- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.241
Ayy daha ne gelecek yaz boyuncanım bide küçük sinek gibi şeylerden de var.kayyum geldi ilaçlama falan daha dikkat ederler dedim ama.pek yapmiyoar valimiz de denizliye gidiyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy daha ne gelecek yaz boyuncanım bide küçük sinek gibi şeylerden de var.kayyum geldi ilaçlama falan daha dikkat ederler dedim ama.pek yapmiyoar valimiz de denizliye gidiyormuş
Ne zamandır istiyordum zerya nin dün yazdıkları beni tetikleDi .ohh süper birbirimizi motive ederek devam edelim.bide kilo cidden görüntü dışında yaşam kalitesini düşüren bişey .
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorBuzluğa attığım muz, dondurma yaptım![]()
Aslında sabah kalkınca bi sütlü kahve içsen şekersiz seni tok tutar kahvaltını da 11 gibi yapsan olmaz mıAkşam 6 da yedim şimdide yoğurt kurumü yiyorum sabah da 8 9 gibi kahvaltitam 16 saat olmuyor
Lokal anestezi mi olacak?Hiç abartmıyorum doktordan geldiğimizden beri fenalık geçirdim orayı burayı toplageldik eşim buzluktan döner çıkarttı onu ısıtırken bebeği uyutmaya çalıştım hiç bir uyku ibaresi olmadı çok acıktım diye emzirip uyutmaktan vazgeçtim . Yemekten sonrada eşimin dağıttığı mutfağı topladım o sırada eşim ailesi ile konuştu. Sonra ütü yapayım ortadan kalksın dedim ütüye başladım bebek uyUmadığı için durdu duramadı . Ona çorba yedirdim duşa soktum daha birkaç parça ütü var şimdi emziriyorum uyuyor gidip ütüyü bitireceğim. Bulaşık makinası boşalacak . Eşim iş yerine gitti gelecek şimdi . Yarın için bebeğe yoğurt koyayım birde meyve olurda bizim deli emmek istemez filan aç kalır beni gerer . Gece de en son saat 4 te beslenmiş olacak emziririm birde kaşık maması yaparım yediririm aç kalmasın . Birde yarın için çantamı düzenlerim birde çay koyacağız ay yazarken yoruldum kızlar
Sıcakta maske takmak cok zor hele ki hareket halindeyken. Allah yardımcısı olsun herkesin. Çalışan arkadaşların da tum gun maskeyle durması cok zor. Arkadaşlarımla görüşüyorum ikinci gunden itibaren cikarmaya başlamışlarBurda vaka sayisi en üst seviyeye gelmiş. Dahada artacak bu gidişle geçen arabayla çarşının içinden geçtik tıklım tıklım maske takma zorunluluğu olduğu halde yarısından fazlası maske takmamisti. Sosyal mesafe denen şeyden tamamen bihaberler zaten. Eşimde gitgide saliveriyor kendini her hafta çarşıya gitmeye başladı yemeğini orda yiyor maske takmiyor çoğu zaman. Gelip bulastiracak bize sonrada ben nerden bileydim boyle olacsgini diye siyrilacak icinden.
Ne zamandır istiyordum zerya nin dün yazdıkları beni tetikleDi .ohh süper birbirimizi motive ederek devam edelim.bide kilo cidden görüntü dışında yaşam kalitesini düşüren bişey .
zerya271210 reisin askerleriyiz
o kilolar gidecek
Teşekkür ediyorum narincimİyi geceler kızlar
tuce_tuce hayırlı olsun canım
O kadar uykum var ki şu işareti koyup @hayırlı olsun diye arattım seni tuce![]()
Aynen lokal inşallah yaLokal anestezi mi olacak?
Simdiden gecmis olsun. Yeni teknikler çok temiz sıkıntı yaşayacağınızı sanmam![]()
Evet kendi koruma ekibinde polisleri de tayinle götürüyor arkadaşımın eşi öyleydi toplanıyorlar Denizli’yeAyy daha ne gelecek yaz boyuncanım bide küçük sinek gibi şeylerden de var.kayyum geldi ilaçlama falan daha dikkat ederler dedim ama.pek yapmiyoar valimiz de denizliye gidiyormuş
Günaydın 05:30 da ağıtla güne başladık sağlıkla evimize dönelim![]()