• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

Duşcum guzel ama hem cok idali hemde coraplari begenmedim belkide sevmedigimdendir cok sexsü bea

düş ben cok begendim benim tarzımaklinialirimsmile ama nasıl boyle cıktın diyenler olucaktır:) bana itibardan yapıyolar yorum bide ya

düş ben cok begendim benim tarzımaklinialirimsmile ama nasıl boyle cıktın diyenler olucaktır:) bana itibardan yapıyolar yorum bide ya

evet bende gorunce tam moonluk dedim ama herkes nasil isterse oyle giyinir kimse kimseyi yargilayama ben giymorum ama size yakisiyo vucut meselesi

size kıyafetinizi begenmedigi icin itibar puanlarından katılmıyorumu isaretleyen oldumu hicbilmiyorumkismile
Hiç olmadı bana canım...
Tam soracaktımkii yazmışsın sana verdiklerini .. ordan eleştirmeleri de garip :bbo:

Hem zaten hiçbişekilde hakları yokkiii

evet bende gorunce tam moonluk dedim ama herkes nasil isterse oyle giyinir kimse kimseyi yargilayama ben giymorum ama size yakisiyo vucut meselesi

evet tam benlik ben file corabı cok seviyorum ya cok gusel..bencede kimse kimseyi yargılayamas ama insanlara anlatamıyorsun bunu su ana kadar kimsenin kıyafetine kotu yorum yapmadım ve tarzıyla ilgilide elestirmedim bana hos gelen karsıdakine gelmes bazen bakıyorum tarzını begenmedigim birisi bana su olmamıs diyor hic sesimi cıkarmıyorum bunun icin tartısılmaz bile

Dersaneden geldim bugünde böyleydim.. Tabi babetlerle değil(ev babetlerim) kahverengi botlarım vardı.

Valla süperrrrrrrrrr aklinialirimsmile :nazar:
Ama üstünü beğenmedim ..Bu kıyafete basit kaçmış sanki canım...yoksa süperrr dediğim gibi :lepi:

çok sexsiiiiiiiiiiiiii:jeyyar:
:kedi::kedi:
Duşcum guzel ama hem cok idali hemde coraplari begenmedim belkide sevmedigimdendir cok sexsü bea
Teşekkür ederim lapinucuma.s. Bu tarz çorapları ben çok seviyorum ama ya :)
Sağol canım a.s. Öyle diyenler olursada cevap veririz mooncum :) Hoş biz giydiğimiz kıyafetle rahat olabiliyorsak nasıl çıktığımız başkalarını ilgilendirmez ama illa laf söylerler:))boşver canım:)
düşş çok sexüüüüaklinialirimsmile:jeyyar:
utandım biraz sanki :kedi: :)))
Valla süperrrrrrrrrr aklinialirimsmile :nazar:
Ama üstünü beğenmedim ..Bu kıyafete basit kaçmış sanki canım...yoksa süperrr dediğim gibi :lepi:
Bilmem ki canım öyle mi olmuş :S Gerçi tuniğimin rengi farklı çıkmış üstümdeki kahverengiydi botlarda kahverengi olunca uymuştu :) Yorumun için sağol jadecim a.s.

düş ben çok sevdim çoraplarınıda bacaklarına da masallahhh :nazar:
babetler olmamıs dıcektım zaten dısarda bot gıymıssınn :nazar:

Bilmem ki canım öyle mi olmuş :S Gerçi tuniğimin rengi farklı çıkmış üstümdeki kahverengiydi botlarda kahverengi olunca uymuştu :) Yorumun için sağol jadecim a.s.

Renk olarak değil zaten tatlım model olarak ve kalın falanyaa ondan ...
OLsun yinede çok ama çok yakışmışşş hihoyyyt

Düş*, epey seksi olmuşsun canım, :jeyyar:
çorabın desenini sevmedim ama,:bbo: şort çok yakışıyor sana :):smiley-cool:
kazağının rengi çok güzel bir de. Botla daha güzel olmuştur tahminim, babete bakınca altı yazlık üstü kışlık gibi algılanıyor ama, botla daha bütün olmuştur.

j13ei1.jpg

bende boyleydim kizlar toplantim vardi klasik birsey giyiniverim dedim tabi dusun bu sexsu resminden sonra bu tuaf kacti emme

düş ben çok sevdim çoraplarınıda bacaklarına da masallahhh :nazar:
babetler olmamıs dıcektım zaten dısarda bot gıymıssınn :nazar:
Teşekkür ederim xzgicim a.s.
Renk olarak değil zaten tatlım model olarak ve kalın falanyaa ondan ...
OLsun yinede çok ama çok yakışmışşş hihoyyyt
Hımm anladım canım a.s.
Düş*, epey seksi olmuşsun canım, :jeyyar:
çorabın desenini sevmedim ama,:bbo: şort çok yakışıyor sana :):smiley-cool:
kazağının rengi çok güzel bir de. Botla daha güzel olmuştur tahminim, babete bakınca altı yazlık üstü kışlık gibi algılanıyor ama, botla daha bütün olmuştur.

Sağol aprilcım :kedi:
Evde terlik yerine babetlerimi giyiyorum canım ondan hemen eve geldiğim gibi geçirdiğim ayağıma onları :) Dediğin gibi normalde böyle giysem üstü kışlık altı yazlık gibi olur ve dışarda pek hoş olmaz tabi a.s.
Yorumlarınız için teşekkür ederim a.s.

Düş üm bencede o çoraba daha ince bir hırka olurdu hanı gıydıgın hırkalar var ya senın şort usutne dugmelı felan alta bogassız bır badı ınce hırka super olurdu ama sen ne gıysende tarz duruyosun dedıgın gıbı babetle cekıldıgın ıcın sırtarmıs senın bu çorap koleksıyonun bıtırıyor benı bebekkkkaklinialirimsmile

Back
X