Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş elbise sandalaet fizik gerçekten çok begendim çok yakışmış
eveeetttt artık topic özüne dönmüş sanırsammm,,barbieveken,selayhus,kontes,tatlım_10,tweety84 ve kombinlerini hiç aksatmadan paylaşan arkadaşlarım bu bölümün fazlasıyla hakkını verenler olunca daha samimi daha keyifli geliyor bana bu topic...kendi adıma sizleri burda gördüğüme çok sevindimmm....
şimdi zevkle kombinlere yorum yapabilirim,
selayhusum ispanyol paça pantolonun,kemerin ve sen mankenleri aratmıyorsun cnmmm,son kombininde gayet rahat görünüyorsun yakışmış...
barbievekenim etekli kombinini çok beğendim fiyonkta kıyafete hareket katmış, tulumlu kombininde tulumun rengi güzel ama hala kısa tulumlara alışamadım ben sanki boyu kesiyor...ordada pozunu çok beğendim söylemeden geçmiyimm...
tatlım_10 siyah ve kırmızı gayet hoş
birinci ve ücüncü kombinini begendim, hos ve sade her ikiside ...Eki Görüntüle 250279 amcamın oğlunun nişanından bayramın 2. günü
Eki Görüntüle 250280 pamuk annaneme bayram ziyareti bayramın 3. günü.malesefki çantam ve babetlerim cok uyumsuz ama valizden bunlar cıktı
Eki Görüntüle 250281 buda dün akşam arkadasımın kınasından siyah plartfom ayakkabılarım ve siyah çantam vardı
sagol güzelim , öptük bizde seninaz balım : elbiseni çok beğendim ya sana çok yakışmış bu arada fiziğin süper
selayhus : canımmm oğlunla çok tatlı görünüyorsunuz yerim sizi
aysemmmm : canım nişana giderken ki kombinini çok beğendim ayakkabılar ve gömleğe bittim süper görünüyorsun![]()
beğendim tıkı niye kalkmış ki yaa
tatlım hoş bir kombin olmuş , yalnız papiler platform tarzı bişey olsaydı daha iyi olurdu öndeki bantı bozmuş:18:
kontescik etek t-shirt uyumu hoş papiler out sende demişsin zaten
seloşum t-shirt çok cici günlüğe uygun rahat hoş bir kombin olmuş![]()
bu da benim "1970'lerden bugüne sünnet" konulu kombinim
nedenini de hemmen açıklıyorum. altımdaki eteği anneannem dayımın sünnetinde giymiş. ben de sabah çok moda olduğunu gösteriyordum ki "aaa bu var ben de var..!" diyerek koşturarak gitti ve ta daaa! bugüne sünnet ne alaka onu da açıklıyorumsene 2011 torununun yani kuzenimin sünnetinde giymeyi planlıyordu ki, ben kaptım ve ilk olarak bu kombin çıktı.
kimilerinize göre belki biraz demode gelebilir ama ruhum 1980lerden ileride yaşayamıyor malesef
Eki Görüntüle 250649 Eki Görüntüle 250650
demode miii,deli misinn
bayıldımmmmm![]()
Yorum yapan ve begenen arkada$lar çok te$ekkür ederim....yüreginize saglik herzaman güzel $eyler yazip beni mutlu ediyorsunuz çok sagolun
etek kendim yaptim...
Eki Görüntüle 250796
bu kombinini bi öncekine kıyasla daha çok beğendim canım :78:
ellerine sağlık![]()
Kirmizisevenhatun: bence bu etek bu bluzla süper olmuş..çok şık olmussun
kırmızıseven hatun : eteğine bayıldım sanada çok yakışmış herşey uyumlu![]()
bayramlık falan değil öylesine bir kombinbu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
sade hos , kirmiziyla hareket getirmisin cokta iyi yapmisin bebegim, her kiyafeti süper tasiyorsun..
sen artık böğün ne giydine bakma selayhusum feysten baka baka bööö geliyodur zaten sana benim resimlerimden![]()