• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın dönecektik ama babam horozu kesecekmiş bize onu temizlerler bizde badem falan kırarız 1 çuval badem toplamış babam bahçeden.Bamya,taze fasulye,közlenmiş biber,kuzu eti,yumurta,süt peynir,kornişon turşusu,bezelye,domates falan alacağım baya idare eder bizi.Dondurucu bomboş buradan yüklenir giderim.Annemin 2 dondurucu var ikiside 5cekmece full dolu.2 çekmeceyi ben boşaltırım onun dolapta biraz rahatlar 😂

Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamam🙄birde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.

Merhaba talya foods markasini duymusmuydunuz

Eklentiler

• B865FFB6-C7DE-460A-BE7C-66FA46419342.webp
    B865FFB6-C7DE-460A-BE7C-66FA46419342.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
Selam 😍

30 tl market harcaması yaptım

Mantar, çarliston biber, pancar, çöp poşeti, ıslak mendil

Mantar sote ve pilav yedik. Oğlan uyudu çay içiyoruz

Yarın belki anneme giderim diye düşünüyorum. Daha karar vermedim sabahki ruh halime göre 🤣 gidince bikaç gün kalıyoruz evdeki işlerimi ayarlayabilirsem gideriz

Sabah sabah sinir oldum kızlar
Eşimle 1.5 litrelik su alalım dedik. Ben de su firmasını arayalım getiriyorlarsa bir sürü alalım , bir daha bir daha uğraşmayalım diye düşündüm.eve yakın bayi bilmiyorum müşteri hizmetlerini aradım 12li paket 1.5 litre su 22tl dedi ve bayinin numarasını verdi.
eve yakın bayii aradım kadın 6li paket 13.5tl dedi. Ben de az önce müşteri hizmetlerini aradım bana fiyatı böyle söylemedi deyince gidin oradan alın o zaman , onlar zam geldi bilmiyorlar dedi. Fırtırdım. Cevaben: o zaman oradan al diyeceğine zam geldi bilgileri yok diyebilirsin deyip suratına kapattım. Müşteri kaybetti işte... bu kadınları anlamak çok zor. Ayarsız laf ediyorlar
Alya a 101 de 1,5 lt 12 li 9,95 TL idi kampanya vardı bende stok yaptım bitmediyse aklında olsun.

Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)
Güzel günlerde kullan canım 🤎
Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyor
Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerim😍
Çok güzel canım güle güle kullan🥰🥰
Teşekkürler kızlar🥰 umarım iyi gelir, düzenli kullanırım.

Senelerce düzenli makyaj yaptım bıkmıştım aslında. Bi de bebek surekli yüzümü elliyor yaliyor diye 1 yıldır hiç yapmıyordum. Evde de dolu var ama yine de kozmetik benim zayıf yanım görünce hic dayanamıyorum😅 Eşim de diyor ki al al koy kenara bakarsin birdenbire çok lazım olur🤣

Muhallebi neden yapamıyorsun ki
[/QUO suyla ırmikli yulaflı falan muhallebi yapabilirim tabiki ama doktorumuz midesinde sindirim sorunu olabilir şimdilik onu eliyoruz dedi.hipp sütsüz 5 Tahilli kaşık maması önermişti aslında onu denedik ve 1 gün boyunca çok fazla gaz sorunu oldu hiç durmadı sürekli kıvrandı mızır mızır ağladı gaz problemimiz de fazlaydı en başından beri zaten ama sindiremedi haliyle yulaf irmik gibi tahıllarda bir süre elemek zorundayız dedi.

Canım hadi hayirli olsun, zor bir doneme giriyorsun. Açıkçası ben ek gidaya geçiş kaymak gibi olacak artik karnı doydu mu diye dusunmeyecegim diyordum ama o sevieyey gelmek 3 ay falan aldı.

Senin bebeginin alerjisi var değil mi? Umarim cok sıkıntısı olmaz bu süreçte. Diyebilecegim tek sey sabırlı ve sakin ol. Her bebek kendi sürecini kendisi belirliyor. Denedikce fikir alisverisinde bulunuruz. 🤗
Teşekkür ederim canm her zaman destek oluyorsun yardımcı olmaya calisiyorsun😍
Şimdilik meyvelerden şeftali,nektarı,elma,armut,muz birde avakado veriyorum onlarda sorun yok çok şükür.
Sebzelerden kabak,havuç,patates,taze fasulye,brokoli,ıspanak denedim bir problem olmadi çok şükür🙏tek problem sebzeleri buharda haşlanmış püre şeklinde kabul etmiyor minyatür bir tencercem var onda 1 çay kaşığı z.yagiyla kavurup pişiriyorum öyle biraz aliyor beğenmezse zaten püskürtüyor veya ağlıyor ağzını açmıyor.Birde açken kesinlikle kaşıkla birşey kabul etmiyor kıyameti kopartıyor emme yada mama istiyor.
Birde balkabağını buharda pişirdikten sonra ezip 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum bazen.
Yarında pirinçli balkabağı çorbası deneyeceğim.
Sadece yaptiklarim doğrumu verdiğim miktarlar yeterlimi diye endiseleniyorum😔
Bu arada evet alerjimiz var ve kahvaltıda ne vereceğim konusunda hiç bir fikrim yok.doktorumuza danisirdim normalde ama eşi vefaat etti şuan hastanede değil o yüzden bende cebinden aramak istemiyorum şu durumda.
Yumurtada başlamadım daha

Back
X