Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım içimi parçaladı yazın
Annenin imtihanı büyük olmuş ama ne güzel cocuklar yetiştirmiş

Eşime iki gün önce dedim ki 3 çocuğa yetişebilmek için yemekleri dersleri temizlikleri oyunları gezmeleri sabahtan akşama kadar koşturuyoruz ya anne babası olmayan cocuklar ne yapıyor acaba 😢😢😢😢

İyice duygusalım bu günlerde Allah içimizi ferahlatsın güzel haberler alalım artık

Enkazdan çıkan anne 2 çocuğunu kaybetti 2 si yanında belki daha haberi bile yok 2 yavrusunu kaybettiğinden Allah dayanma gücü versin 🙏
Evet annemin imtahanı gerçekten çok büyüktü.Rabbim gozune yaş ayagina taş değdirmesin insallah annecigimin💕Yillarca o bize üzüldu biz ona üzüldük öyle böyle geçti zaman.
Bende hep böyle diyorum biz 2 çocuğa gece gündüz kendimizi feda ediyoruz da yine herşey tam olmuyor.Ya sevgi evlerindeki çocuklar,anne babasi öz olmayan cocuklarin gunleri nasil geciyor neler yapıyor diye hep sorgularim kendi kendime.
Tv bizim evde pek acilmaz dizi falanda seyretmiyoruz.Dünden beri ntv hep açık tv gecede dahil hiç kapanmadı bebeği emzirmeye kalktıgımda bile salona gelip haber takip ettim.bakinca olmuyor haberlere içim param parça oluyor ama Bakmayincada kendimi suçlu hissediyorum.Evde sürekli iş yapıyorum kafamı dağıtmak için.Anneye sabir versin evlatlarada sağlık versin Rabbim. enson 1 tane 3 yaşındaki çocuğuna daha ulaşılamamıştı ölü olarak mi bulundu 😭ben orayi kaçırdım galiba çünkü internetten bakmıyorum haberlere videolara tıklar dalarım daha kötü olurum diye netten hiç takip ededim dünden beri.

Çok duygulandım yazını okurken😔
Annen çok güçlü bir kadınmış sizide öyle yetiştirmiş ne mutlu annene 💖
Çok şükür bu günümüze bizi kimseye muhtaç etmedi okuttu evlendirdi hala elini üzerimizden çekmez giydiğimiz çoraba taktigim tokaya yedigimiz cikolataya kadar düşünür alır.rabbim uzun sağlıklı ömürler versin başımızdan eksik etmesin🙏

Ahh ahh bende çalışan anne cocuğuydum ve annem sağlık personeli olduğu için 3 vardiya çalışıyordu babamizi ben 2 aylik bebekken kaybetmisiz benden 2 yaş büyük abim var. biz ilk okula başlamadan büyümek zorunda kalan,evde 3 vardiya yanlız durmak zorunda kalan cocuklardik.geceleri annem gizlice başhemsiresinden gizli lavaboya bahçeye kantine deyip çıkıp taksiyle eve gelirdi bize bakardı takisiyi bekletip 15 dakika içinde gelip dönerdi hastaneye.şuraya yazacak okadar çok şeyim varki aslında annemiz mecburen çalışıyordu babamiz yoktu ama herkese hiç bakmadığı uğramadığı halde ablamin çocuklarına baktigim için calişamadim diyen bir teyzem vardı.Dayim baktı bize saçımı tarardı toplardı okula giderken dayım yemegimizi ısıtır yedirirdi.Birinci sınıfa ilk başladiğim gün velim 3.sınıfa giden abimdi herkes anne babasıyla gelmişti cocuklar agliyordu anne babalari ikna etmeye calisiyorlardi sınıfta sırada anne babalarıyla oturuyorlardı benim yanımdada okulun bir üst katında okuyan abim vardı.
Allah rahmet eylesin babaniza.Üzuldum yazdiklarinizi okuyunca:( Rabbim evlatlarinizla esinizle saglikli uzun yillar nasip etsin. Benim annem de saglikciydi ve bazen cok ozlerdim. Simdi hatirladikca yuregimde bir yerler aciyir sanki hala. Zor seyler gercekten.

Ahh ahh bende çalışan anne cocuğuydum ve annem sağlık personeli olduğu için 3 vardiya çalışıyordu babamizi ben 2 aylik bebekken kaybetmisiz benden 2 yaş büyük abim var. biz ilk okula başlamadan büyümek zorunda kalan,evde 3 vardiya yanlız durmak zorunda kalan cocuklardik.geceleri annem gizlice başhemsiresinden gizli lavaboya bahçeye kantine deyip çıkıp taksiyle eve gelirdi bize bakardı takisiyi bekletip 15 dakika içinde gelip dönerdi hastaneye.şuraya yazacak okadar çok şeyim varki aslında annemiz mecburen çalışıyordu babamiz yoktu ama herkese hiç bakmadığı uğramadığı halde ablamin çocuklarına baktigim için calişamadim diyen bir teyzem vardı.Dayim baktı bize saçımı tarardı toplardı okula giderken dayım yemegimizi ısıtır yedirirdi.Birinci sınıfa ilk başladiğim gün velim 3.sınıfa giden abimdi herkes anne babasıyla gelmişti cocuklar agliyordu anne babalari ikna etmeye calisiyorlardi sınıfta sırada anne babalarıyla oturuyorlardı benim yanımdada okulun bir üst katında okuyan abim vardı.
Rabbim yavrularını eşinle beraber büyütmeyi nasip etsin çok üzgünüm inan ağladım okurken Annende ne güzel bir anneymiş hiç elini desteğini çekmemiş üzerinizden:(

Çok teşekkür ederim önerin için.Mutlaka dikkate alacağım.English home yorumlarına bakmıştım.Juayi araştıracağım 😊

English home da guzel standart ben modelleri seviyorum bu ara eskileri kopege indirip degistirmeye basladim
Jua da chakradan biliyorum ceyize almistim hepsini acmadim sahaneydi jua da iyimis

Herkese iyi geceler.Insallah yarin hersey daha guzel olur🙏annem 2 günlüğüne bizi ziyarete geldi yarın akşam dönecek.Sagolsun yine eli kolu dolu gelmis💕
Bugün biraz dolaşım diye çıktık annemle ve oğlumla arabayı ben aldım eşim evde Bebeğe bakti.e bebek bebeğe bez, penye yelek ve patikli pijama alacaktım annem ödemek istedi 106 tl tuttu.
Büyük oğluma lego ve kablosuz kulaklık aldı hediye 210 tl.
Pazara girdik meyve sebze aldık birazını annem ödedi sanırım 60-70 tl tutmuştur ben 40 tl harcamışım pazarda
Aksamada balkonda tanerde balık ızgara yaptı esim 60 tl balık aldim.
Sok marketten oğluma abur cubur falan aldım 25 tl üzerine 12 li nestle iki katlı çikolata 12.5 düşüyor onu aldım evde bulunsun verilecek yer bulunur nasıl olsa diye.sok market 44 tl ödedim.
Oğlumda da dolara taktı kafayı istediği şeyler hep dolar yüzünden pahalanıyor diye söylenip duruyor surekli😊bugün dolar kaç olmuş bakayim diyor hergun googleden bakıyor 🤣eşimde oğlum ekonomistler senin kadar kafaya takip takip etmiyor diye dalga geçiyor 🤭

Rabbim yavrularını eşinle beraber büyütmeyi nasip etsin çok üzgünüm inan ağladım okurken Annende ne güzel bir anneymiş hiç elini desteğini çekmemiş üzerinizden:(
Hayatta en büyük isteğim bu yavrularım annesiz babasız büyümesin annemize başımızdan eksik etmesin insallah🙏Hiç bir yavru annesiz babasız buyunesin inşallah.cogu olan anne babalar cok çok büyük affi telefisi olmayan birşey olmadıkça keşke kimse boşanmasa derim hep.

Allah rahmet eylesin babaniza.Üzuldum yazdiklarinizi okuyunca:( Rabbim evlatlarinizla esinizle saglikli uzun yillar nasip etsin. Benim annem de saglikciydi ve bazen cok ozlerdim. Simdi hatirladikca yuregimde bir yerler aciyir sanki hala. Zor seyler gercekten.
Amiinn canm hepimizin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin icin💛
Birşeyler mutlaka bizi o günlere geri getiriyor o aciyan yerler hep bi yerde kanamaya hazir bekliyor ne yazıkki

Cankusunannesi Cankusunannesi boğazım düğümlendi 😖 offf çok duygusalım 2 gündür 😣 çok ciddi gelecek kaygısı yaşamaya başladım ben herşeyden korkuyorum
O korku anne olunca hep oluyor canm ne yazık ki rabbim evlatlarımıza sağlık versin birbirimizden ayırmasın yeter.Yedi yemedi diye kafana cok takma sağlıklı ve yanında ya varsın 2 kasık yesin yasitlarindan 2kg eksik olsun lütfen çok takılma oğlunada kendinede bu zamanlarini zindan etme boşver..Biliyorum söylemek kolay diyeceksin ama benimde 2 tane yavrum var bende benzer seyleri yaşıyorum 2 aydır bebeği sadece uykuda emzirebiliyorum covit olunca başladı bu durum ve inan çoğu zaman aç uyutmak zorunda kaliyorum agliyor ama emmiyor dalar dalmaz hemen Emziriyorum.demek istediğim yanlız değilsin hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.

O korku anne olunca hep oluyor canm ne yazık ki rabbim evlatlarımıza sağlık versin birbirimizden ayırmasın yeter.Yedi yemedi diye kafana cok takma sağlıklı ve yanında ya varsın 2 kasık yesin yasitlarindan 2kg eksik olsun lütfen çok takılma oğlunada kendinede bu zamanlarini zindan etme boşver..Biliyorum söylemek kolay diyeceksin ama benimde 2 tane yavrum var bende benzer seyleri yaşıyorum 2 aydır bebeği sadece uykuda emzirebiliyorum covit olunca başladı bu durum ve inan çoğu zaman aç uyutmak zorunda kaliyorum agliyor ama emmiyor dalar dalmaz hemen Emziriyorum.demek istediğim yanlız değilsin hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.
Bende öyle olmuştum hep uyurken emzirdim uyumazsa aç kaldı 😖 çok zor günlerdi kg alımı yavaşladı filan

Evet annemin imtahanı gerçekten çok büyüktü.Rabbim gozune yaş ayagina taş değdirmesin insallah annecigimin💕Yillarca o bize üzüldu biz ona üzüldük öyle böyle geçti zaman.
Bende hep böyle diyorum biz 2 çocuğa gece gündüz kendimizi feda ediyoruz da yine herşey tam olmuyor.Ya sevgi evlerindeki çocuklar,anne babasi öz olmayan cocuklarin gunleri nasil geciyor neler yapıyor diye hep sorgularim kendi kendime.
Tv bizim evde pek acilmaz dizi falanda seyretmiyoruz.Dünden beri ntv hep açık tv gecede dahil hiç kapanmadı bebeği emzirmeye kalktıgımda bile salona gelip haber takip ettim.bakinca olmuyor haberlere içim param parça oluyor ama Bakmayincada kendimi suçlu hissediyorum.Evde sürekli iş yapıyorum kafamı dağıtmak için.Anneye sabir versin evlatlarada sağlık versin Rabbim. enson 1 tane 3 yaşındaki çocuğuna daha ulaşılamamıştı ölü olarak mi bulundu 😭ben orayi kaçırdım galiba çünkü internetten bakmıyorum haberlere videolara tıklar dalarım daha kötü olurum diye netten hiç takip ededim dünden beri.
Enkaz altındaydı en son ama zor kurtulması inşallah bir mucize olurda sağ çıkar 🙏🙏🙏

Saat 01:30 dan beri ayaktayız yanıma alıyorum susuyor yatağına bırakıyorum ağlıyor
Benin kızımda öyleydi tuce yanına alırdım meme ağzında uyurduk sende öyle yap şimdi odasında yatagında uyuyor geçti gitti o günler özlüyorum bazen yanıma alıyorum hala sende öyle yap

Günaydın kızlar😘😘

Uyandım kızlar uyuyorken ortalık topladım bulaşık makinasını çalıştırdım şimdi geri uzandım yatağa🤩🤩

Kahvaltıya annemelere gidecem fırından kaşarlı sucuklu pide yaptırqcam😋😋

Bugün Eski mahallemden yakın arkadaşım hala çok sık görüşürüz düğünü var açık havada olacak gitmeyeceğim ama kırılır mutlaka😥😥

Kızlar petekleriniz yanmaya başladı mı
Burda hava baya serinledi yorgan çıkardım artık
1 kasım da açılır burda normalde yakan yakar
Adanayı anlatmama gerek yok biliyorsunuz🤣🤣🤣🤣

Biz daha yarım kollu geziyoz geceleri pike alıyoz üstümüze🤪🤪🤪

Günaydın kızlar😘😘

Uyandım kızlar uyuyorken ortalık topladım bulaşık makinasını çalıştırdım şimdi geri uzandım yatağa🤩🤩

Kahvaltıya annemelere gidecem fırından kaşarlı sucuklu pide yaptırqcam😋😋

Bugün Eski mahallemden yakın arkadaşım hala çok sık görüşürüz düğünü var açık havada olacak gitmeyeceğim ama kırılır mutlaka😥😥
Annesine yakın olanlara çok imreniyorum
En son şubatta annemler geldi o zaman görüşmüştük inşallah bu kışda gelirler çok özledim 😥😥

Back
X