Bugün ne giydin? Çek görelim..

topuklu siyah ayakkabi edinmem gerek en acil yollusundan bebegim yaa ... kesinlikle öyle daha iyi olacaktir ...

kiz delisin hic böö gelirmi bakmaya doyamiyoruz biz selimle sana :)) ayrica yüzün kapali taniyor seni :60 :60: :60: :60:

buraya geldiginde fırsat bulursa bakınalım sana siyah papi :7:

kızımm ölüyorum onun şu şirinliklerine yaaaaa :84::84::84::84:

kırmızısevenhatun kombinin çok güzel bencede ama o etek zaten ağır gömlekle dahada ağırlaşmış bence daha modern bi üstle kombinle:16: örneğin alt tarafı kısa salaş tişörtlerle :74:ayy erkekler bu tarz giyimi hiiç sevmiyorlar:43: uzun etek bilmem ne , sinir oluyorum :47: senin sevgilin ne diyor bu kombinlere?

evet tatlım zaten normalde okula felan giderken muhakkak modern bir tarzda kombinlerim ama izmirde moda adına her şey serbest.
bir de anneannemin olunca etek o yüzden bu şekilde kombinlemek istedim. gerçi bana kalsa böyle giyinmeyi çok seviyorum ah ahh.
sevgilim! hahahhh görse babaannem geldi amanin kaçın derdi; fakat eskide kaldı. bunca senenin sonunda zafer benim! nihahahh! artık ne giysem 60ların hollywood artistlerine benzetiyor (a)

slm kızlar. bayadır uğramıodum. hepiniz çok şıksınızzz :))

size bişe danışcam. bu ceket bu badinin üstüne olmamış dimi?? nası bişe olabilir sizce??

$mm 007.webp $mm 004.webp

ayakkabı da bu$mm 012.webp

bu da benim "1970'lerden bugüne sünnet" konulu kombinim :9:
nedenini de hemmen açıklıyorum. altımdaki eteği anneannem dayımın sünnetinde giymiş. ben de sabah çok moda olduğunu gösteriyordum ki "aaa bu var ben de var..!" diyerek koşturarak gitti ve ta daaa! bugüne sünnet ne alaka onu da açıklıyorum :9: sene 2011 torununun yani kuzenimin sünnetinde giymeyi planlıyordu ki, ben kaptım ve ilk olarak bu kombin çıktı.
kimilerinize göre belki biraz demode gelebilir ama ruhum 1980lerden ileride yaşayamıyor malesef :61:
Eki Görüntüle 250649 Eki Görüntüle 250650

maş. tatlım ya tarzın çok hoş.

etek çok yakışmış beendim :))

fotolar acele çekildiğinden renkler tam yansımamış...
lacivert bluz,beyaz etek,lila çanta,lila tonlarında saç aksesuarı,beyaz küpe...

sandalet olmadı bence,farkındayım:31: lakin valizden çıkan en uygun şey bu oldu:18:

Eki Görüntüle 249953

aynı bluzu bir de pazar brunch'ı için şöyle spor kombinlemişliğim vardır; Eki Görüntüle 249954

kontes sen kaç kilo oldun kızz :S

bu ne zayıflık böyle..

barbivekenim papi ve çanta yakıyo maşallahh ne giysen yakışıyor bebeğim.
kırmızısevenhatun fiziğinin maşalllahı var yaa bak bak bitmiyor canım :) benim tarzıma uygun şeyler değil giydiklerin ama sana yakışmış çokta güzel taşımışsın.
pelinkr ceket - ayakkabı uyumu hoş gibi içindeki bluz boğmuş sanki.

kırmızısevenhatun fiziğinin maşalllahı var yaa bak bak bitmiyor canım :) benim tarzıma uygun şeyler değil giydiklerin ama sana yakışmış çokta güzel taşımışsın.
teşekkür ederim canım =)
hahahh sağol evet azıcık var boyum =D tarz olarak da haklısın herkes sevmeyebilir ama ben bayılıyorum. şöyle bir zaman makinesi olsa herkes gider geleceğe ben giderim geçmişe herhalde =D

Barbieveken: yorumun için çok sagol.. ayakkablarin & çantan ayrı bir hava katmış kombinine..kırmızı hos olmuş :)
Pelinkr: canım bence uyumlu bencede göze batan birsey yok
Ruhpastasi: hep kontes diye yazasım geliyor vallHa :)..çantan çok değişik ve hoş duruyor başka kombinlerlede hayal edebiliyorum bu cantayi..elbisen & üstündeki Jean gömleğin çok cici duruyor

Barbieveken: yorumun için çok sagol.. ayakkablarin & çantan ayrı bir hava katmış kombinine..kırmızı hos olmuş :)
Pelinkr: canım bence uyumlu bencede göze batan birsey yok
Ruhpastasi: hep kontes diye yazasım geliyor vallHa :)..çantan çok değişik ve hoş duruyor başka kombinlerlede hayal edebiliyorum bu cantayi..elbisen & üstündeki Jean gömleğin çok cici duruyor

kontes yaz canım sorun değil,ben de öyle yazıyorum fotolara :1:
teşekkür ediyorumm :78:

Back
X