Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aydanin annesi bulunmus ah
Ama bebek iyiymis ic kanamasi yokmus baba amca yanindaymis
Acaba kardesi varmiydi
Resmen mucizesin ayda cansin cocuk umutsun

Ayda ‘nın annesi vefat etmiş... allahım ne büyük bir acı.

Allah hiçbir evladı annesiz babasız, hiçbir ana babayı evlatsız bırakmasın...

O binaları yapanları, çürük raporu verildiği halde ilgili makamlara ulaşıp yıkım talep etmeyen ev sahiplerini allaha havale ediyorum

Birkez daha öğrendik ki deprem değil, bina öldürüyor...

Japonya da deprem oluyor insanların burnu kanamıyor bizde hikayelere bak . Kontrol mekanizması tam işlemiyor , insanlarımızda is ahlaki yok,
Birisi tweet atmış mezarlarimizi yapan mutahattlerin degil bizi kurtaran madencilerin ülkesini kuralım .
heryer beton iğne deliği kadar yere bile binalar dikiliyor .

Japonya da deprem oluyor insanların burnu kanamıyor bizde hikayelere bak . Kontrol mekanizması tam işlemiyor , insanlarımızda is ahlaki yok,
Birisi tweet atmış mezarlarimizi yapan mutahattlerin degil bizi kurtaran madencilerin ülkesini kuralım .
heryer beton iğne deliği kadar yere bile binalar dikiliyor .
Binanın altındaki market sahibi kolonları kesmiş meğer allah kahretsin onu çok sinirliyim

Cahilliğe bakar misin bu nasıl bir salaklik anlamış değilim . Kimse ni fark etmedi o koca kolonlar çıkarken .
Bilmiyorum ama çok sinirliyim cidden kendimi yerden yere atmak istiyorum o çocukların görüntülerini izleyip izleyip ağlıyorum

sütaş aydanın eğitim masraflarını karşılayacağını açıkladı 😓

Merhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.

Resmini de ekliyim birikimimin

Eklentiler

• 20201103_122804.webp
    20201103_122804.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 157
Merhaba kizlar. Allah im Izmir deki vatandaslarimiza yardim.etsin. insaallah artik cikarilacaklarin hepsi sag kurtulurlar. Ayda ya cok sevinmistim ta ki annesinin olum haberi gelene kadar. Rabbim sabirlar versin. Hastalar da sifalar diliyorum.
Kizlar altin dun cok yukseldi ve belliki artis devam edecek. Ben sabah ani bir kararla ek hesabimi kullanarak bu ayki birikimimi yaptim. Ki ben kuyumcudan gelir gelmez yine yukseldi ve hala devam ediyor. 9.5 gram 22 ayar bilezik aldim 4600 tl ye. Herkese bereketli birikinler diliyorum. Maas yainca az bir miktar kalacak elime.Onunla da euro yapmayi dusunuyorum.
Bereketli olsun birikimin❤️Aynı bilezikten bendede var sürekli takıyırum😅

Cahilliğe bakar misin bu nasıl bir salaklik anlamış değilim . Kimse ni fark etmedi o koca kolonlar çıkarken .

Ben ilk evlendigim sene karsi binamizda alt kat kolonlari cayir cayir kestiler.
O binada esimin bizi tanistiran akrabasida var. Esi vefat etti kizi ile yasiyor kizi bu yil hukugu bitirdi
17 Agustosta enkazdan cikmislar
Maddi gucleri var.
Ve hala o binada oturuyorlar
O dahil hic kimse o kolonlar kesilirken itiraz etmedi gik demedi itiraz edenmi kotu olsun dimi
Binayi bosaltan olmadi evini satan olmadi
Bina sadece dis duvarlarin uzerinde ve ortada tek duvarla duruyor ve futbol sahasi kdr genis bir bina

Kızlar gümüş aldım bankadan.

6 bin gram, 40bin tl ödedim.

Eşim yükseleceğini kâr ettireceğini düşünüyor. Umarım öyle olur.

Bu aldığım miktarlar hep eşimin devrettiği dükkanın parasından. Yoksa elimize geçen yeni bir para yok.

Elimizdeki tl değer kaybetmesin diye başka şeylere yatırıyoruz

Back
X