Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Çok ender yorum yapsamda takip ediyorum burayı
BarbieveKen gerçekten çok bayıldım
Ne kadar güzelsin

Liv senide çok beğendimm

ılarzu elbisen çok güzelmiş

ilarzu dun yazamadım ama dun ki göz makyajın harika olmus rengıne falanda cok ama cok yakısmıssss
barbie kibarlığına guzelliğine bayıldım.
hepinize maşallahh kızlarr

emdev resmin buyuk olması gusel olmus..cok hos gorunuyorsun kot ve uzerindeki cok uyumlu hem seksi hemde spor bir havan var super yani

emdev tarzın ,duruşun ,ve sen..buradaki en begendiğim fizik,kadınsı ve kışkırtıcı :asigim:

çotluğunu yerler seninn :jeyyar:
bu ne güzellik yaraebbim yaaa 30 kere :)))
saçlar zaten dehşet laf diyene klava:
elbieyi daha çok yakştryrm sana ilarzumm yerimseniben
kısaca yine güzelsin

emdev tarzın ,duruşun ,ve sen..buradaki en begendiğim fizik,kadınsı ve kışkırtıcı :asigim:
aklinialirimsmile ayh çok teşşekkür ederim pandoramm :dance:

emdev 1 numarasın valla:lepi:
ehüü ehü utandım çok utangacımdır ben
çok teşekkürler Stylis

emdevvvaklinialirimsmileakannehir:jeyyar::jeyyar:cokacimcoook
:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 seni de bekliyorum aşkım resim koymuyorsun

ilarzu işte budur
süper :lepi:
dünki elbise cixtı,bugünki ilarzu bomba gibi.

demeden duramıcam uzun süredir takip ediorum herkes kendince çok çok hoş fakat bu gamze ve ablasında aynı resimleri üstüste ekleme modası nedir anlayamıorumeyvahedigeldismile

demeden duramıcam uzun süredir takip ediorum herkes kendince çok çok hoş fakat bu gamze ve ablasında aynı resimleri üstüste ekleme modası nedir anlayamıorumeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 burda göster bakim aynı resimleri 2 kez nezaman koymuşuzz?? aynı resimden 2 kez eklenmişsse burda söyle valla özür dilicem kaydirigubbakcemile3 ama ben söylim canım boşuna uğraşma aynı resimden 2 kez ne ben nede ablam eklemedik..
Eğer alıntıları diyorsanda ee pardon ama ben alıntıda yapmadım kendi resimlerimi sadece ablamın resmini alıntıladım ee izinde alıcak değildim kimseden alıntı yapabilirmiyim die,zaten bu topiğe topu topu 1 kez elbilesi fotomu ekledim eski topikte eklerdim ama bu topikte 1 foto ekledim uzuuuuun zaman sonra, ablamsa yeni yeni koymaya başladı resimlerini oda alıntılamadı kendi resmini ve aynı resimlerini defalarca eklemedi.. göz yanılması var yada sanırım atraksiyon istiyorsun belli zaten mesaj sayından...
Neyse kusura bakma ama busefer attın havada kaldı her kimsen, şunuda belirtim isteyen istediği resmi alıntı yaparak yorumunu yapıyor burda görüldüğü üzere.. Tekrar söylüyorum aynı resimlerimi defalarca eklemedim bu topikte şekercim eğer görürsen daha önce ekleyipte tekrar koyduğum resmimi işte ozaman özrümü dilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…