Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

cicicigdem tesekkur ederım dusuncelerın ıcınde herkesın tarzı farkı bıtanem

gunluk hayatta cok farklı tarzda gıyınen ınsanlar var, benım bır arkadasım evde kımse olmasa bıle gıyınır suslenır buna sahıt oldum tatlım yerimseniben bırde benım tarzım bu hangı ortam olsa beş aşagı beş yukarı boyleyım dıger arkadaslarımında tarzı ınanıyorumkı buraya ekledıklerı gıbı eger olmasa gardroplarında bu tarz elbıseler bu kadar fazla olmaz herkes tarzını yansıtıyor ben boyle dusunuyorum bebegım

Günaydııın

Çok hoşsunuz kızlar

ENDEW, MOON ,DEMOTY, küçük BERENE bayıldım

Güzel prensesim PONUSUMda her zamanki gibi harika

tşk ederim ablacığım ama terziye falan güvenipte veremiyorum saten bir elbise çok hassas zarar verirler diye korkuyorum açıkcası daha önce bu tarz şanssızlıklar yaşadım çünkü:çok üzgünüm:

lugesya nerde dağıttın yine kızz

saçlar da harikaaaaa yaaaa:)))

ayyy nilüferim çok güzel melek gibi olmuşsun modele bittim bitanesi yaa

deger 0130 canım çok tatlı olmuşsun yinede kendini eleştirme bu kadarrr masallah hem fizigin güzel hemde sen sac renklerimiz uzunluguda aynı benimde öleydi fizik ama evlenince balık etli oldum topragımsın sanırım bende adanalıyımmdaaa k.ibbb

Son düzenleme:
lugesya nerde dağıttın yine kızz

saçlar da harikaaaaa yaaaa:)))

tşk edeirm canımmm trabzonda nbedesten cafee diyee bi yer var canlı müzikk koptukk vallaazemuszemus

niliferimm gıı benii niyee çagırmadınnn düğüneeee:)):umursamaz: çok güzelll olmuşsun canımmm elbisennn çokk güzell bayıldımmmmmmmmmmmmmm süpersinnnn kuzummmalkisalkisalkisalkisalkisalkissengözlerimebaksanab

ayyy nilüferim çok güzel melek gibi olmuşsun modele bittim bitanesi yaa
teşekkürler canımmm makkajımı pek beğenmedim hortlak gibi oldu ohaoldumsmile
gelceni bilsem vallahi davet ederdimmm
kafa yapıyosun biliyorum daha meydana gelince uramıyosun bileeee düğüne çarıcanmı gelcen:dilcikar:

mersi canım o seningüsellin

Nilü seni oğluma alcem kızsempatiksalakcinni

evet meleğim o elbiseye makyaj basit eeski moda kalmış

buğulu siyah ve mavi tonları daha güzel gidecekmiş şekerparem ama senin güzelliğin herbişeyi kapatmış merak etme sen

Nilü seni oğluma alcem kızsempatiksalakcinni
kızımı versem oluna olarmııııısempatiksalakcinni
bakayım makyajına ona dikkat etmedim reçelim

ilkkez gittik o gittimiz kuaföre neymiş erkek tarafıı biz erkek tarafıyız bizim kuaför orası ora gidices dediler pürüz çıkarmadık o yüzdne öle oldu canımcım

ben de hafta sonu elbiselerimi yükleyeyim şekertorbaları

bu cumaretsi günü

pazarı ilerleyen saatlerde yükleyeceğim güller

günaydın bugün ve haftasonu nişanda bendeniz..:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…