• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hanımlar merhabalar,

Ben topiğin sıkı takipçilerindendim kızımın doğumundan sonra işe başlayınca 2018'den beri düzenli olarak giremiyorum okuyup öyle yazayım diye bekledim ama baktım bir türlü bitiremiyorum yazayım dedim :)

Ben de altın ve euro biriktiriyordum, bir süredir yalnızca altın biriktiriyorum. 1 yıl kadar oldu ev aldık o sırada birikimlerimizi kullandık şimdi de ev borcumuz devam ediyor haliyle.

Ama ben yine de kendi kendime birikime devam ediyorum. Biz eşimle birlikte biriktiremiyoruz, onun için birikim yapmak çok saçma benimse ata sporum gibi bir şey.

tuce_tuce tuce_tuce hayırlı uğurlu olsun, damatlıklarını da görün inşAllah :dua:

strawberry_cake strawberry_cake gerçekten çok güzel bir bez.
Fiyatı çok güzelmiş.
Baktım ben buladim sitesinde 🙄

minikkoala minikkoala hoşgeldin 🥰 tekrardan.
Eviniz hayırlı olsun.
Peki aylık yine de Birikim yapacak misin.

tuce_tuce tuce_tuce damatligini da görürsünüz inşallah canım

Mintimint Mintimint çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.

strawberry_cake strawberry_cake gerçekten çok güzel bir bez.
Fiyatı çok güzelmiş.
Baktım ben buladim sitesinde 🙄

minikkoala minikkoala hoşgeldin 🥰 tekrardan.
Eviniz hayırlı olsun.
Peki aylık yine de Birikim yapacak misin.

tuce_tuce tuce_tuce damatligini da görürsünüz inşallah canım

Mintimint Mintimint çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Tuğçecim. Kolaylıkla atlatsın inşallah.
kolaylıkla atlatır inşallah 💓
tuce_tuce tuce_tuce hayırlı olsun, damatlığını da görün insallah.
Çok teşekkür ediyorum kızlar inş sakin atlatırız biraz endişe ediyorum hayırlısı 😢30 TL hastanede ödedik . Eşim önümüzdeki ayın sigara stoğunu yaptı 420 TL maşallah maaş gelmeden harcar olduk bile

Hiç abartmıyorum doktordan geldiğimizden beri fenalık geçirdim orayı burayı topla 🤬 geldik eşim buzluktan döner çıkarttı onu ısıtırken bebeği uyutmaya çalıştım hiç bir uyku ibaresi olmadı çok acıktım diye emzirip uyutmaktan vazgeçtim . Yemekten sonrada eşimin dağıttığı mutfağı topladım o sırada eşim ailesi ile konuştu. Sonra ütü yapayım ortadan kalksın dedim ütüye başladım bebek uyUmadığı için durdu duramadı . Ona çorba yedirdim duşa soktum daha birkaç parça ütü var şimdi emziriyorum uyuyor gidip ütüyü bitireceğim. Bulaşık makinası boşalacak . Eşim iş yerine gitti gelecek şimdi . Yarın için bebeğe yoğurt koyayım birde meyve olurda bizim deli emmek istemez filan aç kalır beni gerer . Gece de en son saat 4 te beslenmiş olacak emziririm birde kaşık maması yaparım yediririm aç kalmasın . Birde yarın için çantamı düzenlerim birde çay koyacağız ay yazarken yoruldum kızlar

Hiç abartmıyorum doktordan geldiğimizden beri fenalık geçirdim orayı burayı topla 🤬 geldik eşim buzluktan döner çıkarttı onu ısıtırken bebeği uyutmaya çalıştım hiç bir uyku ibaresi olmadı çok acıktım diye emzirip uyutmaktan vazgeçtim . Yemekten sonrada eşimin dağıttığı mutfağı topladım o sırada eşim ailesi ile konuştu. Sonra ütü yapayım ortadan kalksın dedim ütüye başladım bebek uyUmadığı için durdu duramadı . Ona çorba yedirdim duşa soktum daha birkaç parça ütü var şimdi emziriyorum uyuyor gidip ütüyü bitireceğim. Bulaşık makinası boşalacak . Eşim iş yerine gitti gelecek şimdi . Yarın için bebeğe yoğurt koyayım birde meyve olurda bizim deli emmek istemez filan aç kalır beni gerer . Gece de en son saat 4 te beslenmiş olacak emziririm birde kaşık maması yaparım yediririm aç kalmasın . Birde yarın için çantamı düzenlerim birde çay koyacağız ay yazarken yoruldum kızlar
Canım inşallahhhh hemencecik atlatırsınız🤲🤲🤲

tuce_tuce tuce_tuce allah kolaylik verein inşallah rahat atlatırsınız. Hayırlı olsun şimdiden. Meyve bitmişti oğlanla markete gittim pişman etti beni 😃 Markete 41 tl bıraktım elma, muz bir küçük kutu yoğurt oğlana meyveli sut ve yumusak seker aldim. Fakirler olsun diyorlar diye kızıyoruz ama malesef artik o raddeye gelindi su ulkede. Kıza meyve püresi yedirdim oğlanın bugünlerde hic iştahı yok. Bir tek sabah düzgün kahvaltısını yapıyor öğlen ve akşam hic birsey yemiyor :KK43: bu akşamı da meyveyle geçiştirdi bir bardak sütte icirdim ama içim hic rahat degil.

Canım inşallahhhh hemencecik atlatırsınız🤲🤲🤲
tuce_tuce tuce_tuce allah kolaylik verein inşallah rahat atlatırsınız. Hayırlı olsun şimdiden. Meyve bitmişti oğlanla markete gittim pişman etti beni 😃 Markete 41 tl bıraktım elma, muz bir küçük kutu yoğurt oğlana meyveli sut ve yumusak seker aldim. Fakirler olsun diyorlar diye kızıyoruz ama malesef artik o raddeye gelindi su ulkede. Kıza meyve püresi yedirdim oğlanın bugünlerde hic iştahı yok. Bir tek sabah düzgün kahvaltısını yapıyor öğlen ve akşam hic birsey yemiyor :KK43: bu akşamı da meyveyle geçiştirdi bir bardak sütte icirdim ama içim hic rahat degil.
Sağ olun kızlar inşallah

Selam Kızlar
Pazar alışverişi yaptım

Çilek yemek için 1 kilo 10 tl

Reçellik kilosu 6 tl idi 15 tl’lik aldım

Kiraz kilosu 6 tl di 10 tl ‘Lik aldım

bezelye 6 tl idi 25 tl ‘lik aldım

4 adet Mısır 5 tl

6 adet limon 4 tl

oğlana 1 adet simit 1.5 tl

Toplam 70.5 tl harcadım.

oğlana da maske taktım hızlıca alıp çıktık.

çilekleri şekere yatırdım yarın reçel yapacağım
Kirazın bir kısmını temizledim buzluğa attım bir kısmını yemek için ayırdım. Bezelyeleri de yarın ayıklar buzluğa atarım.

Burda vaka sayisi en üst seviyeye gelmiş. Dahada artacak bu gidişle geçen arabayla çarşının içinden geçtik tıklım tıklım maske takma zorunluluğu olduğu halde yarısından fazlası maske takmamisti. Sosyal mesafe denen şeyden tamamen bihaberler zaten. Eşimde gitgide saliveriyor kendini her hafta çarşıya gitmeye başladı yemeğini orda yiyor maske takmiyor çoğu zaman. Gelip bulastiracak bize sonrada ben nerden bileydim boyle olacsgini diye siyrilacak icinden.

Back
X