Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok sevindim canım bereketli olsun tasarruf için aldiklarin.
Bizde bezi bıraktık büyük rahatlık oldu
Sagol canim. Senin ufaklik kac yasinda. Bende eylulde oglumu alistirdim tuvalete 34 aylikken inanilmaz rahatladim gunde 10 kez alt degistiriyordum 🥺

Arsayı aldık canım. Teşekkürler. Zorlu kısım bekliyor bize.

Birikim için hedef koydun mu. İlk sayfaya bak istersen
Birikim hedefi olarak aylık ortalama 6 gram altın düşünüyorum. Yanlız sadece ilk 6 aylık dönem için hedef belirledim. Kabaca Haziran ayına kadar 40 gram altın diyeyim.
Son iki aydır 8 er gram biriktiriyorum.

Ocağa nohut koydum kısık ateşte pişiyor.
kısık ateşte daha mı lezzetli oluyor yemekler bana mı öyle geliyor 😅
Kısık ateşte pişen yemekler daha lezzetli oluyor. Annem butun yemeklerini kısık ateşte yapar ve tadına doyulmuyor 😍

Kısık ateşte pişen yemekler daha lezzetli oluyor. Annem butun yemeklerini kısık ateşte yapar ve tadına doyulmuyor 😍
Ben de annemden öğrendim eskilerin bir bildiği var demek ki 🙂
Birde ocakta bişey unuttuğunda kısık ateşteyse kurtarabiliyorsun harlı ateşte hemen suyunu çekiyor yanıyor.

Sagol canim. Senin ufaklik kac yasinda. Bende eylulde oglumu alistirdim tuvalete 34 aylikken inanilmaz rahatladim gunde 10 kez alt degistiriyordum 🥺
Evet çok zordu bizde şuan
31 aylığız anca arada kacirsada ilk zamablara göre çok iyi şükür bende don degistirmekten yoruldum ama sürecin bir parçasıymış geçiyormuş ki azaldı bu durum çok şükür

Evet çok zordu bizde şuan
31 aylığız anca arada kacirsada ilk zamablara göre çok iyi şükür bende don degistirmekten yoruldum ama sürecin bir parçasıymış geçiyormuş ki azaldı bu durum çok şükür
Tuvalet egitiminde en onemli sey sabir gercekten. Insallah bir an once tam rayina oturur 🙏

Iyi aksamlar herkese,
Hava birden cok soğudu, daha dün sokaklarda geziyorduk pure hazel pure hazel yeniyila kar geliyor sanırım. Hava sıcaklıkları hep sıfırın altinda görünüyor artık.
Bugun harcamamiz yok, öğlen kalanlarla falan idare ederiz akşama en kolayindan kıymalı makarna yapacağım.

Bulaşık yıkadım, ocağı fırını sildim, evi toparladım süpürgeyi çalıştırdım, o gezerken ben de hepimizin nevresimlerini değiştirdim.

Kizim uyuyor ben de mutfakta Türk kahvesi içip dizi izliyorum, en sevdiğim sey mutfakta keyif yapmak 🙃

Strawberry Tahlil sonuçların çıktı mı? Doktora gidebildin mi?
Henuz cikmadi beklemedeyim. Baska bir uzmana gorundum ultrasonla muayene etti evet kalinlasma var ama rahmin temiz korkulacak birsey yok dedi. Hatta parça almalarina sasirdi senin yasinda birinin boyle bir sorununda oncelikle ilac tedavisi uygulanir tedaviye cevap verilmedigi takdirde parca alinir dedi. Gittigim uzman ilac tedavisi baslatti 3 ay surecekmis. Insallah hem sonuc temiz cikar hemde ilac tedavisi olumlu sonuclanir bir an once duzelir bu durum 🙏 Bu arada cok sagol dusunup sordugun icin 😊

Henuz cikmadi beklemedeyim. Baska bir uzmana gorundum ultrasonla muayene etti evet kalinlasma var ama rahmin temiz korkulacak birsey yok dedi. Hatta parça almalarina sasirdi senin yasinda birinin boyle bir sorununda oncelikle ilac tedavisi uygulanir tedaviye cevap verilmedigi takdirde parca alinir dedi. Gittigim uzman ilac tedavisi baslatti 3 ay surecekmis. Insallah hem sonuc temiz cikar hemde ilac tedavisi olumlu sonuclanir bir an once duzelir bu durum 🙏 Bu arada cok sagol dusunup sordugun icin 😊
Geçmiş olsun sevindim, baska bir doktora da görünmekle cok iyi yapmışsın👍

Günaydın hanımlar
Bu ay 2021 e girmeden yani kenara köşeye TL de olsa bir şey biriktirmek istiyorum. Bu sene maddi durumumuz kötü. Babam hiç maddi destek değildi okurken de bursla okudum falan.Dün Babam 2 çeyrek altın göndermiş. Hem Geri ister diye hem de şaşkınlıktan dokunamadım. Duruyor birikim diye :KK66: akşama balık alacağız öğlen de dünden pırasa ve brokoli var :KK66: ayrıca bir spor salonu ile %40 ben alacağım şekilde anlaştık. Bakalım başlıyorum işe ;)

Günaydın hanımlar
Bu ay 2021 e girmeden yani kenara köşeye TL de olsa bir şey biriktirmek istiyorum. Bu sene maddi durumumuz kötü. Babam hiç maddi destek değildi okurken de bursla okudum falan.Dün Babam 2 çeyrek altın göndermiş. Hem Geri ister diye hem de şaşkınlıktan dokunamadım. Duruyor birikim diye :KK66: akşama balık alacağız öğlen de dünden pırasa ve brokoli var :KK66: ayrıca bir spor salonu ile %40 ben alacağım şekilde anlaştık. Bakalım başlıyorum işe :KK66:
Hayırlı bereketli olsun :)

Back
X