• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Cok guzelmissin ama sen hadi anneni babani uzmeden kolaylikla gel
Brz ciddi olcaz ama sanki :D

Maşallah sağlıkla gelsin S Spizella
Tipini bilemem ama huyu annesi gibi olsun
Akıllı, hayatta ne istediğini bilen , güçlü bir kız olsun

:KK51: Yaaa çok sağol mornergis mornergis
İnşallah hayata karşı dik duruşu olan, iyi ve vicdanlı bir birey olabilsin.

Aynen ya eşimle baktık gece aaa dedik bu bebek çatık kaşlı sinirli :confused:
Ne yapıcam ben bana da böyle bakarsa :KK70:
Eşim de mütemadiyen sinirli görünür o_O şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki :KK53:valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi

Eşim de mütemadiyen sinirli görünür o_O şaka yaparken bile insanlar ciddi sanar bu yüzden.
Ben ise o kadar güleryüzlü bir ifadeye sahibim ki :KK53:valla baba kız ellerinden çekeceğim var gibi

Bu sana benzemiş al sen bak desen :confused:

Hahaha karnından sanki çok ciddi bir iş yapıyor ifadesi takınmış yüzüne ay çok komik ya :KK45:

hahhaha babası kılıklı derim kızınca :rolleyes:
Geçen bi arkadaşım WhatsApp ta duruma kızının resmini atmış hemen mesaj yazdım ki bi kendine benzer çocuk doğuramadın kusura bakma ama aynı babası yazdım:rolleyes: :KK71: arkadaşım da gülüyor hahaha aynen öyle diye .

Hahaha karnından sanki çok ciddi bir iş yapıyor ifadesi takınmış yüzüne ay çok komik ya :KK45:

o da bişey mi :rolleyes:
bak bi de bu pozu var
durun çekmeyin :olamaz: hepinizden iğreniyorum falan diyor sanırım :rolleyes:
FullSizeRender 13.webp

Back
X