- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.681
Çok farkı var canım .1 öğretmen 40 öğrenci nerdeyse.Seminerlerin yapılacağı mekanlar içinde mutlaka düzenleme yapılmıştır.Ülkenin kalan tüm meslek grupları tam zamanlı çalışmaya başlamışken, öğretmenlerin seminerlere gitmesi en fazla duruma yüzde 2 etki eder yoğunluk açısından.Şunada anlam veremiyorum öğretmenler tatil ediliyor konu oluyor, çalışmaya başlıyor konu oluyor.Öğretmenlikte bir meslek bunu ülkece kabul etsek, normal zamandada mesailerine, tatillerine yorum yapma gereği duymayız, böyle zamanlardada.Okullar henüz açılmıyor zaten.
Tum meslek gruplari sure gelen islerine donmeye basladi evde olan cok az kesim kaldi ogretmenler agustosta da cagrilabilirdi bir zaman butunu halinde baslarlar derslerine devam ederlerdi bu kdr kritik bir donemde disari cagrilmalari sadece bos okullara gitmedikleri icin gordukleri tepkiden
Yogunluk bence yuzde 2 bazinda degil 1 kisi bile hasta olsa ki olmamasi imkansiz cok kotu bir durum hele ki vefat yasanirsa ..
Ogretmenler evde calisiyor belki benim su anki halimden cok calisiyor. Bu kdr kritik bir zamanda 1 hafta sokaga cekmek biraz korkutucu ve uzucu cogu uzak sehirde kucuk bebek cocuk varsa 1 haftalik bakici / kres / ailemi gelecek sorunu da olustu
Ben biz basladik onlarda gitsin diyemiyorum ztn acikcasi biraz isler toparlansin diye cagrildigimizi da konusuyoruz isler kotuye giderse cok ara vermemis oluruz iyiye giderse evde kalmak yeterli