- Konu Sahibi pure hazel
- #82.921
Dun disardaydik yemek ve kahve 200 tl harcafir. Cok iyi geldi uzun zamandir cikmiyorduk. Bugun.de cikacagiz bakalim ne kadar harcanacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım ek dersten aldım. Yılbaşından sonra toparladım bütçeyi.Gunaydin kizlar. Ayni seyi ben de dusunuyorum keske olumsuz seyler yasanmasaydi...
Altinin bereketli olsun pure. Ben bu ay 9.5 gr bilezik aldim
Nasipse aralikta da bir bilezik almak istiyorum ama cok hizli yuksrliyor. Bakalim ne nasip olacak
Bereketli olsun canımİnce bulgur,şu, kırmızı mercimek,süt,ekmek,az biraz yakıt aldık.
875ten 1 çeyrek altın aldım ek dersten.![]()
Teşekkürler canım nasılsınBereketli olsun canım
İyiyim canım çok yoğun ve harcamalı geçiyor günler.Teşekkürler canım nasılsın
Evet canım. Güzel bir program yapmışlar sagolsunlar. İşim hemen bitiyor. Ayrıca canlı derslerim de var evden.İyiyim canım çok yoğun ve harcamalı geçiyor günler.
Sen nasılsın yüz yüze başladı mı senin
İnşallah canım bizde iki maaş harcamaya başladık nerdeyse artık bir dur dememiz lazım dedim eşime böyle olmaz.memlekete geldik masraflar azalacak derken çok fazla harcamaya başladık.saldık galiba biraz.Bugun kizi hava alsin diye dışarı cikardik salincak cok seviyor. Sonra arabasinda uyudu bizde bi cafe de yedik ictik iyi geldi. Ilk defa san sebestian yedim cikolatali. Offf o neymia öyle cok hosuma gitti valla. Bıkana kadar artik yerim.
Birikim bu ay bende ayin 15 i gelsin hesap kitap yapim bi bakalim. Bi ara bir maas yemeye bir maas da birikime ayirabiliyordum. Kizim dogduktan sonra hesao kitao sasti canlari sagolsun. Ocaktan sonra gene eskisi gibi yapmak istiyorum![]()
Alya düşünüyorum ara ara ama yanımda olması beni daha iyi hissettiriyor arada bir çıkarıp takıyorum bilezikleri hevesimi de alıyorum şevkleniyorumda arttırma konusunda.banka da fiziki değil ama Gr olarak altın bulunduruyorum.eskiden tamamen bankadan alıyordum ama fiziki almanın da önemli olduğu kanısına vardım.bu sene bankadakileri bozdurup zarar etmiştim ama fizikiler durdu öyle iyiki de fiziki yapmışım dedim en azından onlardan zarar etmedimSlm herkese
Yanlış anlaşılmalar her zaman olabilir üzüldüm görünce. Hayırlısı olsun.
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar
Merak ediyorum altını uzun vadeli alıyorsunuz anlıyorum. Banka hesabında güvenli bir şekilde tutmayı neden düşünmüyorsunuz tekrar sormak isterim.
ben bir süre birikim yapamayacağım.
35 bitti Pure, tesekkur ederim
Kadinlar fiziki altini daha cok seviyor sanirim, benim de annemde biraz altinim var Turkiye'ye gidince bankaya yatirmayi dusunuyorum, annem tedirgin oluyor sorumluluk zor. Kira gelirimiz var, kardesim altin hesabi acti, her ay ne tutarsa adimiza alim yapiyor, sanirim 6-7 gram oldu orada.Slm herkese
Yanlış anlaşılmalar her zaman olabilir üzüldüm görünce. Hayırlısı olsun.
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar
Merak ediyorum altını uzun vadeli alıyorsunuz anlıyorum. Banka hesabında güvenli bir şekilde tutmayı neden düşünmüyorsunuz tekrar sormak isterim.
ben bir süre birikim yapamayacağım.
Cnm ekonominin gidişatı uzunca bir süredir kötü. Hırsızlık vs olayları artabilir düşüncesindeyim ben. O yüzden banka daha güvenli geliyor bana. Biden geldi bakalım neler olacak.dolar ne olur bilen var mı canlar?Kadinlar fiziki altini daha cok seviyor sanirim, benim de annemde biraz altinim var Turkiye'ye gidince bankaya yatirmayi dusunuyorum, annem tedirgin oluyor sorumluluk zor. Kira gelirimiz var, kardesim altin hesabi acti, her ay ne tutarsa adimiza alim yapiyor, sanirim 6-7 gram oldu orada.