• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ben şok😱 daha geçen ay arabanın piyasasına baktığımızda en yüksek fiyat veren 60 bin yazmıştı. Az önce eşim vakti 75 yazan olmuş bizim arabanın iki derece alt modeli birde. Bu evi 1.5/2 yil once 265 bin e almistik bizim ust kat komsu 380 bin e satiyor. Fiyatlar bu kadar ucmusken maaslara yuzde 3/4 zam reva goruluyor. Turkiyede gunden gune hayat imkansizlasiyor onu anladim ben.

Ya bu yeni nesil bebekler böyle sanırım. 🙈 Fazla folik asitten gözleri açık doğuyor, bir daha kapanmıyor 😂😂
Bence de ben omega 3 ler folikler balıklar etler beslendim çocuk bi saniye durmuyor 🤣 geçen gün yataktan kendini attı paçasından zor tuttum 😢

Merhaba kızlar
Ufaklığı uyuttum bir kahve molası vereyim dedim sonra tekrar işlere görüşeceğim
Bugün hava alalım dedik sahilde beş çayı yapalım
Kısır, poğaça,kek ve yeşil mercimek köftesi yapacağım
Dünde falafel yapmıştım çocuklar çok sevdiler
Tamamen buzluğa döndüm cumaya kadar ne kadar bitirisem o kadar iyi

Tum meslek gruplari sure gelen islerine donmeye basladi evde olan cok az kesim kaldi ogretmenler agustosta da cagrilabilirdi bir zaman butunu halinde baslarlar derslerine devam ederlerdi bu kdr kritik bir donemde disari cagrilmalari sadece bos okullara gitmedikleri icin gordukleri tepkiden
Yogunluk bence yuzde 2 bazinda degil 1 kisi bile hasta olsa ki olmamasi imkansiz cok kotu bir durum hele ki vefat yasanirsa ..
Ogretmenler evde calisiyor belki benim su anki halimden cok calisiyor. Bu kdr kritik bir zamanda 1 hafta sokaga cekmek biraz korkutucu ve uzucu cogu uzak sehirde kucuk bebek cocuk varsa 1 haftalik bakici / kres / ailemi gelecek sorunu da olustu
Ben biz basladik onlarda gitsin diyemiyorum ztn acikcasi biraz isler toparlansin diye cagrildigimizi da konusuyoruz isler kotuye giderse cok ara vermemis oluruz iyiye giderse evde kalmak yeterli
Bende öğretmenler şu an çalışmıyor demiyorumki zaten.Hepsi uzaktan eğitim yapıyor.Belki okuldakinden daha zor oluyordur.Çalışmasalarda bence problem yoktu, her mesleğin durumu şartları farklı çünkü.O öğretmenliği tercih etmiş, şartları sağlamış olmuş.Kimseye sen olamazsında denilmemiş.Zaten normal zamandada öğretmenler şu kadar mesai yapıyor, bu kadar maaş alıyor, şu kadar tatil yapıyor diye sürekli konuşulması kadar saçma bişey yok.Herkes işe başladı onlarda başlasın gibi bir hırsla söylemedim ben söylediklerimi, sanırım öyle anlaşıldı.Benim demeye çalıştığım, öğretmenlerin sürekli her konuda ayrıştırılması saçma.Ağustosta belkide telafi eğitimine başlayacaklar,çocuklarla birlikte okula başlamalarını doğru bulmuyorum.Seminer dönemi hazırlık dönemi.belkide yıllarca sürecek bir durum yaşıycaz.Seminer döneminde onlarda çocuklarla karşılaşmadan önce ortama adapte olacak şekilde hem kendilerini,hemde ortamı ayarlayacaklar.Tabiki 1 kişi bile hasta olmasın.Ama bu kişi çöpçü ,öğretmen,memur ,iş insanı, ev kadını diye ayrılmasın.Bu kadar konuşulmasınıda saçma buluyorum, emin olun okullar çoktan durumu ayarlamışlardır.Daha önceki yıllarda birçok öğretmenin seminere katılmadığı zaman oluyordu.Bizim ülkemizde öğretmen ve diğerleri diye bir algı var malesef

Bende ogretmenlik okumus ogrencilerime ozel ders verirken cok guzel anilar yasamis sonra tamamen maddi konular ve ailemin yaninda cakili kadro calismak istedigim icin belediyede goreve baslamis biriyim. 9 yil oldu artik kurdu oldum gun geldi kalem oynatmadim gun geldi tuvalete bile gitmedim
2 is arasindaki farki biliyorum ve aslinda sonradan 40 dk ders anlatamayacagimi fark ettim yada veli okul ogrenci uclusunun beni cook yoracagini. Her isin zorlugu var her isin acemiligi var bugunlerde hepimiz herseyin acemisiyiz Allah tez zamanda geride biraktirmayi nasip etsin..
Benim bir yakinim doguma gitmeden onceki gun seminere zorla cagrilmisti ve riskli gebeydi acil doguma alindi. Seminer veren kisi hemen gormus sahneye cagirmis durumu sormus alkislatmis ve evine gondermisti onu oraya surukleyen milli egitime gore semineri almasi sartti. Dogum raporu hastalik raporu degilmis :KK70:
9 yıldır belediyede çalışıyorsun, buna benzer konular yaşamadınmı orda ?Bu tarz kötü muamele malesef her yerde var.

Selammssssss🥰🥰🥰🥰
Bugün hiç ev işi yapmadım🤣🤣🤣

Kiler dolabını düzenledim pirincim vardı böceklenmiş balkona çıkardım 😥😥
Bakliyatlarım dolu dolu var bayağı bir süre almamam lazım 👍👍

Kuru biber ve patlıcanım vardı haşladım difrize attım👏👏

Akşama kabak çorbası,,, sarımsaklı köfte,,, semizotu salatası yaptım çokkkk sağlıklı😋😋

Kızı biraz banyoya sokacam bayağı vakit geçiriyor eğleniyor💃💃💃

Bugün harcama yok👏👏👏

Dün gece şehit olan askerlerimiz ile ilgili bu yazı çıktı karşıma ağla ağla içim çıktı:mad:Allahım ailesine sevdiklerine sabırlar versin ne zor yarabbim😭

Dün 2 Şehit Verdiğimiz Hain Saldırı Üzerine!
P. Uzm. Onb. Ercan Zengin bulunduğu birlikte rahatsızlanıyor ve hastaneye götürülmek üzere Land Cruizer tip araç ile yola çıkıyor. Yolda kimliği belirsiz 2 kişi kendilerine sivil halde yolda kalmış çaresizlik süsü veriyor.
Ambulans'ta 3 kişi var 1'i yaralımız Ercan Zengin diğeri P. Uzm. Onb. İdris Mağat, ve 1 Tercüman. Dikkat edin aracın elfreni çekilmiş! Askerimiz yardım etme niyeti ile durumu anlamak için arabadan indiği anda önce İdris Mağat'ı ağır yaralıyorlar, sonrasında aracı tarıyorlar.
Araçta rahatsız olan askerimiz Ercan Zengin şehit oluyor, tercüman da hayatını kaybediyor, şehittir inşAllah. Aradan 5 dk geçmeden birliklerimiz desteğe geliyor, katiller olay mahilinden kaçmışlar. Bölgeye sevk edilen helikopterlerden 1'i ile İdris Mağat hastaneye kaldırılıyor.
Diğer helikopter ile de şehidimizin naaşı alınıyor. P. Uzman İdris Mağat hastanede verdiği yaşam mücadelesinde şehit düşüyor. Başka bir ülkede olsa hiç bir ordunun askeri bu durumda yardım için durmaz iken Türk Ordusu durdu. Niyeti yardım etmekti.
Evet bugün merhametten maraz doğdu ve 2 yiğidini toprağa verdi Türk Ordusu. Yapılan saldırı kalleşçe bir saldırı. İnşAllah kanları yerde kalmayacak! Ruhları Şad Olsun. Vatan Sağolsun!

Kizlarr
Bir arsa konulmus ilana.
Eşim de cokk begendi. Tam istediğim gibi müstakil ev için .
Niyetlendik. Hesabımızı yaptik.
Neyse emlaktanmis aradık adamı.
Mal sahibi ile konuş ciddi aliciyiz dedi.
Emlakçı tok tok konuşuyor. Tam terbiyesiz 😡😡😡
Sanıyor ki arsa da peynir ekmek gibi satılacak.
Millet daire alıyor. Daire ev alana güzel teşvik yaptı sonuçta bankalar.
Vazgeçtik emlakçı yüzünden.
😡😡
Piyasa bunlar yüzünden tikanacak.

Kimse almaz inşallah orayı😁😁🤣🤣
Kizlarr
Bir arsa konulmus ilana.
Eşim de cokk begendi. Tam istediğim gibi müstakil ev için .
Niyetlendik. Hesabımızı yaptik.
Neyse emlaktanmis aradık adamı.
Mal sahibi ile konuş ciddi aliciyiz dedi.
Emlakçı tok tok konuşuyor. Tam terbiyesiz 😡😡😡
Sanıyor ki arsa da peynir ekmek gibi satılacak.
Millet daire alıyor. Daire ev alana güzel teşvik yaptı sonuçta bankalar.
Vazgeçtik emlakçı yüzünden.
😡😡
Piyasa bunlar yüzünden tikanacak.
Sizin arsanız yokmuydu canım?

Back
X