aşkito beyaz melenk olduun kombişinden çok hoşlaştım, aynı bolerodan cuma günü bende alcaktım denedim ama kumaşı çok kalın olduğu için daral gelir dedim almadım bayanssulusmile
miha uyumlu ve şıksın bayanssulusmile
kontesss ahh kontess ahh opuyorumnanaktan nispet yapar gibisiniz sen ve maix bitirin kızım tatilleri artık dövücem valla alsanaalsanasmile
sürmelii altındaki şalvar tarzı eşofmanlar çok rahat oluyorlar, bebişinde büyüyo maşallahh opuyorumnanaktan
tskler canimteşekkürler canımm...
Bende pantalonuna bayıldım çok yakışmış bende hep bu tarz pantalon giymeyi seviyorum
ben çok çok beğendim canım kıyafetini, özellikle skinny kotun harika duruyor sende opuyorumnanaktan
tskler canim yine kayboldun kizselayımmm yine cok cici olmuşun kuzuuuua.s
sagol canim benimselayhuscum puanlı bluzünü zaten çok beğenmiştim çok da yakışmış hani keltoşun nerde kız
Selayhus canim kotun herzamanki gibi cok güzel durmus üstünde, ama puantiyeli bluzun gözümü yordu cok...
bir harf bütün nickimi degistiriyormussuleyhus keltosunlaolan balkon pozun harika ayrica saclarini siyah saniyordum cok hosmus gunesde
Kkontesscim cok yakismis elbisen, cok tatli görünüyorsun
Ojeleri birdaha daha güzel sür; denize yetiscem diye n`oliii öylesempatiksalakcinni
sürmelii altındaki şalvar tarzı eşofmanlar çok rahat oluyorlar, bebişinde büyüyo maşallahh opuyorumnanaktan
sürmeli sende cok seker olmuşun canım altındaki bol pantol gibi seyden benimde var cok rahat oluyo ya özelliklede yazın a.s
guerilla tanya cok seker gorunuyosun
askito etek sana cok yakismis kombinde super bence hep etek amaa ozelliklede uzun etek giymelisin cok estetik durmus
suleyhus keltosunlaolan balkon pozun harika ayrica saclarini siyah saniyordum cok hosmus gunesde
kontes elbisene ve cantana bayildim
aybur34 uyum harika yalniz o yuvarlak kemer olmasaymis daha iyiymis ama sanirim o tunige ait bi parca
tskler canim
tskler canim bilirsin bazen benide yoruyor ...
aman senin gözün bozuk deyip kavga cikartiyormusum
Evet canim, biliyorum; aslinda sen de benim gibi sadelikten hoslaniyorsun, ama hadi
neyse, izin verdim, arada karisik kurusuk giyinebülüsünsempatiksalakcinni
Olabilir, acliktan gözlerim bozuk görmüs olabilir
He $öyleee, bidaha görmiyim tatlimsempatiksalakcinnieheheh walla aynen o yüzden oldusempatiksalakcinni tmmdr bebişimm teşekkürlerrropuyorumnanaktan
Rica ederim canimyerimseniben
benim_adım_yar teşekkürler tatlım sengözlerimebaksanab
gulsu ne hamaratsin ayol misafir gelecegi gun bile kkya vakit ayirabiliyosunya masallah:)
valla gecen gun iftara misafir aldim gece yatana kadar ayaklarima kara sular indi degil kk tuvalete gidemedim yemin ederim:)))
xzgi & hilal tskr ederim, begenmenize sevindim..
alyaduanin güzel annesi.. ciddimisin.. bak cok pis aglarim ! :)
Kontesim her iki halinlede hos olmusun sari rengi cok sevmem ama bu konbini yakistirdim sana.
Kkontesscim renk uyumun harika canim; cok hos görünüyorsun
"Hirkasiz" halin cok daha güzelmis; ama cantanda da gri oldugu icin onunla da gayet uyumlu olmussun.
Yalniz küpenin yesili, mavisi, kirmizisi, (delikafadulden) yani kisaca küpen olmasaymis daha güzel olurmusyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?