Bugün ne almadın?

Günaydın pure hazel pure hazel haklısın vallahi boşladım burayı ama sizi unuttuğumdan değil motivasyonumu kaybettiğim için :KK43:

Hiç evden çıkmıyorum ankarada hava berbat. Doğum iznim bitti yıllık izne çıktım
Gelecek ay maaş almayabilirim. Ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum :)
Sen daha yeni Doğum yapmamış mıydın? İzin ne çabuk bitti öyle. Bebek nasıl ?

Sen daha yeni Doğum yapmamış mıydın? İzin ne çabuk bitti öyle. Bebek nasıl ?
Sorma ben de anlamadım
Tam 3 aylıkken bitti izin :(
6 ay anne sütü diyolar ama izin yok
Bebek 2 saatte bir acıkıyor nasıl işe döneyim :(

Bebecik iyi büyüdü bile :)

60152865-8141-4F35-B4D9-ECB153931169.webp

Bende ayni canim nolsun.
Gebelik öncesi genel kontrol amacli doktora gittim.
Kist yok polikistik over yok.
Smear testi yapti. Sonuclar 1 ay sonra.
Tahlil yapti. Sadece süt hormonun biraz fazla dedi. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.

Prolaktin mi
İlaçla düşürüyolar diye biliyorum ama gerek kalmaz inşallah :)

Sorma ben de anlamadım
Tam 3 aylıkken bitti izin :KK43:
6 ay anne sütü diyolar ama izin yok
Bebek 2 saatte bir acıkıyor nasıl işe döneyim :KK43:

Bebecik iyi büyüdü bile :)

Eki Görüntüle 2236295

Ay gecen gun aklima geldi ismini dusun dusun zor hatirladim, ayni ultrasondaki hava devam ediyor masallah sana :)
Kedicik ne yapiyor alistimi:)

Ay gecen gun aklima geldi ismini dusun dusun zor hatirladim, ayni ultrasondaki hava devam ediyor masallah sana :)
Kedicik ne yapiyor alistimi:)

Kızlar toptan teşekkür hepinize :)
Kedi bebeği yok sayıyor ya böyle bir kıskançlık yok
Bebeği kucağımdan bıraktığım an çıkıp o oturuyor. Bebeğin her eşyasını kokluyor ama ne eşyalarına ne bebeğe asla temas etmiyor. Bilmiyorum bakalım yakında anlaşırlar belki.

Ya biz yine araba satma derdine düştük. Doğum geçti, o esnada çok kullanıldı. Ama şu an bize sadece masraf açıyor. Ben de ücretsiz izne çıkacağım az kaldı. Bakalım istediğimiz fiyat veren biri olursa satacağız.

Bebeği kucağımdan bıraktığım an çıkıp o oturuyor. Bebeğin her eşyasını kokluyor ama ne eşyalarına ne bebeğe asla temas etmiyor. Bilmiyorum bakalım yakında anlaşırlar belki.

Ya biz yine araba satma derdine düştük. Doğum geçti, o esnada çok kullanıldı. Ama şu an bize sadece masraf açıyor. Ben de ücretsiz izne çıkacağım az kaldı. Bakalım istediğimiz fiyat veren biri olursa satacağız.

Ay yazık yaa, kıyamam çok komik :D o dik dik bakan fotoya bakıp bakıp güldüm :D
Bebek onu fark ettimi , artık dikkatini çekebilir sanki

Kedilerin o hallerine bayilirim. Resmi varsa atar misin.

Arac piyasasi cokkk durgun canim. Cok dusuk fiyatlar teklif ederler.

burdayımmmm :)
yarın maaş günü
müthiş planlarımla dönüyorum. hayatımda bir sürü şey değişti hepsini yazıcam. umarım sen de iyisindir :)
Aaaa valla merak ettim ya bende seni arada bdv de görüyordum buralara uğramaz olmuştun bencede sahalara geri dönmelisin😍👏🏼

Back
X