Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar Haziran ayından beri memlketteyiz iki kere taşınma yaşadık ama ikisinde de destek göremedik ilk taşınmada kendi annemgil yardım ettiler biraz ama bu sefer hepsi hasta.kv her ikisinde de bir şey demedi benden sonra eltimde taşınma atlattı kv çocuklarına baktı kp taşınmaya yardım etti o zamanda gücüme gitmişti şimdide. Çocuklar çok rezil oluyor eskiden en azından uzaktaydık yardım edemezler diyorduk ama şimdi yakına geldik hala destek göremiyoruz.biz geldiğimizden beri her işlerine kosturacagiz diye uğraşıyoruz.bizim bir işimiz çıkıyor kimse yok.memlekete ilk taşınmadan sonra elti hanım taşınırken bizzat kv benim yanımda konuştu çocuklara bakayım kızım diye.ben çocuklar rezil oldu dedim geçen gün o halde hiç bir şey demedi.
İlerde işler tersine döndüğünde eşim de evlat oda baksın diyecekler ama onlar şuan elleri ayakları tutarken bize yardım etmiyor.sadece bir evladına bakıp destek oluyor.
Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim kaç gündür dert olmuştu bana.
İnsanın zoruna gidiyor.ben artık yazıyorum deftere.kendilerinin de işi düşer birgün elbet.

Kızlar Haziran ayından beri memlketteyiz iki kere taşınma yaşadık ama ikisinde de destek göremedik ilk taşınmada kendi annemgil yardım ettiler biraz ama bu sefer hepsi hasta.kv her ikisinde de bir şey demedi benden sonra eltimde taşınma atlattı kv çocuklarına baktı kp taşınmaya yardım etti o zamanda gücüme gitmişti şimdide. Çocuklar çok rezil oluyor eskiden en azından uzaktaydık yardım edemezler diyorduk ama şimdi yakına geldik hala destek göremiyoruz.biz geldiğimizden beri her işlerine kosturacagiz diye uğraşıyoruz.bizim bir işimiz çıkıyor kimse yok.memlekete ilk taşınmadan sonra elti hanım taşınırken bizzat kv benim yanımda konuştu çocuklara bakayım kızım diye.ben çocuklar rezil oldu dedim geçen gün o halde hiç bir şey demedi.
İlerde işler tersine döndüğünde eşim de evlat oda baksın diyecekler ama onlar şuan elleri ayakları tutarken bize yardım etmiyor.sadece bir evladına bakıp destek oluyor.
Bence de üzülmeyin böylesi daha iyi olmuştur belkide. Biz üç kez taşındık bilinçli olarak yardımlarını talep etmedim. Eminim her seyi yine ben yapardım onlarsa evi eşyayı kendileri almış kadar övünüp anlatırlardı. Aynı şekilde çocuğumu büyütürken de çok zor anlarımız oldu bir gün dahi yardım istemedim. İstesem herkese çocuğu ben büyüttüm o kadar emeğim var derdi. Benimde hayattaki felsefem kimseye gebe kalmamak. Böylece kimse hayatıma müdahale etme hakkı da bulamıyor.

Bence de üzülmeyin böylesi daha iyi olmuştur belkide. Biz üç kez taşındık bilinçli olarak yardımlarını talep etmedim. Eminim her seyi yine ben yapardım onlarsa evi eşyayı kendileri almış kadar övünüp anlatırlardı. Aynı şekilde çocuğumu büyütürken de çok zor anlarımız oldu bir gün dahi yardım istemedim. İstesem herkese çocuğu ben büyüttüm o kadar emeğim var derdi. Benimde hayattaki felsefem kimseye gebe kalmamak. Böylece kimse hayatıma müdahale etme hakkı da bulamıyor.
Bizde talep etmedik onların düşünüp sorması gerek zaten.böyle zor zamanlarda en çok yakınlarını arıyor insan.bende zor zamanımda yanımda olmayan hiç bir zaman olmasın düşüncesindeyim.

Bizde talep etmedik onların düşünüp sorması gerek zaten.böyle zor zamanlarda en çok yakınlarını arıyor insan.bende zor zamanımda yanımda olmayan hiç bir zaman olmasın düşüncesindeyim.
Anladım haklısınız o zaman kırılmakta. Bize teklif edilmişti biz istemedik. Elbette en yakınlarımızdan sözle dahi olsa yardıma ihtiyacın var mı sözünü duymak isteriz hepimiz haklı olarak.

Canım oooo boşver . Biz iş yerime yakın daha iyi bir ev bulduk. Kaynanamlarda yanımıza tatile gelmişlerdi. Evle anlaştık kaynanam sağolsun gitmem lazım geç oldu size yardım etmek isterdim ama hiç bişey yapmadım kışlık hazırlıktan bahsedir 😅 aradaki mesafede bir hafta öncesi gitme planı yoktu düşün ve o zaman daha yeni bir yaş olmuştu balım.😅😅

Seni cok iyi.anladim. insan aile olarak.birseyler.bekliyor. Hele de karsi taraf surekli birseyler talep edip birseyler bekliyorsa. Ben de baslarda cok uzuldum.bekledim.ettim.Artik.hic bir beklentim.yok. Simdi.de birkac sefer kendileri teklifte bulundu esim.laf soyledigi icin. Yoksa yine umurlarinda olmazdi. Ama artik.benim.gonlum yok onlardan gelecek yardima. Kizim.2 yasinda krese basladi 1 gun yanimizda olmadilar. Kimseyle ilgili kotu seyler.dusunmek.istemem ama.kendileri yapti.biraz.da.zaman icinde.Allah buyuk her seyi goruyor.

Iyi geceler kızlar

Dışarı çıkınca kahve aldım $1.5 🙃

Öğlen koca bir tencere yayla çorbası yaptım, 2 gun kesin yetsin😅 poğaça yaptım.
Aksama somon, buharda sebze yaptım.

Evi toparladım, bulaşık, fırın, mutfak temizledim. Kızımın banyosu vs derken yine hic oturmadan aksam oldu🙄

Bize yapilanlari istedigimiz kadar yazalım, yarin bir gun igtiyaclari olsa oğulları unutur hicbir yokmus gibi koşar. Ya onlar da öyle iste ne yapayım bu yastan sonra duzelmezler ki der. Bizim de vicdanimiz elvermez zaten, icimize atar devam ederiz🤕

Cnm keşke söyleseydin. Güzelce tabiiiii.... anne çocuklara sen bakabilseydin biz taşınırken çok makbule geçerdi işin mi vardı ondan mı ses etmedin diye sorsaydın ... ben biraz içerledim bla bla... diğer türlü içinde birikir daha sonraları iyice içten içe sinir olabilirsin...

28 haftalık hamileydim taşındığımda.Esimle yalnizdik.Kv oğluna geleyim mi diye yarım ağız sordugunda temizliğe yardım ediceksen olur demişti.Annesi de ne temizliği verin temizlik şirketine, onlar temizlesin demişti.Esimde gerek yok madem gelme dedi.İyi de etti.Cocukli taşınmak eminim ki daha zordur.Ama geçip gittiğinde bu günler onlara minnet etmemek iyi bir his...Allah kolaylık versin

Güne harcamali basladim.Kizima kitap,kule seti,kaşık çatal seti,magnet ve lazımlık aldim sırf hevesimden. 😅 Vakti gelince kullanırız nasılsa, dursun kenarda tanışsin,kaynassinlar.
233 lira tuttu toplam.Bugun ayrıca manav,market alisverisi,balık,süt alinacak.
Günaydın canım:) bebişe aldığn kaşık çatal setini paylaşır msn. Hatta kule setini bile:) Nerden aldın hangi model ben de araştırıyorum. Skip hop almak istiyorum aslında oda çok pahalı kaşık çatal

Back
X