Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi pazarlar kızlar, bugun hamur işleri günü sanırım 🤩 afiyet olsun. Ben o kotayı haftaici doldurdum. Bir de eşim yılbaşı kurabiyeleri almış🥳

Kızıma 140li külot bez sipariş ettim. 6 paket ıslak mendil bedavaya geldi.. Indirim kuponu hediye çeki bisiler vardı $60 tan $35e düştü 🤩
Canım kar başladı mı. Yılbaşında biz kar goremicez yine galiba❄️❄️❄️☃️🎄😔

Oğluma ıslak mendil 12x40 44,90 ₺
ve ekmek
Günün harcaması 51

Eklentiler

• A4987AA8-49A1-4093-AF01-161CD92481E9.webp
    A4987AA8-49A1-4093-AF01-161CD92481E9.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 84
Yok Pure yağmıyor yaa, aksine bu sene daha ılık 😲
Baba evinde çok güzel geçerdi bizim yılbaşı gecelerimiz. Hava soğuk soba yaniyor🔥
Annem mutlaka fırında bütün tavuk kizartirdi. Babam kuruyemiş alırdı. Mısır da patlatirdik. Portakal suyu yapılırdı.
TRT 1 de dönemin şarkıcıları çıkar şarkılar söylerdi💃
Biletini kontrol ederdi babam..
Eskiden çok güzeldi.
Benim de kendi küçük çekirdek ailem var artık.🎄🎄❄️❄️ 2021 çok güzel gelsin inşallah

Benim minik adam da sabahları çok erken uyanıyor.
Akşam o uyuyunca bende uyuyacağım diyorum.
O uyuduktan sonra yaptığım ilk iş ona internetten bişeyler bakmak 😄
Geleneksel ne alsam,ne baksam vakitlerim başladı benimde şimdi 😬 Sabahları sizin uyanma saatiniz kaç 🙈 Kızım 7de uyanıyor,sasmiyor hiç.Alistik bizde artık 😅

Gün harcaması 42 lira.Tereyagi,kola,ekmek,muz.
Mutfaktan soğumaya başladım artık.Surekli yap,pişir,hazırla vb tempodan yoruldum 🤦
Eylül'de kızımın gideceği kreş ay sınırlamasına takılırsa diye bakıcı arıyorduk.Bulduk sanırım.Onun mutluluğu var içimde.22,5 aylık olmuş olucak.Daha önümüzde çok ay ve korona süreci var ama planlar, hayaller,endişe hali bitmiyordu.Neyse ki bir muddet kafam rahat eder.
Yarın sadece ekmek alınır.

Geleneksel ne alsam,ne baksam vakitlerim başladı benimde şimdi 😬 Sabahları sizin uyanma saatiniz kaç 🙈 Kızım 7de uyanıyor,sasmiyor hiç.Alistik bizde artık 😅

Mutfaktan soğumaya başladım artık.Surekli yap,pişir,hazırla vb tempodan yoruldum 🤦
Eylül'de kızımın gideceği kreş ay sınırlamasına takılırsa diye bakıcı arıyorduk.Bulduk sanırım.Onun mutluluğu var içimde.22,5 aylık olmuş olucak.Daha önümüzde çok ay ve korona süreci var ama planlar, hayaller,endişe hali bitmiyordu.Neyse ki bir muddet kafam rahat eder.
Çok keyifli değil mi ama bebek için bişeylere bakmak 😄
6 buçuk 7 gibi uyanıyor. Her uyandığında şansımı deniyorum belki biraz daha uyur diye uyumuyor biraz daha uyuyacağım diyorum saçımı çekiyor 😁😁

Baba evinde çok güzel geçerdi bizim yılbaşı gecelerimiz. Hava soğuk soba yaniyor🔥
Annem mutlaka fırında bütün tavuk kizartirdi. Babam kuruyemiş alırdı. Mısır da patlatirdik. Portakal suyu yapılırdı.
TRT 1 de dönemin şarkıcıları çıkar şarkılar söylerdi💃
Biletini kontrol ederdi babam..
Eskiden çok güzeldi.
Benim de kendi küçük çekirdek ailem var artık.🎄🎄❄️❄️ 2021 çok güzel gelsin inşallah
Inşallah 🙏
Eskiden yapilanlar konuşulanlar bu kadar didiklenmezdi sanki, her şeyin eglenceli bir yönü vardı. Şimdi insan bir sey söylerken on kere düşünüyor, hicbir sey konuşulmuyor, her sey eğlencesini yitirdi sanki. Sosyal medya vs derken gercek anlamda bir seyden tat almak çok zorlaştı.

Hayırlı olsun canım, minik icin en guzeli neyse o olsun. Bakalım ayrı kalmaya nasıl alışılacak 🙄 umarım her sey cok guzel olur💚

Iyi geceler kızlar
Çok keyifli değil mi ama bebek için bişeylere bakmak 😄
6 buçuk 7 gibi uyanıyor. Her uyandığında şansımı deniyorum belki biraz daha uyur diye uyumuyor biraz daha uyuyacağım diyorum saçımı çekiyor 😁😁
Benim kizim da ayni saatlerde uyanıyor. Aynen saçımı çekiyor, eliyle göz kapaklarimi acmaya çalışıyor. Arkami dönersem başımı tutup çeviriyor😅 hic uyku sersemi olmuyor, gozunu acar acmaz full performans çalışmaya başlıyor 😅

Günaydın.
Ders yapıyorum. Öğleden sonra okula gideceğim.
üye olduğum bir anne grubunda her yıl yeniyıl için çekiliş yaparız. Bu yıl iki çocuğum için katıldım ve iki çocuğa hediye aldım. 150₺ Civarı tuttu.
bugün menüde domates corbası karnıyarık pilav var. Patlıcanlar dondurucudan. Bir de vişne suyu yapacağım.

Biz de lahana sarmasina kafayı taktik. 😅Bugün de menümüzde var. Çocuklar da yiyebiliyor hem. Kuru patlıcan dolması da yapacağım yanına. Ayran.
Kabak tatlısı birde.

Yarın maaş günü . Bir çeyrek altın 1 gram altın alabiliriz umarım .carsamba günü çıkarız çarşıya. Alışveriş yapılacak.

Biz de lahana sarmasina kafayı taktik. 😅Bugün de menümüzde var. Çocuklar da yiyebiliyor hem. Kuru patlıcan dolması da yapacağım yanına. Ayran.
Kabak tatlısı birde.

Yarın maaş günü . Bir çeyrek altın 1 gram altın alabiliriz umarım .carsamba günü çıkarız çarşıya. Alışveriş yapılacak.
Kuru dolma cok severim

Kabak tatlısı birde.

Annem de çok güzel yapar püre🤗
En altta kemikli et içine biraz kuyruk yağı biber salçası sarımsak nane filan koyuyor. Pişince tencereyi ters çeviriyor offf 😁😍
ben daha hiç evde denemedim

Annem de çok güzel yapar püre🤗
En altta kemikli et içine biraz kuyruk yağı biber salçası sarımsak nane filan koyuyor. Pişince tencereyi ters çeviriyor offf 😁😍
ben daha hiç evde denemedim
Kemikli et yok şuan koyamiyorum ama kuyruk yağı koyuyorum en üstüne çok hoş bir tat veriyor sevgi.

Back
X