• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

barbı cık kız her gece yemem kız ama canımın cektıgını esırgemem kılo alırım demem yanı keske bıraz nefıslı olsam ama cok sukur oyle fazla kılo olarak donmuyor bana ama zayıf degılım prenses gobegım var belım var sudyen taktıgım yerın etrafında sırt tarafında lop lop etler var malesef :hulya:yazlık versıyona gecınce gorursunuz fızık yapımdanmıdır bılemem ama herkes zayıf sanıyorb benı 57 kıloyum

Lapıno kız tekrar baktımda bıraz dık dur berbegım sırt goclendırıcı hareketler yap bendede var bu kambur durma ama sen ıyıce salmıssın gobegı one vermıssın :olmaz:

eeeeeeee bugun düş ve lapınodan baska yokmu ekleyen benım gardobum tukendı anacım 5 aydır ekle ekle cıcım kalmadı hepsını gordunuz ben den bukadar

Ahhhh resmen gobegimi cikarmisimya halbuki gobek yok bende kalca var ha kamburmu olmus

Ahhhh resmen gobegimi cikarmisimya halbuki gobek yok bende kalca var ha kamburmu olmus

kuzum zaten kambur durmussun dıye gobışlı gorunmussun aynı resmı dık durda cek bakem sırt dık cene yukarda hıc gobeklı durmassın aynı sorun bendede var dık duramam sırtım agrır asırı degıl ama kambur durusum var

düş canım seni çok beğeniyorum ama sanki kazağın olmamış gibi daha kısa model tercih edebilirdinki şortun ön planda olsun bacakların harika görünüyo
lapinu dün daha güzel çotlamıştın kıyafet uyumun güzel olmuş fuların deseni güzelmiş

geçen haftadan bir kesit
7726.jpg
[/url][/IMG]

Düş üm bencede o çoraba daha ince bir hırka olurdu hanı gıydıgın hırkalar var ya senın şort usutne dugmelı felan alta bogassız bır badı ınce hırka super olurdu ama sen ne gıysende tarz duruyosun dedıgın gıbı babetle cekıldıgın ıcın sırtarmıs senın bu çorap koleksıyonun bıtırıyor benı bebekkkkaklinialirimsmile

düş canım seni çok beğeniyorum ama sanki kazağın olmamış gibi daha kısa model tercih edebilirdinki şortun ön planda olsun bacakların harika görünüyo

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için a.s. Haklısınız aslında şortun üstüne daha kısa bir şey daha iyi olabilirdi ama baya bi zayıfladım kalçamı örten şeyler giymeye çalışıyorum. Malum kalça-popo kalmadı :)

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için a.s. Haklısınız aslında şortun üstüne daha kısa bir şey daha iyi olabilirdi ama baya bi zayıfladım kalçamı örten şeyler giymeye çalışıyorum. Malum kalça-popo kalmadı :)
bi ben beceremedim zayıflamayı
aybur çok şıksın cnmm
maşallahhhhhhh

teşekkürler dremim

selaam kızlarr epeydir foto eklemiyodum =)
buakşam 8 mart kadınlar günü eğlencemiz vardı ne zmndır mini giymiyodum fırsat bu fırsat deyip giydim :kedi:

94.jpg

Zoia canim eteyin ustune bogazli ince siyah kazak olsaydi daha guzel dururdu sanki

Zoia canim eteyin ustune bogazli ince siyah kazak olsaydi daha guzel dururdu sanki

cnm aslında bende düşündüm ama orda üstümdekini çıkarırım diye böyle yaptım a.s.
birde eteğin arkasında o renk işlemeler vardı

Ha bilmemki canim boyle biraz basit kacmis alt taraf olmus etek cizmeler ama ust uymamis canim

Back
X