lugesya61 saclarinda tarzinda harika
askito oglun ne kadar tatli masallah sende her pozda cok tarzsin
cennetkokulum botlarin da salinda harika cok yakismis
barbiveken on numarasin her pozunda
bende ekliycem:)
cennet kokulum etek çok yakışmış maşallah
begendıgınıze sevındım yenı yenı etek gıymeye basladım
lugesya şu çıt çıtın kullanımı bi anlatsana :)
canım benım sen gıyınsen bendende hoş olursun çıtırım hadı sende eklede kk guzellıgınden marum kalmasıncennetkokulum fıstık gibi olmuşsun alkisalkisalkisalkisalkisalkis
cennet kokulum maşallah çok hoş görünüyorsun :hooray:
canım teşekkur ederım
lugesya favorim sen ve saçların şekerim :teytey: taktım ya senin saçlarına :dance:
canım kendi saçlarına da uyguluyormusun, çıtçıtları takarken maşayı, yani kendi saçına krepten başka ne yapıyosun canım doğal görünmesi için kusura bakma sana da çok soru soruyorum ben şekerim :1rolleyes:
lugesya61 saclarinda tarzinda harika
askito oglun ne kadar tatli masallah sende her pozda cok tarzsin
cennetkokulum botlarin da salinda harika cok yakismis
barbiveken on numarasin her pozunda
bende ekliycem:)
lugesya cok hoşsun kac yaşindasında öğretmensin sen yav cok genc gozukyosun liseli cıtırlar gibi.
bu arada anasınıfı oğretmenimisn?
barbie,,,,aşkitooo....düş...maix...pınaripekçi....lunesya..ilarzuu...( başka kimdi yaa??)))
hwpiniz harikasınız.......KAZEN İPEKÇİ KREASYONUNA bakar gibi izledim vallaaa:dance: bayıldım bayıldım.....aşkitonun beresinden bulmam lazım....buarada dream bacım herşeyinle çok uyumlusun senin için bi fikrimi paylaşmak istiyorum kabul edersen:):) tatlım ben eşarplarda düz renkler ve parlak kumaşları çok ama çok şık buluyorum desensiz eşarpları,bunu söylemek istedim neden bilmiyorum ama söyledim işte:):).........(sanane buyrunbenim sanane:):):)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnm 86lıyım benn canımm mayısta 24 olucamm valla burda ünvli sanıyorlarr öğretmenim diyorum şaşıp kalıyorlarr giyinişimden kaynaklanıyo birazdaa :)) valla okula giderkenn kısa etekk saçlarıı tepeden bağlıyomm hiç öğretmen tipi yok bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çaktırmaa kuzummzemuszemus evet cnmm anasınıfı öğretmeniyim:) ruhumm çocukk hala:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tşk ederim cnm 86lıyım benn canımm mayısta 24 olucamm valla burda ünvli sanıyorlarr öğretmenim diyorum şaşıp kalıyorlarr giyinişimden kaynaklanıyo birazdaa :)) valla okula giderkenn kısa etekk saçlarıı tepeden bağlıyomm hiç öğretmen tipi yok bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çaktırmaa kuzummzemuszemus evet cnmm anasınıfı öğretmeniyim:) ruhumm çocukk hala:))
kıs cennetttt sen gittikçe seksüleşiyorsun:):) maşalah ne zaman görsem ayrı bir güzellik var sende ellerine sağlık:):):)
ayy ya hayalimdeki meslekmafoldumbenbende ana sınıfı oğretmeni olmak istiyorum kazanabilirsem tabi.olmazsa cocuk gelişimi okuycam bide duz lise mezunuyum oda olmıcak gibi oooff yaram kanadı yinemafoldumben
niye anlattysam bunu icimi doktum heralde:kedi:tekrar syluyorum cok guzelsinboshayallersmile
barbie,,,,aşkitooo....düş...maix...pınaripekçi....lunesya..ilarzuu...( başka kimdi yaa??)))
hwpiniz harikasınız.......KAZEN İPEKÇİ KREASYONUNA bakar gibi izledim vallaaa:dance: bayıldım bayıldım.....aşkitonun beresinden bulmam lazım....buarada dream bacım herşeyinle çok uyumlusun senin için bi fikrimi paylaşmak istiyorum kabul edersen:):) tatlım ben eşarplarda düz renkler ve parlak kumaşları çok ama çok şık buluyorum desensiz eşarpları,bunu söylemek istedim neden bilmiyorum ama söyledim işte:):).........(sanane buyrunbenim sanane:):):)))
dun boyleydım gızcazlarım altımdakı sort ama pek gıymıyorum cekımlerde ortada olan gercek rengı flassız cektım aynadan bu renk cıkıyor bu usutmdekı 8 yıllık kızlar atmıstım kenara baktım saclarımla uyuyor giyindim
URL=http://img715.imageshack.us/i/kzmlaeglendk.jpg/][/URL]
bayıldımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?