Bugün ne giydin? Çek görelim..

ikinci kombininde renk uyumu hos olmus.. cepken olmasaydi üzerinde dahada hos dururdu gibime geldi.
benimde eskiden cogu resmimde oglum bulunurdu :1:

sanirim bu kemer biraz kalin gitmis kombine, seninde dedigin gibi fotodan dolayi pantalon tuhaf durmus..

simdi sana geldi sira :1:
tarz olarak pantolon güzel kuzucugum ama renk olarak yakistiramadim ben .. siyah hayal ettim ayakkabilarinlada süper olurdu... birde gözüm su coraplara hic ama hic alisamiyor:37:
üstündeki cok yakismis..

Kirmizisevenhatun güzel tasimisin kiyafetlerini..

Beren91 güzel yorumundan ötürü tesekkür ederim :71:

siyah da olabilirdi bebem evettt ama iç badi de siyah olunca pantolla bitişik gibi duruyor... gri üst aşırı kısa görünüyor,göbek çıkıyor toto çıkıyor:30: sankimmmm:58:

yine kırmızı ve sen :1::nazar:süper olmuşşş
eteğinin beyazından da bende var :78:

teşekkür ederim tatlımm :71:
kopamıyoruz kırmızımla bi yerlerde olacak illa ki :9:
ben de kreminden edinmek istiyorum. her gördüğüm kıyafete hangi rengini alsam diye bakıyorum bakıyorum, kırmızı görünce atlıyorum. sonra kombinle kombinleyebilirsen :26::9:

teşekkür ederim tatlımm :71:
kopamıyoruz kırmızımla bi yerlerde olacak illa ki :9:
ben de kreminden edinmek istiyorum. her gördüğüm kıyafete hangi rengini alsam diye bakıyorum bakıyorum, kırmızı görünce atlıyorum. sonra kombinle kombinleyebilirsen :26::9:

bence harika kombinlemişsin.
asıl bana beyazı için fikir verirsen memnun olurum :1:

sağol bebemmm :38:
evet papiler onlar:1: çok rahatlar ve sağlamlar dediğin gibii:23:
çorap out olabilirmiş,haklısın ama onları da seviyorum simli simli :29:

anacım onlar simli miydi? pek şekerlermiş o vakit :69: yine de bu kombin için outlar bence.
bu arada şu an aklıma geldi bu simli papi modası malum papilerin içine giymek yerine üzerine mi giysek böyle simli çoraplar alıp ne yapsak :9::9::9:

eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme :69::38:

kolyem de selayhus'cuğumdann:38:

tarih bugün.

çanta kahveli çıkmış,alakası yok aslında:31:

$Fotoğraf1961-horz.webp$Fotoğraf1941-horz.webp

tarih bugün.

Eki Görüntüle 248300 Eki Görüntüle 248298

tatlımm harika olmuş bu!
çanta kahveli bile olsa renk katmış hoş durmuş. maxi eteklere de ayrı bayılıyorum.
ben de izmirime kavuştum. kumaşlar bana dikimler hem bana hem anneanneme ait olur inşşş. kısacası darısı başıma :9:

ayrıca beyaz kalem etek demişsin.
ben kalem eteklerin hep daha hacimli üstlerle kombinlenmesinden yanayım. volanlı yakalar, karpuz kollar, fırfırlar.. yahut son dönemlerde bebe yakalar çok moda. bebe yakanın üzerine fiyonk yapılmış fularlar mesela çok hoş bence. bunlar romantik kombinlerdi tabii :9:
daha spor için zaranın fermuarlı bluzleri var ya kolsuz; ben burdayım diyen bir renk olabilir. bkz: turkuaz, nar çiçeği, mercan, turuncu vs.. altına beyaz keds, converse olabilir.. tabii neon ocelerle :69:
sonracığıma taba ve kahve tonları bir bluz, ahşap görünümlü ama taşlarla karışık takılar, minik clutch ve süslü sandaletler olabilir.. saçları da enseden dağınık topuz yaptın mıydı! oh ohhh :66:
aklıma ilk olarak bunlar geldi hatuncum...

tatlımm harika olmuş bu!
çanta kahveli bile olsa renk katmış hoş durmuş. maxi eteklere de ayrı bayılıyorum.
ben de izmirime kavuştum. kumaşlar bana dikimler hem bana hem anneanneme ait olur inşşş. kısacası darısı başıma :9:

ayrıca beyaz kalem etek demişsin.
ben kalem eteklerin hep daha hacimli üstlerle kombinlenmesinden yanayım. volanlı yakalar, karpuz kollar, fırfırlar.. yahut son dönemlerde bebe yakalar çok moda. bebe yakanın üzerine fiyonk yapılmış fularlar mesela çok hoş bence. bunlar romantik kombinlerdi tabii :9:
daha spor için zaranın fermuarlı bluzleri var ya kolsuz; ben burdayım diyen bir renk olabilir. bkz: turkuaz, nar çiçeği, mercan, turuncu vs.. altına beyaz keds, converse olabilir.. tabii neon ocelerle :69:
sonracığıma taba ve kahve tonları bir bluz, ahşap görünümlü ama taşlarla karışık takılar, minik clutch ve süslü sandaletler olabilir.. saçları da enseden dağınık topuz yaptın mıydı! oh ohhh :66:
aklıma ilk olarak bunlar geldi hatuncum...

daha ne gelsin ayol dünyanın kombinini yarattın 2 dk 'da :1:
hepsini denicem kuş çok merciiii:38::38:

selay beyaz bluzlu kombin çok hoş sanada çok yakışmış
month leopar bluzunu bence tek giy canım onun dışında beğendim
kontes mavili kombin ayakkabı ve çanta dışında çok hoş olmuş saçındakide güzel durmuş
2. kombinde pantolonunun ön tarafı çok bol durmuş büzülmüş güzel görünmüyor
ayakkabıyla çorap işide pek hoşuma gitmedi benim ama üst taraf çok hoş
son kombindede eteği ben pek beğenemedim
özgülgülece çok hoş görünüyorsun seçimlerinde çok güzel
ayşem kemer ve ayakkabı hoşuma gitmedi pantolonun paçaları biraz uzun durmuş
onu belki kısaltabilir veya kıvırabilirsin istersen onun dışında çok hoşsun bluzunda çok güzel
kırmızılı pek hoş görünüyorsun canım keşke boydan görseydik

Son düzenleme:
Selayhus
tatlım_10
Bayıldım bayıldım harıkasınız yorumsuz:nazar:
Tesekkur ederim ..:29:

tarih bugün.

Guzelim cok begendim bu kombini ...
Anneciginin ellerine saglik ne kadar guzel dikmis .. Ayrica kolyeyide boynunda gormek cok mutlu etti beni ..

Selayhus
tatlım_10
Bayıldım bayıldım harıkasınız yorumsuz:nazar:
Tesekkur ederim ..:29:

.gunaydincigim mesajini sonradan gordum tesekkur ederim canim

tarih bugün.

Guzelim cok begendim bu kombini ...
Anneciginin ellerine saglik ne kadar guzel dikmis .. Ayrica kolyeyide boynunda gormek cok mutlu etti beni ..

kirmizisevenhatun etegini göremiyoruz malesef ama üstündeki cok hos görünüyo :97:

çok teşekkür ederimm :71:
üzerimdekinin boncuklarını kendim diktim. çok severek giyiyorum :69:
evet boy aynam olmadığı için, boy da azıcık uzun olunca sığamıyorum aynaya :26:
bayram harçlıklarıyla bir ayna almak şart oldu :9:

pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysi :1:Eki Görüntüle 248654

cooook seker olmussun canim....kirmizi pantolonun cok güzel..ayrica tisörtündeki karanfil ayri bir hava katmis...sirf ayakkabilarini pek uyumlu bulmadim beyaz babet veya converse tarzi birsey daha uyumlu olurdu sanki :61:

Back
X