Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

[QUOTEjasmin27 pembiş sweetin çok tatlı galiba tayt giymeyi seviyoruz bgnki kıyafetlerinde çok uyumlu kolyen ve kemerin çok hoş[/QUOTE]

tşkler leptap opuyorumnanaktan

üsttekileri bugün giydim

bunları da dün giydim kıslarrr resimler bulanık birz kusura bkamayına rtık

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar hepiniz çok şıksınız.. uzun zamandır takip ediyorum sizleri..resim koymaya pek cesaret edemedim.. çalınma ihitmalinden.. artık rahatız sanırım.. öncelikle oğluşumla deneyeceğim bakalım.. olursa kendi resmimide eklerim..birde bu hızlıresim.com da eklediğimiz resimler kalıyormu? orda isteyen görebiliyormu resimleri? ona göre yükleyeceğim..
[/url][/IMG]

Buyrun size morqoliq,kendisi karedesim olur
fakat foto eklemeyi bilmedigi icin ben ekliyorum

(kremli olan)

kızlar hep takip ediyorum bu topiği hepiniz çok şıksınız
kıskandım sizleri bende ekliyorum opuyorumnanaktan

alıntı yapmayalım ltfn

Ben geldimm kaydirigubbakcemile2
Karnemi aldım bugüün Teşekkür Belgesi aldımm kaydirigubbakcemile
Ve işte bugün Öss kaydı yapıldı.Okuldan fotolar...

maix bugun cok beğendim seni sacların mı değişmiş bi değişiklik var sanki

Yazdan beri ilk defa fön çektirdim :) ondandır.çok yıpranık da,özel günler haricinde işlem yapmıyorum Bugün de öss için foto çekildik o yüzden fön çektirdim :)[/I]

Yazdan beri ilk defa fön çektirdim :) ondandır.çok yıpranık da,özel günler haricinde işlem yapmıyorum Bugün de öss için foto çekildik o yüzden fön çektirdim :)[/I]

Fön çok yakışmış,giydiklerin de hem renk hem de estetik olarak çok yakışmış,çok zarif durmuş.Maşallah diyelim.Teşekkür belgen için de tebrikler canım.Allah yolunu açık etsin inşallah..:1hug:

maixx canım üstündekilerr gayett uyumluu olmuşşş.fiziğin zaten süpeer.bacakların çokk güzell bi formülü varsa süle bilelimmolumunekankayizsmile:jeyyar:
saçların yazdan beri baya uzamış herhangi bir şey yapıyor musun özel?bi de sende liseli havasından çok üni.öğrencisi havası varsengözlerimebaksanab.hadi bakalım başvurun hayırlı olsun inş.bu yazın sonunda bi üni.öğrencisi olarak görürüz seniiiolumunekankayizsmile

Teşekkür ederim canım,inşallah yolum açık olur opuyorumnanaktan

hehe bacaklarım sırf kas dolu kız :) spor yapıyorum ondan.istiyorsan egzersizleri verebilirim sana :jeyyar: saçlarıma da haftada 1 yağ 1 maske sonra her banyo sonrası öncesi yaptıklarım var elbet.ama genel olarak şu turp suyu uzattı :1ninca:

maixx gel yamacıma anlat bakim egzersizlerii:)(profilimden anlat tatlımda benii şutlamasınlar burdan konuyu dağıttım diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…