- Konu Sahibi pure hazel
- #82.821
Amin, Teşekkür ederim sağolasınAllah daha iyi etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, Teşekkür ederim sağolasınAllah daha iyi etsin inşallah
Evet gelin lütfen
Cok komik oluyor o zamanlar
Aman izlemeyin su diziyi.Ben daha ilk bölümden verdim onun notunuRezillik
Cok komik oluyor o zamanlarkv annemle yaris haline giriyor başarısız oluyor ben gülmekten ölüyorum karnim ağrıyor
Sus kızzzz yaprak dökümü aşkı memnu sadakatsiz sıralamam bu o dereceAman izlemeyin su diziyi.Ben daha ilk bölümden verdim onun notunu![]()
Bu sefer kardeşim de gelir hahah sen o zaman izle çat çat laf söyler hayatta lafı çekmezEvet çok merak ediyorum senin evin o hallerini
Netflix’e koy dram- komedi türünde baya izlenir![]()
Kız biz girdik bileBiz galiba eksi hesaba gireceğiz![]()
Bizde haftasonu girerizKız biz girdik bileArabanın muayenesi var haftaya 500tl bide onu öderiz nakit veriliyor dedi eşim
![]()
İyi düşünmüşsün kek iyi oluyor çay yanınaBen bugün dışarı çıkmadım hiç. Evde temizlik yaptım. Para da harcamadım. Yarın iş yerinde yemek için kek yaptim kendime. Brokoli haşlayacağım sabah, bi de portakak götüreceğim. Para harcsmamayi düşünüyorum okulda da
Valla helal olsun sana Tuğçe. Sen dik durdun ya, o da artık sana saygı duymaya başladı bence.Kızlarrrrrkv eşime dedi ki Tuğçe’nin annesigike de söyleyeceğiz davet edeceğiz birlikte gelelim dedi hahahahha
![]()
Bende çok şaşırdım..Bu kadar olmaz olmazzzz ya sadakatsiz![]()