Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah eşime beslemem çantası yaptım nöbete gitti 😍 abi bebek yapışıyor eşime asla sabahları bana gelmiyor birlikte WC ye girdiler hahaha 😂😂😂bulaşık makinası boşalttım . Bebeğe kahvaltı yaptırdım. Çamaşır katladım ütülenecekleri ayırdım birazdan yaparım. Bebeğe ıspanak ve makarna var öğlen ve akşam için birde kavanoz maması yapayım birde tarhana artık hangisini yerse allah büyük 😅 Evi süpürdüm silerim vs . Gece de bebek uyuyunca browni yapayım birde mercimek çorbası yarın için .

çok soğuk hava ev sıcacık işe gelmek istemiyorum yıllık iznim var 19 gün onu alcam son ay 3 hafta mı alsam yok sa 2 hafta aralık 1 hafta bu ayın sonuna doğrumu alsam karar veremedim
Hepsini bir anda degil bence aralıklı al .
Sabah eşime beslemem çantası yaptım nöbete gitti 😍 abi bebek yapışıyor eşime asla sabahları bana gelmiyor birlikte WC ye girdiler hahaha 😂😂😂bulaşık makinası boşalttım . Bebeğe kahvaltı yaptırdım. Çamaşır katladım ütülenecekleri ayırdım birazdan yaparım. Bebeğe ıspanak ve makarna var öğlen ve akşam için birde kavanoz maması yapayım birde tarhana artık hangisini yerse allah büyük 😅 Evi süpürdüm silerim vs . Gece de bebek uyuyunca browni yapayım birde mercimek çorbası yarın için .
Ayyy bu ne enerjiii bi ben mi tembelim 🤣🤣

Günaydın kızlar

Gün erken başladı ama yazmaya ancak fırsat oldu

Eşim işe erken gitti biz de onunla uyandık. Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım vs.

Hava yağmurlu bugün dışarı çıkamayız dolayısıyla harcama olmaz diye düşünüyorum bakalım 😊

Herkese güzel günler diliyorum

Bebiş hayırlı olsun saglıkla alın inş.leblebi çok iyi geliyor bana bide dr salatalık elma soyup ye demişti
Teşekkür ederim alya hoşgeldin🤗
Evet ya ilk hamileliğimde bende çok leblebi yemiştim onu unuttum aldırayım eşime
Sen nasılsın kızın nasıl
Büyümüştür kocaman olmuştur😍

Back
X