Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ayyyy sen fotomu cekınmeye gıttın bakımmm kaydirigubbakcemile3yerm senııı Şeniz

hehe evet ben foto çekindim :ecrin_bebek: bayanssulusmile bende seni yerim tatlım cokacimcoook
niil tatlı olmuşsun cnm böyle a.s.
sersa 24 çok güzel saçların var maşallah fizikte çok hoş görünüyor a.s
secl seninde tokanı beğendim tatlım :icecream:

tşk. ederim canım benim opuyorumnanaktan

iyi yapmisn tatlim süper bi secim
fakat ben foto koymadimki hic buraya
hani sende cok güzel olmsun demisinde:kedi:

iyi yapmisn tatlim süper bi secim
fakat ben foto koymadimki hic buraya
hani sende cok güzel olmsun demisinde:kedi:

pardon canım sen alıntı yapmışsın şimdi farkettim bende
senin resimler sanmışım yafffff :kedi: :kedi: :kedi:

seçill bakm seni sevdiğim için söylemiyorum ama sen varya senn çok güzel olmussun yaa =) yüzün kaşın gözün bebek maşallah etek çizme ceket makyajj harikaya tokayı görmedim sanmabayanssulusmilemaşallah maşallah tüüü tüüü

ayyyyy lavantacıımmmmm sağol bebğim yaaaaaaa Şeniz güzellik neki allah çirkin şansı versin :Saruboceq:

Çıkmamış orda.burdan bakayım...Aynen böyle çıkıyor ama....Göremiyorum ben foto falan yaaa
hah ya geç geldi görüntüler..Ama bişey anlamadım.kapatmışsın yüzü tamamen tatlım..

barbiveken elbisen güzelmiş canım.güle güle giy.

B&M canım o bindallı aslında benm hoşuma gitti kına için. giyebilirsin bence. gelinler genelde kırmızı giymez mi zaten kınada . farklı olursunuz yani ikiniz.
bu arada birşey soracağım sana. arminedeki o dediğin elbise karalahanada gördüm dedin.
onun fotosu var mıcanım ? merak ettim .
benmde yakında arkadaşımın kınası varda. güzel bi elbise istiyorumbayanssulusmile

hepiniz hossunuz hanimlar, 100 doldurmadan yalniz resim yukleyemiyorum, yukleyebilcegim bir yol varmi

nzl.erl ve sehnaz güzel yorumlarınız için teşekkür ederim beğenmenize sevindim opuyorumnanaktan

çok gzl olmuşsun çok beğendim cnm bluzuna ,boynundaki fularına fln bayıldımmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…