- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #83.421
Sana da afiyet olsun.Herkese afiyet olsun bizde de balık vardı![]()
Buzlukta balık var yarın ben de yapıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da afiyet olsun.Herkese afiyet olsun bizde de balık vardı![]()
Bence değerKızlar ben de kilo kontrolü yapiyorm , dikkatli beslenmeye çalışıyorm ama şu alyanin tarifi beni yoldan çıkardı,yiyen arkadaşlar diyet bozmaya değer mi M Mutlunedemistimkibenn
Sevgiyeyolculuk
![]()
Yaktın beniBence değer![]()
Geçmiş olsun ZeynepKizlar selamlar, cok okuyamiyorum bugunlerde, herkes iyidir umarim. Bugun evdeyim disciye gittim, kaplama yaptiriyorum, suan agri icindeyim kalkip ilac alacagim. Bu Amerikanin saglik sigortasindan biktim, hep supriz cikartiyor, disci icin planladigimdan cok daha fazlasi cebimden cikacakmis, aman saglik olsun, su aciyi cekmesem de para versem keske. Neyse simdilik toplamda 900$ kadar odedim zaten bakalim daha ne kadar odeyecegim.
Püre ben tek çocuk olduğu halde çok yoruluyorumÇok yoruldum bugün.
Veee çocuklar uyumuyor![]()
Merak edip Netten baktım çok güzel görünüyor. Tatlı konusunda çok kötüyüm ondan şaşırdım teşekkür ederimKekinde ıspanak püresi var kremalı bir pasta. Asla ıspanağın kokusu ve tadı gelmiyor fıstıklıymış gibi görünüyor.
Başarılar canımSelam kızlar herkese nasılsınız ?
iki senedir pilates ile ilgileniyorum.
pilates eğitmeni olmak üzereyim. önce 40 saat staj yapmam gerekiyor. Teorik sınavlarım var haftaya da. Sınavları geçtikten sonra eğitmenim artık. Geçen sene gittiğim pilates kursuma pazartesi telefon edeceğim. Staj için başvuracağım. Bana şans dileyin![]()
Ben de kilomu korumaya çalışıyorum hatta bir iki kilo versem çok iyi olur gorusundeyim ama yediğime değdi.Aklimda kalacağına midemde kaldı.Kızlar ben de kilo kontrolü yapiyorm , dikkatli beslenmeye çalışıyorm ama şu alyanin tarifi beni yoldan çıkardı,yiyen arkadaşlar diyet bozmaya değer mi M Mutlunedemistimkibenn
Sevgiyeyolculuk
![]()
Cok güzeller güle güle kullansın canımSkip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 lira![]()
Kanz kule ve karaca çatal kaşık seti aldım canım.İkea da olabilirdi ama karacada hayvanli şekiller var diye tercih ettim ilgisini çekerse diye.Kule hepsib. sitesinde %25 indirimli,diğer sitelerde 50 civarı goruyordum.
Geçmiş olsun canım... dayan biraz daha diş cok önemli.Kizlar selamlar, cok okuyamiyorum bugunlerde, herkes iyidir umarim. Bugun evdeyim disciye gittim, kaplama yaptiriyorum, suan agri icindeyim kalkip ilac alacagim. Bu Amerikanin saglik sigortasindan biktim, hep supriz cikartiyor, disci icin planladigimdan cok daha fazlasi cebimden cikacakmis, aman saglik olsun, su aciyi cekmesem de para versem keske. Neyse simdilik toplamda 900$ kadar odedim zaten bakalim daha ne kadar odeyecegim.
Tebrikler Alya, harikasınSelam kızlar herkese nasılsınız ?
iki senedir pilates ile ilgileniyorum.
pilates eğitmeni olmak üzereyim. önce 40 saat staj yapmam gerekiyor. Teorik sınavlarım var haftaya da. Sınavları geçtikten sonra eğitmenim artık. Geçen sene gittiğim pilates kursuma pazartesi telefon edeceğim. Staj için başvuracağım. Bana şans dileyin![]()