Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar selamlar, cok okuyamiyorum bugunlerde, herkes iyidir umarim. Bugun evdeyim disciye gittim, kaplama yaptiriyorum, suan agri icindeyim kalkip ilac alacagim. Bu Amerikanin saglik sigortasindan biktim, hep supriz cikartiyor, disci icin planladigimdan cok daha fazlasi cebimden cikacakmis, aman saglik olsun, su aciyi cekmesem de para versem keske. Neyse simdilik toplamda 900$ kadar odedim zaten bakalim daha ne kadar odeyecegim.

Kizlar selamlar, cok okuyamiyorum bugunlerde, herkes iyidir umarim. Bugun evdeyim disciye gittim, kaplama yaptiriyorum, suan agri icindeyim kalkip ilac alacagim. Bu Amerikanin saglik sigortasindan biktim, hep supriz cikartiyor, disci icin planladigimdan cok daha fazlasi cebimden cikacakmis, aman saglik olsun, su aciyi cekmesem de para versem keske. Neyse simdilik toplamda 900$ kadar odedim zaten bakalim daha ne kadar odeyecegim.
Geçmiş olsun Zeynep
Diş ağrısı gerçekten kötü

Selam kızlar herkese nasılsınız ?
iki senedir pilates ile ilgileniyorum.
pilates eğitmeni olmak üzereyim. önce 40 saat staj yapmam gerekiyor. Teorik sınavlarım var haftaya da. Sınavları geçtikten sonra eğitmenim artık. Geçen sene gittiğim pilates kursuma pazartesi telefon edeceğim. Staj için başvuracağım. Bana şans dileyin ;)

pilates eğitmeni olmak üzereyim. önce 40 saat staj yapmam gerekiyor. Teorik sınavlarım var haftaya da. Sınavları geçtikten sonra eğitmenim artık. Geçen sene gittiğim pilates kursuma pazartesi telefon edeceğim. Staj için başvuracağım. Bana şans dileyin ;)
Başarılar canım 😊 herşey gönlünce olsun

Kızlar ben de kilo kontrolü yapiyorm , dikkatli beslenmeye çalışıyorm ama şu alyanin tarifi beni yoldan çıkardı,yiyen arkadaşlar diyet bozmaya değer mi M Mutlu nedemistimkibenn nedemistimkibenn Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk 😅
Ben de kilomu korumaya çalışıyorum hatta bir iki kilo versem çok iyi olur gorusundeyim ama yediğime değdi.Aklimda kalacağına midemde kaldı. 😅 Eşim de sevdi.Mozaik pasta yemeyeli hayli uzun zaman olmuştu,giderdik hasretimizi😊

Zeynep Gulru Zeynep Gulru çok geçmiş olsun. 🙏

Skip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 lira 😅
Kanz kule ve karaca çatal kaşık seti aldım canım.İkea da olabilirdi ama karacada hayvanli şekiller var diye tercih ettim ilgisini çekerse diye.Kule hepsib. sitesinde %25 indirimli,diğer sitelerde 50 civarı goruyordum.
Cok güzeller güle güle kullansın canım🥰

Geçmiş olsun canım... dayan biraz daha diş cok önemli.

Tebrikler Alya, harikasın 👏
Arada en etkili hareketlerden bize de gönder 😍 pilatesi cok severim.

Iyi geceler kızlar
Harcamasiz bir gün oldu. Birkac indirimli kiyafet canta baktim ama almadım 😅
Hava aşırı soğuk değildi, kızımla dışarı çıktık 45 dk tempolu yürüyüş yaptım. Kat kat giyin git gel derken 1.5 saat geçti zaten.

Oglen dünden kalan corbayi yedik. Hic aklima yemek gelmiyor, dondurucuda karışık sebze vardı aksama sebzeli noodle 🍜 yapacağım.

A Alya_sura88 basarilar, ne guzel yapmissin.
Sagolun kizlar, kayinvalidem giderken agri kesicilerini goturmedi, 500 mg lik ictim, diyorum bi rahatlama geldi bana meger dis agrim gitmis. Disciye gittim yine, faturalandirmayi konusmak icin pazartesi gelirmisiniz dediler ben de bugun evdeyim, bugun geleyim dedim. Sanirim 150$-200$ fazladan odeyecegim. Konustugum kadin cok tatliydi, baya sohbet ettik, hem kucuk cocuk sahibi olup hem calismanin zorluklarindan dert yandik, bu sene Istanbula gideceklermis ama Covid den dolayi iptal etmisler.
Annem lahanadan kabuska yemegi yapmis, evin hanimlari bayilarak yiyor kizim dahil, erkekleri de hic sevmiyor.

Back
X