Selamlar arkadaslar, herkes iyidir insallah. Maaslariniz hayirli birikimleriniz bereketli olsun. Benim maas iki hafta da bir hesabima yatiyor, esiminkini patronu ay basinda cek seklinde veriyor. Biliyormusunuz burada 5$ ve uzeri her seye cek yaziyorlar, ilk seneler cok tuhafima gitmisti, yani bizde herkesin cek defteri yoktur, cek sahibi olmak biraz varlik gostergesiydi ama burada 10$ alisveris yapiyor markete cek yazip veriyor.
Annemlerin gidisine 1.5 ay kaldi sadece, okullar kapali, kayinvalidem geleyim diyor ama korkuyorum ya hasta olursa, arkadaslara haber biraktim bakici icin, tanidigim birisi olsa icim rahatlayacak, esim bakiciya sicak bakmiyor annem gelsin diyor. Kiz daha 21 aylik, kafam cok karisik.
Bir tane okul vardi talep cok oldugu icin ogrencilerini cekilisle belirliyordu, bize cikmamisti, bekleme listesindeydik, esimi aramislar yer acilmis. Ne yapsak bilemedik, bu okulda suan online egitim ama Mart`ta normal egitime gececeklermis, oglum icin cok iyi olur aslinda, kresten en sevdigi arkadasi da bu okulda. Ama simdi benim is durumu belli olursa bir daha mi okul degistirecek, ne yapsak degistirsek mi bilemedik?