Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Borca düştük biz baktık kenarda köşede para yok. 2maas giriyor eve. Benim meblağ neyse de esiminki epey iyi masallah.
Ondan sonra anladık ki biz paramızı yonetemiyoruz. Sonra araştırmalar yaptım ,okudum,burayı buldum,arkadaşımdan öğüt aldım derken ben bu işi çözdüm ☺️
Haklısın püre biz de genel ihtiyaçlarımızı azaltmadan birikim yapabilmeyi öğrendik. Sigara va alkol kullanmıyoruz. Çocuktan sonra çok sosyal hayatımızda olmadı sonrada pandemi çıktı. Ev ve arabayı aldık zaten. borcları bitirip oğlumuza iyi bir eğitim aldırmak artık beklentimiz. Hiç öyle kefen parası biriktirmeye niyetim yok.

Iyi aksamlar kizlar. Yemegi yedik eşim mucize eseri bulaşıklara girişti hemde kendi başına 🤣 kiz oynuyor yanimda yere biraktim debelenip duruyor bende yataga uzandim bIraz. Cocuklara banyo yaptirmam lazim uyku saatlerinden once yaptiracagim sonra cay keyfi ☕🍫🍰
Birazdan sirnasmaya başlar🤭😅😅😊😊😊

Iyi aksamlar kızlar
Eşim bugun de çalışıyor, kahvaltian sonra onu gönderdik. Cok yorgunum kac gündür uykular haram yine kızım cok fazla uyanıyor🙄
Küçük bir market alışverişi yapabiliriz.
Bugünkü menum hindili pilav, salata, ayran😋

Iyi aksamlar kızlar
Eşim bugun de çalışıyor, kahvaltian sonra onu gönderdik. Cok yorgunum kac gündür uykular haram yine kızım cok fazla uyanıyor🙄
Küçük bir market alışverişi yapabiliriz.
Bugünkü menum hindili pilav, salata, ayran😋
Hindi dolması şeklinde mi yoksa haşlayıp mi yaptin

Iyi aksamlar kizlar. Ben de gune kahvaltidan sonra temizlikle basladim.Mutfagi topladim sildim supurdum. Esim de diger yerleri supurdu.1 posta camasir yikadim.Ebeveyn banyosunu gecen hafta detayli tenizlemistim.Bugun de diger banyoyu hallettim sukur. Kurusun da gece yer fayans derzlerini yenileyecegim.Yarin da aldigimz avize ve dresuari takacagiz. Evle ilgili yapmak istedigim cok sey var. Sirayla yapicam insaallah hepsini.

Bugün sıfır harcama kaldı 7
Derslerim sabah 8.30 da başladı o yüzden kahvaltıyı eşim hazırladı.aksam içinde dünden bamya yemeği vardı yanına pirinç pilavı ve salata yaptık yedik.
Yarın kahvaltı için poğaça yapmak istiyorum akşamdan hamurunu yaparım sabah şekil verip fırına sürerim.

Bugün sıfır harcama kaldı 7
Derslerim sabah 8.30 da başladı o yüzden kahvaltıyı eşim hazırladı.aksam içinde dünden bamya yemeği vardı yanına pirinç pilavı ve salata yaptık yedik.
Yarın kahvaltı için poğaça yapmak istiyorum akşamdan hamurunu yaparım sabah şekil verip fırına sürerim.
Aylık kaç gün belirledim sıfır harcama canım.
Ben 10 gün belirleyip başlamak istiyorum.

Hindi dolması şeklinde mi yoksa haşlayıp mi yaptin
Nerdeeeeee hindi dolması 😅 şükran gününde firinda bütün pisirmistik, ayıklayıp dondurucuya attım, pilav pismeye yakın üzerine diziyorum Pure. Aslinda iç pilav guzel olurdu ama 😋 icini elma ve limon dilimleriyle doldurmustuk

20201219_205515.webp

Back
X