Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

balköpüğümm zuzummm ya bu elbise de çok hoşmuşş bayıldım valla :lepi: aşkım benimm kız sen niye bu kadarr tatlısın maşallahhhhhhh

amaan allahım yeniyo mu bu:asigim:cokacimcoook
benim küçümen halim özelikle de deri ceketli hali bide tırnağa siyah oje kafaya da siyah boya al sana mltm:hulya:sempatiksalakcinni
ilerde kızım nası olsa nası olucanı gördümboshayallersmileallah herkese bu yavru kadar tatlısını nasip etsin inşallahŞeniz

kızlar bu da son elbüsem :)))

göz makyajımı da nilüfer için ekledim :)))

merak edenlere detaylısını ve büyüğünü göz makyajı topiğine ekleyeceğim şekerler

arzuuu:asigimpuyorumnanaktankaşına gözüne endamına doğallığını sempatine kurbanboshayallersmile

Bana güzel yorumlar yapan arkidişlerime çok teşekkürler..opuyorumnanaktan

arzucum gözüne makkaj yapmana gerek bilem yokkiii gözlerin kipriklerin oakdar güselki keman gibii derlerya aynen öle
benim eşiminde öledir upuzun bazen diyorum nolurversen banaa :)
41kere maşallahhh sana

nilüferim gülüm utanıyom ben arada bir :kedi:uzun değil o kadar kirpikler balım rimel sağolsun :)))aklinialirimsmile

ilarzuuum gözlermi alamadım sendennn maşallahh
sen resim koma sade gözlerini kosanda ortalıı yıkıo saten :lepi:

kız özledim seni yewrum haftasonu girdi sevişemedik
gel öpem gel

gıdığından Şeniz
gerdanındanŞeniz
alnındanŞeniz
yanaklarındanŞeniz

oohhh missss miisss :asigim::asigim:

gül reçelim az kestirdim önlerden kat verdim kezban gibi oldular diye :))) yeni halini fön çekip binaaalen göstertecem sana binaen göstertecem melek suratlım dirseklerine bakım yaptığımboshayallersmile

balköpüğümm zuzummm ya bu elbise de çok hoşmuşş bayıldım valla :lepi: aşkım benimm kız sen niye bu kadarr tatlısın maşallahhhhhhh

gül reçelim

ayva çekirdeğim o senin dadluluğun ddavşanımmmŞenizŞeniz

ne bileyim niye tatlıyım acaba bilmiyorumkismile senlen çok gezdim ya ondan sanırsamboshayallersmile

ilarzum goz makyajı senden sorulur cok dogal ve sexsu olmus elbısende ole

ŞenizŞeniz

seksilik de senden sorulur bebemm :jeyyar:

arzuuu:asigimpuyorumnanaktankaşına gözüne endamına doğallığını sempatine kurbanboshayallersmile

avatarını görünce karşı koyamadığım bi gülümseme beliriyor meleğim :roflol:

çok süper yaa :roflol::roflol:

senin güzel yüreğine sağlık böğürtlenli turtam

ay heralde ondan olabilirrrrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:

avatarını görünce karşı koyamadığım bi gülümseme beliriyor meleğim :roflol:

çok süper yaa :roflol::roflol:

senin güzel yüreğine sağlık böğürtlenli turtam

dimii:roflol:borat benim biricik aşkım ideal erkeğimsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

özlem maş kızın çok sevimliiiiii. ve gördüğüm en çot pozların sahibi kaydirigubbakcemile3

ilarzum baharatımm elbiselerin kaybolsun da ben bulayım e mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

dimii:roflol:borat benim biricik aşkım ideal erkeğimsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

ilarzum baharatımm elbiselerin kaybolsun da ben bulayım e mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bul aşkım bulduğun senin olsun mor menekşem Şeniz

özlemcimm çok tatlı kızın var gerçekten ben de öle istiyomm boshayallersmile

doğru dimi karamukum çatal karam

ben de hafta sonu elbiselerimi yükleyeyim şekertorbaları

bu cumaretsi günü

pazarı ilerleyen saatlerde yükleyeceğim güller

gıcıksın erzu alsanaalsanasmile
ayrıcene o üstündekinin aynısının kahverengi olanından var bende ama neen böle durmuyo lan bendealsanaalsanasmile

gıcıksın erzu alsanaalsanasmile
ayrıcene o üstündekinin aynısının kahverengi olanından var bende ama neen böle durmuyo lan bendealsanaalsanasmile

olum sende gelinlik güzel duracak boşver bunları parlak suratlım

hem senin diri ficudunda benden taa güzel durur eminim boshayallersmile

olum sende gelinlik güzel duracak boşver bunları parlak suratlım

hem senin diri ficudunda benden taa güzel durur eminim boshayallersmile

bende onu kastettimdi zati sempatiksalakcinni
arzu saçını yolam senin totonu cimcirem ben burnunu ısıram oyşalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…