- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.161
Evet annemin imtahanı gerçekten çok büyüktü.Rabbim gozune yaş ayagina taş değdirmesin insallah annecigiminCanım içimi parçaladı yazın
Annenin imtihanı büyük olmuş ama ne güzel cocuklar yetiştirmiş
Eşime iki gün önce dedim ki 3 çocuğa yetişebilmek için yemekleri dersleri temizlikleri oyunları gezmeleri sabahtan akşama kadar koşturuyoruz ya anne babası olmayan cocuklar ne yapıyor acaba
İyice duygusalım bu günlerde Allah içimizi ferahlatsın güzel haberler alalım artık
Enkazdan çıkan anne 2 çocuğunu kaybetti 2 si yanında belki daha haberi bile yok 2 yavrusunu kaybettiğinden Allah dayanma gücü versin![]()

Bende hep böyle diyorum biz 2 çocuğa gece gündüz kendimizi feda ediyoruz da yine herşey tam olmuyor.Ya sevgi evlerindeki çocuklar,anne babasi öz olmayan cocuklarin gunleri nasil geciyor neler yapıyor diye hep sorgularim kendi kendime.
Tv bizim evde pek acilmaz dizi falanda seyretmiyoruz.Dünden beri ntv hep açık tv gecede dahil hiç kapanmadı bebeği emzirmeye kalktıgımda bile salona gelip haber takip ettim.bakinca olmuyor haberlere içim param parça oluyor ama Bakmayincada kendimi suçlu hissediyorum.Evde sürekli iş yapıyorum kafamı dağıtmak için.Anneye sabir versin evlatlarada sağlık versin Rabbim. enson 1 tane 3 yaşındaki çocuğuna daha ulaşılamamıştı ölü olarak mi bulundu