• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hani Philly Cheese steak diye burada donerimsi bir sey yapiyorlar ya biz onun etini aliyoruz, et cok ince yaprak yaprak kesilmis halde, doner boyutunda kucultuyoruz sadece, icine istedigin baharatlari, biraz da koyun/kuzu yagi ekle tavada pisir, cakma doner oluyor, ben Iskender de yapiyorum bundan. Biz bu eti Restaurant Depot dan aliyoruz, giris icin uyelik lazim, is yeri sahiplerine uyelik veriyorlar, esimin patronu kartin birini bize verdi sagolsun. Sanirim bizim kusbasi olarak kullandigimiz et round eye, etten de cok anlamiyorum gerci.
Philly steak iyi fikir 🤩 nedense biz parcalamayi hic düşünmemişiz buyuk buyuk pisiriyorduk.
Ben de hic anlamiyorum etten. Eşim steak meraklısı, hayvanin her yerini ezberlemiş. Anlatip duruyor ama hic anlamıyorum sevmediğim icin heralde😄
Size wholesale iyi olur kalabaliksiniz cok alinca uyguna geliyor.

Penguen Penguen koşş😂Kara kuvvetleri uzman tayinleri açıklanmış biz beklemede :confused: Genelde 1hafta arayla belli oluyor Cuma bızımkı acılanır inş🤲
Hahahaha bende sana yazacaktım kocam dur kesinleşsin kadını heyecanlandırma dedi🤣🤣

Dışarı çıktık epey dolaştık çocuklar hava aldı hem bisiklet sürdü oğlum.
Sokak satıcısi rast geldi.
Çok şanslıyım gerçekten 🥰
Kirazın kilosu yedi buçuktan aldım.
50 liralık aldım.

ben normalde büyük tencerede şekerle beraber kaynatıp kavanozluyordum fakat eşim ondan pek hoşlanmıyor.
tuce_tuce tuce_tuce senin tarifin nasıldı canım.

Kiraz 50 TL.
market 60 TL
süt 25

Kız sen iyi alıştın yatmaya iki gündür 😄 adana sıcağından bu rehavet kesin 😝
Ben de sabah acayip enerji ile başlamıştım ama şuan gitti ne var ne yok akşam olsa da uyusak diye saat te gözüm 😬
Ahahhahaha evet valla yatmak rahatlık veriyormuş sıcağı hiç söyleme zaten akşam 8 sabah 10 a kadar klima çalışıyor 1 ay sonra 24 saat çalışır😥😥😥

hemen detay anlat okuyamadım kııız ne kaçırdım 😮
Madem izne gidemiyoruz bari oğluşu sünnet ettirelim dedik 🤣 birkaç günde düzelir havalar da ısınmadan dedik . Zaten ben bu işe kalmışayım izinler de açılır dedim 🤣

Herşey çok çok normale döndü 🙄
Sizin izinler mutlaka acilir
Neden kapalı olduğunun mantıklı bir açıklaması yok tabiki. Bu arasa ben vişne reçeli yapıyorum . Çekirdekleri çıkartıyorum sonra üzerine 1 e 1 ölçüde şeker döküyorum 1 gece bekliyor sabahta kaynatıyorum püre

Madem izne gidemiyoruz bari oğluşu sünnet ettirelim dedik 🤣 birkaç günde düzelir havalar da ısınmadan dedik . Zaten ben bu işe kalmışayım izinler de açılır dedim 🤣
oouuy ya yaptırın tabi bizde 3 aylıkken yaptırmıştık😊 bende abi bebek abi oluyo yarın doktora kontrole gidicem deyince hamilesin sandim bian 🤣😮😮

Back
X