• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ederim canım😘

Ya aslında çocuklar yorulunca daha güzel uyur lafı külliyen yalan😥😥

Gündüz uykusu yoktu dimi 🤔🤔

Akşam uykudan önce banyo filan yaptırsan erken uyumuyor mu

Ya da çocuklar da sıkıldı artık yaaa sürekli evin içinde enerjilerini nasıl atacaklar ki😩😩😩😩
yok canim gündüz uyumaz 2 yaşında bıraktı dün 2 saat bahçede kumla oynadı. eve geldi 1 saat banyo yine yemek yedik tekrar atla zıpla oynadı yani 7 de ben uykusuzluktan bayılmak üzereydim ama beyimiz gece 12 de uyudu enerjisi bitmiş olması lazımdı aslinda 🤣

Murat market olayından sonra vakalar çok artmış. Dün de nisan vardı karşı apartmanda zilgitlar halaylar😓😓 biz niye evdeyiz 3 aydır gidip bi halay çekip oynasaydım rahatlardim biraz 😂😂
Market siirtti bitirdi zaten 🤬 artık açsalar bile satış yapamazlar inşallah batsınlar hakkım haram olsun

Şimdi normalleşmek var normalleşmek var yani 🤬 asker uğurlaması yapmak düğün yapmak nedir acaba yoksa bi parka git bi otur o kadar normalleş ama bu kadarı çok fazla. Avm yi açmasa para yok insanlar oralara kira ödüyor personel çalıştırıyor . Para lazım

Ayyyy keşke bugün açıklansa tayin ve izin
Uzmanların bugün açıklanabilirmiş.Hepsi aynı anda neden açıklanmıyor ne sacmalık ya.Tayin daireden birkaç subay fetöden alınmış tayinler incelenecek 1 hafta sonra açıklanacak diyenlerde var.Moralimi bozmayım diyorum ama artık çok bunaldım haziranda geçiyor

Uzmanların bugün açıklanabilirmiş.Hepsi aynı anda neden açıklanmıyor ne sacmalık ya.Tayin daireden birkaç subay fetöden alınmış tayinler incelenecek 1 hafta sonra açıklanacak diyenlerde var.Moralimi bozmayım diyorum ama artık çok bunaldım haziranda geçiyor
Allahım ya

Hergünüm şuraya tayin bugun açıklanırmı diye Yazarak geçiyor.Allahım sen bugün tayın belli oldu şurası oldu diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Ev topluyorum,eşim geldi,Taşındık,yerleşiyoruz,yerleştik,kahve keyif yapıyoruz,Oğlan babasıyla oynuyor bende burayı okuyorum napıyorsunuz kızlar diye yazmayı nasip et yarabbim🤲Gözlerim hep dolu dolu geziyorum ne kötü şey belirsizlik.Allahım sen bizi ailemizle hastalıkla sınama yarabbim en kötü günümüz bu olsun🤲Yer gök dua çok şükür bugünümüze🤲Hayırlı cumalar hepinize❤️

Market siirtti bitirdi zaten 🤬 artık açsalar bile satış yapamazlar inşallah batsınlar hakkım haram olsun
Halkın biraz bilinçli olup tepki göstermesi lazım. Ordan alışveriş yapanın vicdanından merhametinden insanlığından şüphe ederim.göz göre göre 48 yaşında ki adamı oldu bir sürü insansaa hastalık bulaştı.

Halkın biraz bilinçli olup tepki göstermesi lazım. Ordan alışveriş yapanın vicdanından merhametinden insanlığından şüphe ederim.göz göre göre 48 yaşında ki adamı oldu bir sürü insansaa hastalık bulaştı.
Evet katılıyorum ben şahsen kessen yapmam

Back
X