• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar herkese
bugün eşim izinliydi.
kahvaltıdan sonra oğlanı yıkayıp uyuttuk.
bebek uyurken temizliği yaptım.
Saat 5 gibi yemek yiyip dışarı çıktık.
Hastaneyi erteledik.
E bebeğe uğradık. goon bezlere baktım, indirim yoktu mağaza da.
oğluma müzikli davul, uzun kollu önlük ve zıbın aldık 75 lira ödedik.
yerel marketten 2 adet su, 10 lu maske ve çikolata aldım oraya da 14 lira ödedim.
eşim de fırından yarın sabah için ekmek aldı
günü 95 lira ile kapattık.

Buzluğa attığım muz, dondurma yaptım 😂🍦

Eklentiler

• A44AA920-3408-4310-8947-BAFD180D6D57.webp
    A44AA920-3408-4310-8947-BAFD180D6D57.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 56
Cedric1003 Cedric1003 çok kararlı gördüm seni tebrikleeeeeer:KK9:
Ben zaten diyetteydim tam gaz devam
Ne zamandır istiyordum zerya nin dün yazdıkları beni tetikleDi .ohh süper birbirimizi motive ederek devam edelim.bide kilo cidden görüntü dışında yaşam kalitesini düşüren bişey .
zerya271210 zerya271210 reisin askerleriyiz 💪💪💪o kilolar gidecek

Ben suyu arttirdim
Sadece sabah ekmek yiyorum
Aralarda yemedim
Azda olsa hareket etmeye calisiyorum harcadigim kalori miktari artsin
Yaz sebzelerini severim sebze yemeye calisiyorum.
1 tane sade soda iciyorum
Ben saglikli beslensem yeticek hemen rahatliyorum birde en azindan 5 hareketi benimseyip gunluk yapsam iyi olacak

Hiç abartmıyorum doktordan geldiğimizden beri fenalık geçirdim orayı burayı topla 🤬 geldik eşim buzluktan döner çıkarttı onu ısıtırken bebeği uyutmaya çalıştım hiç bir uyku ibaresi olmadı çok acıktım diye emzirip uyutmaktan vazgeçtim . Yemekten sonrada eşimin dağıttığı mutfağı topladım o sırada eşim ailesi ile konuştu. Sonra ütü yapayım ortadan kalksın dedim ütüye başladım bebek uyUmadığı için durdu duramadı . Ona çorba yedirdim duşa soktum daha birkaç parça ütü var şimdi emziriyorum uyuyor gidip ütüyü bitireceğim. Bulaşık makinası boşalacak . Eşim iş yerine gitti gelecek şimdi . Yarın için bebeğe yoğurt koyayım birde meyve olurda bizim deli emmek istemez filan aç kalır beni gerer . Gece de en son saat 4 te beslenmiş olacak emziririm birde kaşık maması yaparım yediririm aç kalmasın . Birde yarın için çantamı düzenlerim birde çay koyacağız ay yazarken yoruldum kızlar
Lokal anestezi mi olacak?

Simdiden gecmis olsun. Yeni teknikler çok temiz sıkıntı yaşayacağınızı sanmam 😉

Burda vaka sayisi en üst seviyeye gelmiş. Dahada artacak bu gidişle geçen arabayla çarşının içinden geçtik tıklım tıklım maske takma zorunluluğu olduğu halde yarısından fazlası maske takmamisti. Sosyal mesafe denen şeyden tamamen bihaberler zaten. Eşimde gitgide saliveriyor kendini her hafta çarşıya gitmeye başladı yemeğini orda yiyor maske takmiyor çoğu zaman. Gelip bulastiracak bize sonrada ben nerden bileydim boyle olacsgini diye siyrilacak icinden.
Sıcakta maske takmak cok zor hele ki hareket halindeyken. Allah yardımcısı olsun herkesin. Çalışan arkadaşların da tum gun maskeyle durması cok zor. Arkadaşlarımla görüşüyorum ikinci gunden itibaren cikarmaya başlamışlar 😔
Yürüyüşe çıkınca veya sosyal medyada görüyorum maskeler hep boyunda. Bazilari da fotograf çekilirken yuzum acik olsun diye boynuna çekiyor galiba😄

Ne zamandır istiyordum zerya nin dün yazdıkları beni tetikleDi .ohh süper birbirimizi motive ederek devam edelim.bide kilo cidden görüntü dışında yaşam kalitesini düşüren bişey .
zerya271210 zerya271210 reisin askerleriyiz 💪💪💪o kilolar gidecek

😇🤣🤣

seni motive ettiysem ne mutlu bana canım.

kesinlikle görüntüden ziyade yaşam kalitesi artıyor insanın kilo verdikçe. İki adım yokuş çıksam nefesim kesilirdi şimdi çok rahatım

Ayy daha ne gelecek yaz boyuncanım bide küçük sinek gibi şeylerden de var.kayyum geldi ilaçlama falan daha dikkat ederler dedim ama.pek yapmiyoar valimiz de denizliye gidiyormuş
Evet kendi koruma ekibinde polisleri de tayinle götürüyor arkadaşımın eşi öyleydi toplanıyorlar Denizli’ye

Kizlar ya dun aksam cok mutlu oldugum birsey oldu.
Esimin ailesinin ev yenileniyor daha once yazmistim
Tam bu dönemde bir miras konusu var o satıliyormus. Cok sükür borc odemeyecekler.
Daha ilginc olan dün aksam telefonda o parayla ilgili planlarini anlatiyorlar. Cocuklara paylastiracakmis. Hayir dedik biz genciz o para yine bizim, bir dukkan alacaklar, ordan gelen parayla kentsel donusum kredisi odenecek. Ztn evin degeri cok artiyor Istanbulda cok guzel bir konumda. Kizdigim seyler oluyor ama esimin ailesinin iyi niyetini seviyorum insallah o iyi niyeti hic kirmam

Back
X