• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ya msjlar birbirine karışıyor benim telefonda bazen sayfalar filan . Mesela birisi bana alıntı yapıyor ona gidiyorum yazıyorum geride kalanlar karışmış oluyor 🤣🤣

Teşekkür ederim canım😘

E bebek e bak istersen eşofman altları filan indirimdeydi

Mersi canım🤣🤣
Ayy napim ya canım biraz tatlı dikiş yerlerime bişey olacak diye kalkmadım sağolsun gündüz annem gece kayınvalidem baktı

2. Kızımda da kayınvalidem kaldı yanımda 1 ay yine iş filan yapmadım ama kalktım yani🤪🤪🤪
Kızz ben doğumdan geldim 1 gün öyle yattım filan . Tansiyonum çok düşüktü . Toparlanınca bir gün sonra taytı giydim saçlarımı düzelttim makyajı yaptım tekli berjere oturdum bebe emzirdim kv şok 😅🤣 annem yemek yaptı bana baktı kv oturdu 🤣. Sonra arayanlar diyor ki kv ye eee Tuğçe’nin 40 ını çıkarmayacaksın herhalde . Kv diyor ki yok tuğçe çok iyi makyaj yaptı oturdu 😀🤣

Fahrettin Koca :
Açılan sınıflarda açılmayan sınıflara oranla vaka sayısında düşüş görüyoruz.😳🤯🤯
Ne demek istedi hicbirsey anlamadım

Kızz ben doğumdan geldim 1 gün öyle yattım filan . Tansiyonum çok düşüktü . Toparlanınca bir gün sonra taytı giydim saçlarımı düzelttim makyajı yaptım tekli berjere oturdum bebe emzirdim kv şok 😅🤣 annem yemek yaptı bana baktı kv oturdu 🤣. Sonra arayanlar diyor ki kv ye eee Tuğçe’nin 40 ını çıkarmayacaksın herhalde . Kv diyor ki yok tuğçe çok iyi makyaj yaptı oturdu 😀🤣
Ahahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattım

Ayyyyy şimdi farkettim ki ben hep yatmışımmmm🤪🤪🤪🤪

Hadi ya incecik süet oraları taşınırken hemen yırtılır dedim bide düz kumaş bordo ve gride daha hoş olur diye hayal ettim😂Süet yerler iptal olacak diye o modeli sectim yoksa başka beğenmiştim😂
Yok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedim 😀😂

Ahahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattım

Ayyyyy şimdi farkettim ki ben hep yatmışımmmm🤪🤪🤪🤪
Ben kalktım da ne oldu bak 😀🤣 elim yüzüm düzgün kp tarlada çalışan kadına dönmüşsün dedi . Kv de yooo saçmalama filan demedi 🤪demek yatsam ne olacaktı sen düşün 🤪

Yok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedim 😀😂
He yanlış anladım😂Gelsin foto atarım konsol ve masam sandalyelerım doğru gelir inş😀Sandalye başka modelden sectim ondada içime kurt düştü bacakları inş masa ile uyumludur ton farkı yoktur😱

Ben kalktım da ne oldu bak 😀🤣 elim yüzüm düzgün kp tarlada çalışan kadına dönmüşsün dedi . Kv de yooo saçmalama filan demedi 🤪demek yatsam ne olacaktı sen düşün 🤪
Seninkiler bir alem canım zaten ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın👍👍👍

He yanlış anladım😂Gelsin foto atarım konsol ve masam sandalyelerım doğru gelir inş😀Sandalye başka modelden sectim ondada içime kurt düştü bacakları inş masa ile uyumludur ton farkı yoktur😱
Ay 🙄bizde salon koltukları masa sandalye geldi . Sandalye lacivert koltuklar 10 ton açık mavi tövbe tövbe onu değiştirene kadar karnımıza ağrı girdi . Sen resim at bana bu sene kışın içimden bir ses seninle çok dedikodu yapacağız diyor

Kızlar pazartesi sabah yardımcı kadın başlıyor . Tavsiyelerinizi alırım ziraaa ben hiç yardımcı kadın almadım aşırı tecrübesizim
Ayyyyy hadi yaaaa kolay gelsin iniallah bende bulabilirim düzenli gelen birini🤲🤲🤲

Annemin bir komşusu vardı o geliyordu sürekli gittiği yer var zaman bulursa 3 ayda filan ancak geliyorsu ama ayağını çatlatmış 1 ay alçıda tamda kışa girerken zor oldu benim için 🤦‍♀️🤦‍♀️

Gelen kişi işini düzgün yapıyorsa zaten birşey demene gerek yok kendi hallediyor sen başında bekle biraz yaptığı işi gör ona konulursun👍👍👍

Ayyyyy hadi yaaaa kolay gelsin iniallah bende bulabilirim düzenli gelen birini🤲🤲🤲

Annemin bir komşusu vardı o geliyordu sürekli gittiği yer var zaman bulursa 3 ayda filan ancak geliyorsu ama ayağını çatlatmış 1 ay alçıda tamda kışa girerken zor oldu benim için 🤦‍♀️🤦‍♀️

Gelen kişi işini düzgün yapıyorsa zaten birşey demene gerek yok kendi hallediyor sen başında bekle biraz yaptığı işi gör ona konulursun👍👍👍
Ya inş iyi olur bizim ev için . Fıtığım çok kötü acil ameliyat olmam gerekir diye çok korkuyorum ben abi bebek daha çok küçük bana ihtiyacı var

20:00 de uyuttuğum bebek 21:15 itibari ile 2 kez uyandı alkış 🤣🤣

Ya bugün kadınlar kulübünde bir sıkıntı mı var.
Ben girmeye çalışıyorum ama çok yavaş.
İleti yazıyorum paylaşmıyor
Paylaşsa da çok fazla paylaşıyor.
Bir tuhaflık var

Back
X