamana kadar ne enerji kalıyor ne birşey mutfakta kalıyor öyle. Neyseki annelik dünyanın en güzel şeyide insan tahammül ediyor. Allah evlatlarımızı bizden başka kimseye muhtaç etmesin 🤲

Kmsl Hnd Kmsl Hnd evet canım banyo yaptırdık. Fileyi de kırdı zaten 😡

strawberry_cake strawberry_cake benim mutfak da aynen .
Hergun süpürge calistiriyorum. Bazen günde 2kez. Masadan döküyor oğlan . Kız da aynı. Ekmek istiyor eline.
Valla bazen çok yorulunca kapıyı kapatıp cikiyorum sabah düzenliyorum.

B Bugunneselibirgun tabiki tek yere sorma. Dediğin gibi ata liradan indirim yapıp diğerlerinden fazla kesmiş

tuce_tuce tuce_tuce evet benimde 86 geldi . şaşırdım az gelmiş diye.
İyi yapmışsın dışarı çıkmakla . Bize yasak var. Çarşamba cuma çıkarız artık.
Burada da yasak var aslında ama herkes sokakta püre bayramda çocuklar şeker topladılar düşün durumu . Eşimin nöbetleri çok uzun oluyor o olmadığı zaman çok sıkılıyorum dünde çok rüzgar vardı bebeği alıp çıkamadım çıksam nerede gideceğim hoş oda ayrı bir dava yani neyse . Bugün biraz nefes aldık iyi oldu . Akşam eşim bazen 6 da geliyor yemek yememiz kaldırmam 7 oluyor bebeğin uyku saati geldiği için her istediğimde çıkamıyoruz

kızlar yazamıyorum ama arada açıp okumaya çalışıyorum. tuce_tuce tuce_tuce benim büyük kızım da senin abi bebek gibiydi hiçbir yemeğe ağzını açmazdı. Sadece tarhana çorbası yemek isterdi.Neler yapardım ona neler yesin diye. Sürekli ağzını kapatır kafasını çevirir her yer batardı.
İştahlı bebeklere hayretle bakardık eşimle. Nasıl da ağzını açıyor diye.
Büyük kızım şimdi nasıl dersen çok güzel yiyor. 7 yaşında. Gelişimi çok iyi. Ama çok seçiyor. Asla salata yemez mesela. Taneli sulu yemekleri yemez kuru fasulye nohut bezelye gibi.Köfte yer ama et yemez. Sadece kaşar peynir yer. Onuda markasına kadar ayırt eder tadını. 2 marka dışında yemez😆 Böyle kadar çok kriteri varki. Ömrümü yedi ömrümü😆

kızlar yazamıyorum ama arada açıp okumaya çalışıyorum. tuce_tuce tuce_tuce benim büyük kızım da senin abi bebek gibiydi hiçbir yemeğe ağzını açmazdı. Sadece tarhana çorbası yemek isterdi.Neler yapardım ona neler yesin diye. Sürekli ağzını kapatır kafasını çevirir her yer batardı.
İştahlı bebeklere hayretle bakardık eşimle. Nasıl da ağzını açıyor diye.
Büyük kızım şimdi nasıl dersen çok güzel yiyor. 7 yaşında. Gelişimi çok iyi. Ama çok seçiyor. Asla salata yemez mesela. Taneli sulu yemekleri yemez kuru fasulye nohut bezelye gibi.Köfte yer ama et yemez. Sadece kaşar peynir yer. Onuda markasına kadar ayırt eder tadını. 2 marka dışında yemez😆 Böyle kadar çok kriteri varki. Ömrümü yedi ömrümü😆
Ayyyyy 🤣🤣🤣🤣

Back
X