Bugün ne giydin? Çek görelim..

biblosurat o nasıl bel öyle:53: oynanmış gibi maşallah :23: eteğin çok şirin çok beğendim:62:
kontişş çok içimi açan bir kombin olmuş :61: sandaletler azbuçuk gözü tırmıklasa da çokta rahatsız etmiyor çanta kombinin en tatlı bileşeni olmuş çok beğendim :65:

teşekkür ederim tibitimmmm:78::77::78::78::78:

Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.:31:

çok teşekkür ederimm :71: evet evett bu kıyafetle şöyle hoş bir akşam yemeği olur fransız esintili bir restaurantta mesela :77::9:
modern üst tavsiyelerini dikkate alıyorum ankaraya döner dönmez kombinleyeceğim :34:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm :9:
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza :56:
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:

maaşallah vallahi fiziğinin de biblodan farkı yok :nazar: oh la la! yüksek bel eteklere bayılırımm!

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm :9:
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza :56:
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:

Güzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten

Sade ve spor biir kombiin olmuş gözlüğün hoş :51:

biblosurat o nasıl bel öyle:53: oynanmış gibi maşallah :23: eteğin çok şirin çok beğendim :65: :65:
evet biraz fazla ince :18: teşekkr ederim tibitiii :69:

maaşallah vallahi fiziğinin de biblodan farkı yok :nazar: oh la la! yüksek bel eteklere bayılırımm!
:17::17: saol canmm
Güzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten
zorunluluktan takıldı :77: teeşekkrlr:71:

siz ne kadar şık giyiniyorsunuz yahuu içim gitti, hazır indirim varken gidip alışveriş mi yapsam ki...
Bu kadar güzel kıyafetleri nasıl buluyorsunuz bayıldımmm:16:

Bugün öğlen giydiğimi bende paylaşıyım inşallah beğenirsiniz...

$New Folder.webp

Odam birazcık dağınıkdı karalamak zorunda kaldım, altınada gri converse giymişdim.

:21::21::21:pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim:60:

$Fotoğraf9411-horz.webp$Fotoğraf9441-horz.webp

saç bandı anneanneden :78:

Son düzenleme:
Back
X