Bugün ne giydin? Çek görelim..

Barbieveken: yorumun için çok sagol.. ayakkablarin & çantan ayrı bir hava katmış kombinine..kırmızı hos olmuş :)
Pelinkr: canım bence uyumlu bencede göze batan birsey yok
Ruhpastasi: hep kontes diye yazasım geliyor vallHa :)..çantan çok değişik ve hoş duruyor başka kombinlerlede hayal edebiliyorum bu cantayi..elbisen & üstündeki Jean gömleğin çok cici duruyor

saol tatlımm smileyy!!

bayramda böyle giyinmiştim

$zz.webp

canım fiziğine yakısmıs fakat ustundekıler cok karısık olmus o elbısenın uzerıne daha acık renk gomlek yada ınce bır hırka olabılırmıs yada tam tersı gomlegın ıcıne daha sade renk elbıse falan.ben begenmedım sandalet yerıne babet kullansan sana daha cok yakısır nedense cok kaba duruyor bu sandaletler.begendıgım tek sey cantan üzgünüm canım

Zümra renklerin cok uyumlu yine .....:46::46:
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.:31:

Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:

Snowy mrv gündelik rahat bir kombin.. :61:

Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa :46::46::46::46: .. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela :27::27:

bayramlık falan değil öylesine bir kombin ;) bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
fizik süper olunca ne giysen yakışıyor işte, çok beğendim :nazar:

konset bu kombin de çok çok hoş, tek takıldığım şey ayak ve el parmaklarındaki ojenin farklı olması
farklı sanırım dimmi? bende o konu takıntı olduğu için ilk oraya dikkat ettim, hatta ben sandalet giydiğimde elimde oje varsa ayağımda yoksa ona bile takarım tüm gün, öyle çıkmamaya çalışırım :1:
çantanda gözüm kaldı :59:

fizik süper olunca ne giysen yakışıyor işte, çok beğendim :nazar:

konset bu kombin de çok çok hoş, tek takıldığım şey ayak ve el parmaklarındaki ojenin farklı olması
farklı sanırım dimmi? bende o konu takıntı olduğu için ilk oraya dikkat ettim, hatta ben sandalet giydiğimde elimde oje varsa ayağımda yoksa ona bile takarım tüm gün, öyle çıkmamaya çalışırım :1:
çantanda gözüm kaldı :59:

benim gözümden kacmis bu detay :1: :1: :1: , farkli renkler...
Konteskom cix cixx hemen degistiriyoruz birinden birini :33:

Zümra renklerin cok uyumlu yine .....:46::46:
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.:31:

Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:

Snowy mrv gündelik rahat bir kombin.. :61:

Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa :46::46::46::46: .. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela :27::27:

teşekkür ederim bebemmm,beğenmene çok sevindimmm:52::23:
aykırı renk sandalet giyemezdim sanırım,çok renkli olunca da çekiniyorum insanlardan.
bu kadarına bile çok bakan oldu :1:

canım fiziğine yakısmıs fakat ustundekıler cok karısık olmus o elbısenın uzerıne daha acık renk gomlek yada ınce bır hırka olabılırmıs yada tam tersı gomlegın ıcıne daha sade renk elbıse falan.ben begenmedım sandalet yerıne babet kullansan sana daha cok yakısır nedense cok kaba duruyor bu sandaletler.begendıgım tek sey cantan üzgünüm canım

teşekkür ederim :17: canın sağolsunn hiç problem değilll:42:

bayıldım ! kemer falan çok tatlı durmuş :69:
eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme :69::38:
kolyem de selayhus'cuğumdann:38:
tarih bugün.
çanta kahveli çıkmış,alakası yok aslında:31:
Eki Görüntüle 248300 Eki Görüntüle 248298
öncelikle tekrar hoşgeldn :3: bu tarz etekler çok hoş hemde rahat yakışmışta :82: çantada hoş durmş bnce kötü deil :16:
:nazar:çok tatlı
bu da benim "1970'lerden bugüne sünnet" konulu kombinim :9:
nedenini de hemmen açıklıyorum. altımdaki eteği anneannem dayımın sünnetinde giymiş. ben de sabah çok moda olduğunu gösteriyordum ki "aaa bu var ben de var..!" diyerek koşturarak gitti ve ta daaa! bugüne sünnet ne alaka onu da açıklıyorum :9: sene 2011 torununun yani kuzenimin sünnetinde giymeyi planlıyordu ki, ben kaptım ve ilk olarak bu kombin çıktı.
kimilerinize göre belki biraz demode gelebilir ama ruhum 1980lerden ileride yaşayamıyor malesef :61:
Eki Görüntüle 250649 Eki Görüntüle 250650
demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severm :9::9:
bayramlık falan değil öylesine bir kombin ;) bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
sade ama hoş olmuşsn canm bu arada etekli kombini daha çok begenmiştim ama yakandaki şey çıksa daha sade ve hoş olurdu bencede ama ne giysen yakışıyo :69:

karışık ama tatlı olmuş :9::9:

bu arada yorum yapmadıgım kombinler oldu hem uzun zamandır bkmadıgım için birikmişti biçoguna bişey yazamadım hemde begenmediklerime pek yorum yazmak istemiyorum (tanımadıgım biriyse! ) yanlış anlaşılabiliyo çünkü :71:

bayıldım ! kemer falan çok tatlı durmuş :69:

öncelikle tekrar hoşgeldn :3: bu tarz etekler çok hoş hemde rahat yakışmışta :82: çantada hoş durmş bnce kötü deil :16:

:nazar:çok tatlı

demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severm :9::9:

sade ama hoş olmuşsn canm bu arada etekli kombini daha çok begenmiştim ama yakandaki şey çıksa daha sade ve hoş olurdu bencede ama ne giysen yakışıyo :69:

karışık ama tatlı olmuş :9::9:

bu arada yorum yapmadıgım kombinler oldu hem uzun zamandır bkmadıgım için birikmişti biçoguna bişey yazamadım hemde begenmediklerime pek yorum yazmak istemiyorum (tanımadıgım biriyse! ) yanlış anlaşılabiliyo çünkü :71:

hoş gördüm canımm,teşekkür ediyorumm:42::71:

$HPIM0390.webp
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm :9:
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza :56:
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:

Eki Görüntüle 251505
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:

öz eleştirine katılıyorum:71: onun dışında gayet güzell:82::23:

Eki Görüntüle 251505

biblom benim tesekkür ederim , begendigin kombini severek giyiniyorum bende....

cok begendim seni.. renkler cok tatli, sen zaten öyle .. (canta bendede oluyor öyle seni en iyi anlayanlardan biriyim :1: )

öz eleştirine katılıyorum:71: onun dışında gayet güzell:82::23:
teşekkr ederim :71::23:

biblom benim tesekkür ederim , begendigin kombini severek giyiniyorum bende....
cok begendim seni.. renkler cok tatli, sen zaten öyle .. (canta bendede oluyor öyle seni en iyi anlayanlardan biriyim :1: )
:şımaranbiblosmili: :9: kimi insanlar ne yapsa yaranamz bana kimisinede sebepsz kanım kaynar sevdim seni ya :69:
sende çocuk var büyük taşımak zorundasn tabi :1:

biblosurat o nasıl bel öyle:53: oynanmış gibi maşallah :23: eteğin çok şirin çok beğendim:62:
kontişş çok içimi açan bir kombin olmuş :61: sandaletler azbuçuk gözü tırmıklasa da çokta rahatsız etmiyor çanta kombinin en tatlı bileşeni olmuş çok beğendim :65:

Back
X