Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar. Ayni seyi ben de dusunuyorum keske olumsuz seyler yasanmasaydi...
Altinin bereketli olsun pure. Ben bu ay 9.5 gr bilezik aldim
Nasipse aralikta da bir bilezik almak istiyorum ama cok hizli yuksrliyor. Bakalim ne nasip olacak
Teşekkürler canım ek dersten aldım. Yılbaşından sonra toparladım bütçeyi.
Altın da çok yükseldi ama yapicak bir şey yok . Kenara ne atarsak.
Bileziğin hayırlı olsun

Dün zeytin toplamıştık köyde dün eve gelir gelmez onları dilip kurdum daha toplayacağız kırma ve salamura da yapacağım
Cennet hurması da topladım sert olanlarından bugün soyup asacağım bakalım nasıl olacak
Bugünümü tamamen ev işlerine ayıracagim çamaşır, balkonlar,sil süpür epey işim var.

Bugun kizi hava alsin diye dışarı cikardik salincak cok seviyor. Sonra arabasinda uyudu bizde bi cafe de yedik ictik iyi geldi. Ilk defa san sebestian yedim cikolatali. Offf o neymia öyle cok hosuma gitti valla. Bıkana kadar artik yerim.
Birikim bu ay bende ayin 15 i gelsin hesap kitap yapim bi bakalim. Bi ara bir maas yemeye bir maas da birikime ayirabiliyordum. Kizim dogduktan sonra hesao kitao sasti canlari sagolsun. Ocaktan sonra gene eskisi gibi yapmak istiyorum 🤣

Bugun kizi hava alsin diye dışarı cikardik salincak cok seviyor. Sonra arabasinda uyudu bizde bi cafe de yedik ictik iyi geldi. Ilk defa san sebestian yedim cikolatali. Offf o neymia öyle cok hosuma gitti valla. Bıkana kadar artik yerim.
Birikim bu ay bende ayin 15 i gelsin hesap kitap yapim bi bakalim. Bi ara bir maas yemeye bir maas da birikime ayirabiliyordum. Kizim dogduktan sonra hesao kitao sasti canlari sagolsun. Ocaktan sonra gene eskisi gibi yapmak istiyorum 🤣
İnşallah canım bizde iki maaş harcamaya başladık nerdeyse artık bir dur dememiz lazım dedim eşime böyle olmaz.memlekete geldik masraflar azalacak derken çok fazla harcamaya başladık.saldık galiba biraz.

Slm herkese
Yanlış anlaşılmalar her zaman olabilir üzüldüm görünce. Hayırlısı olsun.
Birikimleriniz bereketli olsun kızlar
Merak ediyorum altını uzun vadeli alıyorsunuz anlıyorum. Banka hesabında güvenli bir şekilde tutmayı neden düşünmüyorsunuz tekrar sormak isterim.
ben bir süre birikim yapamayacağım.

Iyi aksamlar kizlar bir sure ugramiyordum topige ama artik aktif olarak takip edecegim yine. Birikim yapmaya devam. Yillik hedefime 20gr yazmistim ama bir cok kisi bende hedefime ulasamayacagim galiba. Saglik olsun. Gectigimiz ay cok harcamamiz oldu cocuklara ve kendimize kislik kiyafet derken baya acildik. 15de toparlayacagiz insallah.

Slm herkese
Merak ediyorum altını uzun vadeli alıyorsunuz anlıyorum. Banka hesabında güvenli bir şekilde tutmayı neden düşünmüyorsunuz tekrar sormak isterim.
Alya düşünüyorum ara ara ama yanımda olması beni daha iyi hissettiriyor arada bir çıkarıp takıyorum bilezikleri hevesimi de alıyorum şevkleniyorumda arttırma konusunda.banka da fiziki değil ama Gr olarak altın bulunduruyorum.eskiden tamamen bankadan alıyordum ama fiziki almanın da önemli olduğu kanısına vardım.bu sene bankadakileri bozdurup zarar etmiştim ama fizikiler durdu öyle iyiki de fiziki yapmışım dedim en azından onlardan zarar etmedim

Slm herkese
Kadinlar fiziki altini daha cok seviyor sanirim, benim de annemde biraz altinim var Turkiye'ye gidince bankaya yatirmayi dusunuyorum, annem tedirgin oluyor sorumluluk zor. Kira gelirimiz var, kardesim altin hesabi acti, her ay ne tutarsa adimiza alim yapiyor, sanirim 6-7 gram oldu orada.

Kadinlar fiziki altini daha cok seviyor sanirim, benim de annemde biraz altinim var Turkiye'ye gidince bankaya yatirmayi dusunuyorum, annem tedirgin oluyor sorumluluk zor. Kira gelirimiz var, kardesim altin hesabi acti, her ay ne tutarsa adimiza alim yapiyor, sanirim 6-7 gram oldu orada.
Cnm ekonominin gidişatı uzunca bir süredir kötü. Hırsızlık vs olayları artabilir düşüncesindeyim ben. O yüzden banka daha güvenli geliyor bana. Biden geldi bakalım neler olacak.dolar ne olur bilen var mı canlar?

Herkese günaydınlar
Yemeğim var dünden bugün sadece pilav yapacağım. Tatil dönüşü rutin çamaşır yıkama ütüleme işlerim olur.
vitamin almıştım , muayene ücreti vs arabamızın kapı kilidini yaptırmıştık market benzin derken kredi kartlarımız uçmuş.
bugün onları ödeyeceğiz. 7bin TL
Bir daha ki ay daha az gelmesini planlıyoruz. Merkezi sistem kaloriferler yandı. Düşük ısıda tutuyoruz bakalım. Mutfak dolaplarını silmeliyim hala yapmadım.

Gündem karışık. 🤣
20201109_085352.webp

Merhaba kizlar, isteyim, bir arkadasim var yari zamanli calisiyor, laba gelmesi gerek, biraz isi varmis, kizima biraz bakarmisin dedi, tabi dedim, kizi 5 aylik, benimki buyudu resmen, bebek sevmeyi cok seviyorum.
Dun hava bizde o kadar guzeldi ki, gecen hafta kar yagiyordu, dun resmen terledim, uzaklardabiz uzaklardabiz sizde hava nasil bugunlerde? Cocuklari babasi iki kere disari cikardi, gunduz yorulunca gece ne guzel uyuyorlar ya.

Back
X