Bugün ne giydin? Çek görelim..

bugünden ben:26:
$317437_10150370469818485_706518484_8398861_1760434063_n.webp

tatlım 10 : canım kombinin güzel ama üstündeki hırkayı beğenmedim bide flashlımı çektin resmi giydiklerin pek belli olmuyo hırkamı o üstündekiii:26:
bannu : yüzüğünden istiyorum bende banane:( bu arada ojelerinin renkleri harika canım ya
ruh pastası : kontesim kilomu aldın ne ohh ohh ne güzel :)

month : canım senin en çok sevdiğin elbiseni bende çok sevdim ama elbisenin altıne ten rengi çorap giyseydin daha güzel olurdu sanki

Son düzenleme:
bnnu kızzz
ben senin triko elbiseli halini görmemişim sanırımm:18:
botlarına bayıldımm:21:
uyum da güzell:21:
ama içe kazak giyme olayını sevmiyorum ben:18:
üzerindeki elbisenin V yakasının siyahı var bende
içe bi şe giymeyi sevmediğimden,kullanamıyorum

cekilin bakim kenara , ya$li kurt selay geldi yorum yapacak :32: :32: :32: :32: :32:
gerekirse katkilarimla topigin yas ortalamasini büyütmeyi düsünüyorum , barcman ablam ve günaydin ögretmenimdende yardim istiyecegim :1: :1: :1: :60: :60: :60: :60:

tabiki bu isin sakasi simdi sira özette :1:

tatlim elbise olarak biraz kaba duruyor örgü, onun disinda renk uyumu hersey hos ...

cok tesekkür ederim kuzucum..

elbisen hos, belindeki kemeri takmasan nasil dururdu diye düsündüm acaba..
birde yasin 22 imis canim .. ayakkabilari malesef yasina uygun bulmadim daha orta yas ayakkabisi olduklarini düsünüyorum,
onun disinda elbiseyi güzel tasimisin..

baby baby, cok hos olmusun, ayni kombini, o acik kahve tonlarinda bir snood örmüstün onlada kombinlermisin.... kolyeyi bu kombinde begenmedim

$alin disinda begendim canim, benim tarz :1: , skinny veya tayt diyeyim cok yakismis...

dügümü begenmedim ama pantalonunu ve üstündekini cok begendim canim,,, pantalonunu bana verebilirsin hatta :37::37:

denerim tabi kuzummmm:23:
sağolasınn:21::38:

tatlım 10 : canım kombinin güzel ama üstündeki hırkayı beğenmedim bide flashlımı çektin resmi giydiklerin pek belli olmuyo hırkamı o üstündekiii:26:
bannu : yüzüğünden istiyorum bende banane:( bu arada ojelerinin renkleri harika canım ya
ruh pastası : kontesim kilomu aldın ne ohh ohh ne güzel :)

month : canım senin en çok sevdiğin elbiseni bende çok sevdim ama elbisenin altıne ten rengi çorap giyseydin daha güzel olurdu sanki

güzel miiiii:18::18:kilo muu:18::18:
saçını yolarım kız seninn:14::14::14::14::14:

Back
X