xzgı canım telefonla web camla kotu cıkıyor evet ama buna ragmen gayet hossun yarasa kol kazagın taytla cok hos olmus
barbım bak hırkan cok hos durmus kotunda cok hos ama bır arada olmamıs kotun bıraz daha spor hırkan cok şık kto hırkayı golgelemıs bence şık pantolonlarka gıy bu hırkayı çantana bayıldım kızzz yuzukte cok hos
burcummm kıaz sen ne guzel pozlar vermıssın aşkın enerjısı bu bılıyomusun goruntune halıne yansımıs Allah kımseyı aşksız bırakmasın bu pozları kım cekmıs onu merak ettım
xzgi hırkanın modeline ve çizmelerine bayıldım eee fizikte on numara olunca harika oluyo
maix foto makinen hayırlı olsun şalınla çatan uyumsuz olmuş
tesekkurler CennetKokulum ve aybur42.
Amin CennetKokulum, sevgilimin kardesi cekti :)
MAIX yakiyorsun canim, cok guzel gozukuyorsun:)
abartma kız o kadar,sade sade giyiniyorum son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum eyvahedigeldismile
Oy teşekkür ederim canım strese girdim ben sınava 1 ay kaldıAbartmiyorumki canim, cok saglikli ve enerjik durmusun. Sade olsa bile cok guzel tasimisin :)
xzgi hırkanın modeline ve çizmelerine bayıldım eee fizikte on numara olunca harika oluyo
maix foto makinen hayırlı olsun şalınla çatan uyumsuz olmuş
sağol canımcım :kedi: olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilefarklı kendine öz bi havan var canım ve bence hos opuyorumnanaktan
minik06 didim deydim :)
Jade soylemeye unuttum ama kizin nekadar sirin oyle, bayildim, masallah allah nazarlardan korusun.
minik06 oo iyimis :) Bizde bu sene ve gecen sene tatile geldik oraya '=) Guzel bir yer ama yapilcak cok az sey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?