Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düş ben cok begendim benim tarzımaklinialirimsmile ama nasıl boyle cıktın diyenler olucaktır:) bana itibardan yapıyolar yorum bide ya
Hiç olmadı bana canım...size kıyafetinizi begenmedigi icin itibar puanlarından katılmıyorumu isaretleyen oldumu hicbilmiyorumkismile
evet bende gorunce tam moonluk dedim ama herkes nasil isterse oyle giyinir kimse kimseyi yargilayama ben giymorum ama size yakisiyo vucut meselesi
:kedi::kedi:çok sexsiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:
Teşekkür ederim lapinucuma.s. Bu tarz çorapları ben çok seviyorum ama ya :)Duşcum guzel ama hem cok idali hemde coraplari begenmedim belkide sevmedigimdendir cok sexsü bea
Sağol canım a.s. Öyle diyenler olursada cevap veririz mooncum :) Hoş biz giydiğimiz kıyafetle rahat olabiliyorsak nasıl çıktığımız başkalarını ilgilendirmez ama illa laf söylerler:))boşver canım:)düş ben cok begendim benim tarzımaklinialirimsmile ama nasıl boyle cıktın diyenler olucaktır:) bana itibardan yapıyolar yorum bide ya
utandım biraz sanki :kedi: :)))düşş çok sexüüüüaklinialirimsmile:jeyyar:
Bilmem ki canım öyle mi olmuş :S Gerçi tuniğimin rengi farklı çıkmış üstümdeki kahverengiydi botlarda kahverengi olunca uymuştu :) Yorumun için sağol jadecim a.s.Valla süperrrrrrrrrr aklinialirimsmile
Ama üstünü beğenmedim ..Bu kıyafete basit kaçmış sanki canım...yoksa süperrr dediğim gibi :lepi:
Bilmem ki canım öyle mi olmuş :S Gerçi tuniğimin rengi farklı çıkmış üstümdeki kahverengiydi botlarda kahverengi olunca uymuştu :) Yorumun için sağol jadecim a.s.
çok güzel olmuşsun lapinu
Teşekkür ederim xzgicim a.s.düş ben çok sevdim çoraplarınıda bacaklarına da masallahhh
babetler olmamıs dıcektım zaten dısarda bot gıymıssınn![]()
Hımm anladım canım a.s.Renk olarak değil zaten tatlım model olarak ve kalın falanyaa ondan ...
OLsun yinede çok ama çok yakışmışşş hihoyyyt
Düş*, epey seksi olmuşsun canım, :jeyyar:
çorabın desenini sevmedim ama,:bbo: şort çok yakışıyor sana :):smiley-cool:
kazağının rengi çok güzel bir de. Botla daha güzel olmuştur tahminim, babete bakınca altı yazlık üstü kışlık gibi algılanıyor ama, botla daha bütün olmuştur.