Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bu var kizlar ama illaki o tombul yerine damlıyor kaldirirken. Valla dediklerinizi alayim birde.
Benimki de bu yeni aldım kullanmaya alışınca sorun olmadı hiç ama annem ya da elim bana mutfakta yardım ederken pek beceremiyorlar

Eklentiler

• A4C1CB8F-6114-4181-AC49-3278B475B0A3.webp
    A4C1CB8F-6114-4181-AC49-3278B475B0A3.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 146
Herkese günaydın
Dünden BuZluktan taze fasulye bulgur pilavı ve şehriye çorbası var menümüzde. Çok pahalı her şey. Anneme gelirken avokado ve ananas al demiştim o da severiz diye üç tane avokado çeşitli bisküvi falan almış ayçiçek yağı da almış kasa da şok oldum diyor. Ne kadar verdiğini söylemedi ama 130 rahat tutmuştur

Gunaydin kizin kahvaltisini yaptirdim şerbet kaynatiyorum esime kadayif yapayim bugun. Daha kahvalti yapmadik kizi uyutur ondan sonra yapariz dedik. Kizlar aklimda değiştirmek istedigim bi kac sey var halilarim mutfakta kavanozlarim falan. Ama bakici biraz dikkat etmiyor yani biz gibi degil. O yuzden kizim kreşe baslayinca mi degistireyim sizce yoksa degistir gitsin mi. Sırf ocağı elektirikli alamiyorum bakici cizecek dikkat etmeyecek diye sanki. Yani yemek yediriyor kizima sonra siliyor ediyor ama gözü görmüyor galiba. Aaa orda o mu kalmis falan diyor😂🤭bende olsun abla diyorum çünkü hem tanıdığım hem de güvendiğim biri.

Gunaydin kizin kahvaltisini yaptirdim şerbet kaynatiyorum esime kadayif yapayim bugun. Daha kahvalti yapmadik kizi uyutur ondan sonra yapariz dedik. Kizlar aklimda değiştirmek istedigim bi kac sey var halilarim mutfakta kavanozlarim falan. Ama bakici biraz dikkat etmiyor yani biz gibi degil. O yuzden kizim kreşe baslayinca mi degistireyim sizce yoksa degistir gitsin mi. Sırf ocağı elektirikli alamiyorum bakici cizecek dikkat etmeyecek diye sanki. Yani yemek yediriyor kizima sonra siliyor ediyor ama gözü görmüyor galiba. Aaa orda o mu kalmis falan diyor😂🤭bende olsun abla diyorum çünkü hem tanıdığım hem de güvendiğim biri.
Bebek biraz büyüsünde değiştir bence.

Selamlar kızlar,
Dünkü harcamam 35 tl idi, leblebi ve antepfıstığı aldım kahvaltıda yemek için. Bugün ve yarın harcamasız geçer. Ailemin yanındayım yine, burada çok yiyorum maalesef ya :( kahvaltıdan itibaren gece yatana kadar yemek çay meyve sürekli bir atıştırma modu var evde, bi yere kadar direnebiliyorum ben de :olamaz: haftaiçi yine aralıklı oruca geçerim.

Selamlar

Yemekte makarna, yogurt ve brokoli var. Kardesim beni kesmez insallah 😀😀

Robot süpürge alacagım, kullananlar hangisinden memnun acaba? Tavsiyeniz var mi?
Bende xiaomi mop pro var, memnunum epey, iki ay olmadı daha alalı gerçi. mop kısmından pek bişey beklememek lazım ama süpürmesi başarılı yükümü çok azalttı.

shannon shannon nasıl gidiyor bebisle dersler
Sağol canım biraz zor oluyor ama Allahtan dersim az.ikinci dönem dersim çoğalacak ama ben okullar açılırsa ücretsize ayrılacam.Şimdilik idare ediyoruz eşim ilgileniyor o saatlerde mesela bugün 6 da 2 tane dersim var.

Selamlar
İşleri bitirdim ama sevinemiyorum bile akşam oldu
Ne yapsam diye çok kararsızdım
Biraz kıyma çıkarmıştım.
buzluktan yazdan koyduğum kızartılmış patlıcanlar aklıma geldi. Ve hemen yemeğim oluştu ☺️ Dünden pilav da var. Bir bardaktan yapmama rağmen yinede artıyor.
oğlumada çorba yaptım.
eşime listem attım, yine 100 lira gider 🤨

Back
X