- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
kız barbie ayakkabılarını sevdim o ayakkabılardan barbie de bile yoktur aklinialirimsmile nerden aldın
Çok teşekkür ederim barbi bebeğimŞeniz iyi demişsin hoş demişsinde neden boş hayaller sımaylı koymuşsun kaydirigubbakcemile3vay vay vay barçman ablam yaktın kavurdun bizi ya
hele şu hafif eğik duruşun yokmu asalet okunuyor asalettttt boshayallersmile
jasmın bu taytlardan bende ıstıyorum nerelerde satılıyor kızlar bu tatlar ya parlak derı gıbı
jasminim hanı dıyorum boyle hasta etmesek karsımızdakılerııı bu kadar guzel olarakkkk delikafadulden
Çok teşekkür ederim barbi bebeğimŞeniz iyi demişsin hoş demişsinde neden boş hayaller sımaylı koymuşsun kaydirigubbakcemile3
Tamam o zaman ablacığım zaten acilen peyrize girmem lazım bugünlerde iştahım yerindekaydirigubbakcemile3ablacım benim iç geçirme smileım o:)
boşver sen orda yazanı kaydirigubbakcemile2
Oyy teşekkürler ablacığımŞenizbarbim yine fıstık gibisin maşallah
tweety sarı şekerim yine şeker gibisin :1hug:
barçman ablam k.k. nın afet-i devranı
barbim yine fıstık gibisin maşallah
tweety sarı şekerim yine şeker gibisin :1hug:
barçman ablam k.k. nın afet-i devranı
Oyy yerim seni been ablasının birtanesiŞenizben Barçman ablamı kknın gelmiş geçmiş en şık bayanı ilan ediyorum var mı itirazı olan Çok üzgünüm çoook
saol tatlımaklinialirimsmile
barçman nasıl fizik varmış sende ya wuuuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmileohaoldumsmile
Tamam o zaman ablacığım zaten acilen peyrize girmem lazım bugünlerde iştahım yerindekaydirigubbakcemile3
Sağol canıımŞeniz
Biraz balık etli torik gibi mesela
Ama olur o kadar 3 çocuk bir torun
Ben torik olmayacağımda kim olacak değilmiyerimseniben
15 yaşına girdi kızımız Barbi ablası Öper güzel yanaklarından:teselli:ayyy bayılazaimmmm şimdi bi de torun mu var yawwwwww akannehir
41 bin kere Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?