Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar Haziran ayından beri memlketteyiz iki kere taşınma yaşadık ama ikisinde de destek göremedik ilk taşınmada kendi annemgil yardım ettiler biraz ama bu sefer hepsi hasta.kv her ikisinde de bir şey demedi benden sonra eltimde taşınma atlattı kv çocuklarına baktı kp taşınmaya yardım etti o zamanda gücüme gitmişti şimdide. Çocuklar çok rezil oluyor eskiden en azından uzaktaydık yardım edemezler diyorduk ama şimdi yakına geldik hala destek göremiyoruz.biz geldiğimizden beri her işlerine kosturacagiz diye uğraşıyoruz.bizim bir işimiz çıkıyor kimse yok.memlekete ilk taşınmadan sonra elti hanım taşınırken bizzat kv benim yanımda konuştu çocuklara bakayım kızım diye.ben çocuklar rezil oldu dedim geçen gün o halde hiç bir şey demedi.
İlerde işler tersine döndüğünde eşim de evlat oda baksın diyecekler ama onlar şuan elleri ayakları tutarken bize yardım etmiyor.sadece bir evladına bakıp destek oluyor.
Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim kaç gündür dert olmuştu bana.
anne babaların böyle ayrımcılık yapmalarına cok kızıyorum ben de, haklısın canım, güçleri olmasa yapamasalar neyse birine yapıp öbürüne yapmamak olmaz. hiç bişe yapamasa bi kap yemegını yapıp senın gonlunu alması lazımdı, eltim yok benım gorumcemde uzakta, ama kv boyle bıse yapsa ben de uzulurdum.

Cnm keşke söyleseydin. Güzelce tabiiiii.... anne çocuklara sen bakabilseydin biz taşınırken çok makbule geçerdi işin mi vardı ondan mı ses etmedin diye sorsaydın ... ben biraz içerledim bla bla... diğer türlü içinde birikir daha sonraları iyice içten içe sinir olabilirsin...
Normalde düşünmeyecek insanlar olsa umursamam ama diğer evlatlarının etrafında pervane oluyorlar işleri olduğunda.diger oğlu taşınırken gelinini benim yanımda aradı çocuklarına bakayım diye kp de yardım etmeye gönderdi yanlarına.ben çocuklar rezil oldular dedim hiç sesini çıkarmadı herşeyin farkındalar ama yardım etmek istemedikleri için sesini çıkarmıyorlar.esimde bana destek çıkacağına canımı sıkacak laflar söyledi o yüzden artık kendisi gitsin ben girmeyeceğim.

Normalde düşünmeyecek insanlar olsa umursamam ama diğer evlatlarının etrafında pervane oluyorlar işleri olduğunda.diger oğlu taşınırken gelinini benim yanımda aradı çocuklarına bakayım diye kp de yardım etmeye gönderdi yanlarına.ben çocuklar rezil oldular dedim hiç sesini çıkarmadı herşeyin farkındalar ama yardım etmek istemedikleri için sesini çıkarmıyorlar.esimde bana destek çıkacağına canımı sıkacak laflar söyledi o yüzden artık kendisi gitsin ben girmeyeceğim.
Çok ayıp etmişler.
Alyanin dediği gibi birgün laf yerine gelince kırıldığını belirt. Eltin calisiyor mu.
Sen çalışıyorsun mesela güçlüsün kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Bazen aileler kendi ayklarinin üzerinde duranlara karışmayip ,sürekli problem çıkaran çit kirildimlara daha çok yardımcı olmaları gerektiğini dusunuyorlar

Günaydın canım:) bebişe aldığn kaşık çatal setini paylaşır msn. Hatta kule setii bile:) Nerden aldın hangi model ben de araştırıyorum. Skip hop almak istiyorum aslında oda çok pahalı kaşık çatal
Skip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 lira 😅
Kanz kule ve karaca çatal kaşık seti aldım canım.İkea da olabilirdi ama karacada hayvanli şekiller var diye tercih ettim ilgisini çekerse diye.Kule hepsib. sitesinde %25 indirimli,diğer sitelerde 50 civarı goruyordum.

Eklentiler

• IMG_20201211_185004.webp
    IMG_20201211_185004.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20201211_184951.webp
    IMG_20201211_184951.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 48
Skip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 lira 😅
Kanz kule ve karaca çatal kaşık seti aldım canım.İkea da olabilirdi ama karacada hayvanli şekiller var diye tercih ettim ilgisini çekerse diye.Kule hepsib. sitesinde %25 indirimli,diğer sitelerde 50 civarı goruyordum.
Bayıldımmm çatal bıçağa çok güzel
Güzel günlerde kullanın canım 🙂
Bende bakayım
Teşekkür ederim

Back
X