• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

jade bluzün çok yakışmış canım :nazar:
kontescim yeleğin çok hoş durmuş kuzum bu pantolonla da tamamlamışlar birbirlerini :nazar: saat olmamış ama
aslıcım gömleğin çok yakışmış siyah etekle de güzel durur bence bi de saçların çok hoş durmuş :nazar:
asipigrenses üç kombin de çok güzel ortadaki elbise ve ayakkabılara ayrıca bayıldım:nazar:
rabarba elbise çok hoşmuş :nazar: ama o gömlek ve çizmeler hiç olmamış elbisenin havası gitmiş şık bi bot ya da ayakkabıyla harika olurmuş

jade bluzün çok yakışmış canım :nazar:
kontescim yeleğin çok hoş durmuş kuzum bu pantolonla da tamamlamışlar birbirlerini :nazar: saat olmamış ama
aslıcım gömleğin çok yakışmış siyah etekle de güzel durur bence bi de saçların çok hoş durmuş :nazar:
asipigrenses üç kombin de çok güzel ortadaki elbise ve ayakkabılara ayrıca bayıldım:nazar:
rabarba elbise çok hoşmuş :nazar: ama o gömlek ve çizmeler hiç olmamış elbisenin havası gitmiş şık bi bot ya da ayakkabıyla harika olurmuş

teşekkür ederim canım beyenmene sevindim.simsiyah pek sevmem cnım o yüzden gri etek tercih ettim

rabarba canım , beğenmedim şeysini tıkladım çünkü daha ince bir çorap kullansan daha iyi olurdu sanki
böyle çok boğuk geldi benim gözüme.

aşkitom leoparlı kombinine bayıldımm kırmızı kemerde güzel bir ekşın olmuş kombinde :34:, resimlerin netliği gözümü kamaştrıyor ayrıca:16:
asipigrenses 2. ve 3. kombinini çok beğendim.. o 2.kombindeki kemerden bendede var, severim kendisini :39:
kontes ben sana yorum etmedim galiba :42: çok beğendimmm kıyafetini endamını ama saat ve küpe olmamış, pastel giyinmişsin o uyumu bozmuş bence :51:
aslıhasan kurudunmu kızım sen, bu ne zayıflık :50: çok hanım hanımcık olmuşsun :69:
deydey çok beğendim, çok tatlı görünüyorsun resimde ayrıca :69:
jadecim badini sefdim :69:

aşkitom leoparlı kombinine bayıldımm kırmızı kemerde güzel bir ekşın olmuş kombinde :34:, resimlerin netliği gözümü kamaştrıyor ayrıca:16:
asipigrenses 2. ve 3. kombinini çok beğendim.. o 2.kombindeki kemerden bendede var, severim kendisini :39:
kontes ben sana yorum etmedim galiba :42: çok beğendimmm kıyafetini endamını ama saat ve küpe olmamış, pastel giyinmişsin o uyumu bozmuş bence :51:
aslıhasan kurudunmu kızım sen, bu ne zayıflık :50: çok hanım hanımcık olmuşsun :69:

sen zten hep bni unut :85: nabim yeniydi saatim,takasım geldi büüüüü:14::5:

rabarba ben tarzını çok sevdim, kalın çoraplarında tayt gibi olmuş hoş durmuş.. :69: ama bence beyaz gömleği çıkarıp boynunun açıklığını kamufle etmek amacıyla şal- fular tarzı birşey kullanmalısın, tercihen vizon tonlarında leoparlı bir şal olabilir :70: birde kemerini vizon rengi tercih etmelisin siyah üstüne kahve biraz alakasız oluyor :77:

HaYYal çok hoşsun..Üstündeki mavi bluzda öyle: ) nerden aldıgını öğrenebilirmiyim..bikaç sayfa geriye baktım ama yazdınmı bilmiyorum...

aaa aşkitoyu unutmuşum çok beğenmiştim halbuki
çok hoş olmuşsun canım siyah kırmızı ve leopar çok vahşi olmuş :1:

evet canım bır turlu kılo alamıyorum :) tsk ederımmmm

Kızlar sürekli takip ettiğim topik resim yüklicem uzun zamandır bi türlü yükleyemedim:121:

bugün hava güzeldi istanbulda eşimin yanına gitmiştim bunları giydim ayağımda babetler vardı üstümde de bolero vardı giymeden çekmişim dirseklerime kadar uzun bi boleroydu :109:

herkes çok şıkır şıkır bu aradaa.
:108:
badim ve kemerim
pic0025e.jpg

badim yakından ve küpelerim pek net çıkmamış
pic0028e.jpg

pic0036.jpg

badimdeki aksesuarlar
pic0037l.jpg

saatim ve çantam
pic0040a.jpg

pic0039g.jpg