Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doğalgaz çok gelmiş. Evin yalıtımı pek güzel değil galiba.
Bir de aşağıdaki yaşlı komşularınız doğalgazı açmıyor olabilirler😉😉😉
5 seviye vardı 4 e getirmiş eşim bi de oda termostatını ayarlayamadık heralde
apartmanda herkese 350 falan bize çok
Alt komşuya 200 evet çok açmıyolar

Bi de en üst kattayız ev 170 m2 ve tüm petekler olunca olan oldu

Düzenli olatak alıyorum ben de. Hem destek oluyorum hem de organik ürünler çok güzel paketkenmiş şekilde teslim ediliyor.
Çok iyi yapıyorsunuz arkadaşlar,yakın bir arkadaşımın kızına maalesefki teşhis konuldu ve lösevde şu an,bağışlarınız çok iyi bir yere gidiyor diyor.Çok memnun.Allah korusun tabi çocuklarımızı ama ben de alışveriş yapacam bundan sonra

Selamlar 🤠
Kahvaltı masasındayız hala
Bugünkü menümüz balık salata ve kola olucak
Harcamamızda balık ücreti olur.
Eşim gelirken getirecek 🐟 :)
Ev dünden temiz, sabah dolap içlerini düzenledim.
bir post makine çalışır masa örtüleri ve mutfak bezleri vs.
Kahvaltıdan sonra mutfağı toplayıp sonra oğlumla ilgilenirm.
Bizim de yarınki menü fırında çupra olacak.
Bu yıl hamsi yiyemedik yalnız. Hem havalar sıcak gitti hamsi azdı,hem de hamsiyi yunuslar yiyormuş,yunusların populasyonunu dengelemek adına avlanmalari gerektiğini iddia ediyorlardı Karadenizli balikcilar

Bu yıl hamsi yiyemedik yalnız. Hem havalar sıcak gitti hamsi azdı,hem de hamsiyi yunuslar yiyormuş,yunusların populasyonunu dengelemek adına avlanmalari gerektiğini iddia ediyorlardı Karadenizli balikcilar
Eşimde çupra alıcak Hazel
Ben de fırında yapıcağım
Altına patates üzerine limon ve soğan halkaları ile.
Cidden öyle bizde hiç hamsi almadık hatırlamıyorum yani.
İlk çıktığında 40 lira filandı zaten.

Merhaba hanimlar.

2 orta boy latte, 1 dilim elmali kek, 1 cikolatali kruvasan aldim. 79 tl 😑😑😑
Baska bi harcamam yok
Starbucks sanki biraz daha uygun, kahve dünyasindan aldik bana biraz yüksek geldi. Neyse sefam olsun.
Annemle biraz yuruduk, yagmur gelince eve kactik.

Benim de canım çupra çekiyor
Hamsi bizde yemedik daha

Biz fazlasiyla yedik kizlar hamsiyi. Esim.zaten hamsi disindaki balijlari biraz zorla yiyor. Bu sebeple.genelde 1 kilo hamsi yanina da 1 buyuk balik aliyoruz. Dun mesela hamsi yoktu sadece somon yapmistim. 1 tane yedi ama cok keyif almadan yedi doymak icin😂 keske baligi daha cok sevseydi ben bayiliyorum zira😍

Merhaba kizlar damlatmayan yagdanlik var mi bildiginiz acaba? Bi kac tane denedim ama yok istedigim performansi alamadim. Yağa karşı biraz hassasim. Hic damlatmayan bi sey ariyorum.
Birde süt konusu var. Sütçü den aldigimiz sütle yogurt yapmayin diyen bi kesim var. İlla pastorize olacak yani günlük şişe süt diyorlar. Ee benimde kafam karisik bazi hastaliklara sebep olabiliyormus. Eskiden babanelerimizin içtiği sütte antibiyotik ya da yemlerde bi katki maddesi yokmus. Yani eskiden her sey dogaldi simdi degil. Sizce yogurt en sagliklisi hangisi sütçü sütü mu yoksa günlük sisedeki pastorize sut mu?

IMG_20210114_205819.webp

Merhaba kizlar damlatmayan yagdanlik var mi bildiginiz acaba? Bi kac tane denedim ama yok istedigim performansi alamadim. Yağa karşı biraz hassasim. Hic damlatmayan bi sey ariyorum.
Birde süt konusu var. Sütçü den aldigimiz sütle yogurt yapmayin diyen bi kesim var. İlla pastorize olacak yani günlük şişe süt diyorlar. Ee benimde kafam karisik bazi hastaliklara sebep olabiliyormus. Eskiden babanelerimizin içtiği sütte antibiyotik ya da yemlerde bi katki maddesi yokmus. Yani eskiden her sey dogaldi simdi degil. Sizce yogurt en sagliklisi hangisi sütçü sütü mu yoksa günlük sisedeki pastorize sut mu?
Süt konusu benim de cok.kafami karistiriyor linda. Takup ettigim.bir hesapta yazmislar uzun uzun ve nu antibiyoriklerin kaynatma ile yok olmadigini soylemisler. Dedigin gibi eskiden cidden dogaldi o sutler ama artik oyle degil. En iyisinin paket sutler oldugu yaziyordu. Tamamini okumadim.ama.sadexe.göz.gezdirdim. ilk firsatta okuyacagim

Back
X